Miikka V - énergique (Jarkko S Remix)

Jarkko S | 05.11.2006 | Progressive House
7:19

Remiksillä ollaan liikenteessä. Tällä kertaa remiksaamisen kohteeksi päätyi kaverini Miikan biisi "énergique". Biisissä mennään "Supermodels from Paris" sekä "Axwell" - vaikutteilla. Genrestä en mene aivan takuuseen, mutta jotakin housen suuntaan menevää se kuitenkin on. Eipä sitten muuta kuin kuuntelemaan ja muistakaa tsekata myös alkuperäinen teos.

Alkuperäinen biisi:
www.mikseri.net/miikkav

8.83   1244 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
Johannes_abc 03.01.2007
Tämähän on ihan loistava! On letkeetä meininkiä ja kyllä todellakin kuuntelee mielellään. Todella hyvät soundivalinnat mun mielestä. Etenkin Basso on oikein mukavan kuulonen. Samoin vokaalit. Kyllähän tästä vois vaikka 10 antaa. Paras biisi mihin tänään oon täällä mikserissä törmänny :)
0   +1 +2
 
10
Holmström 17.12.2006
Jykevää ja loisto soundii... mielettömän letkeetä menoo... mutta samalla tiukkaa ja klubiin menevää...
Hienoja yksityiskohtia niistä nyt enempää mainitsematta koska kokonaisuus on tuotettu... ja nimenomaan tuotettu loistavasti.
Jonkun aikaa kun säädät lisää niin toivottavasti valitset tämän alan ammatiksesi :)
0   +1 +2
 
8
Valandir 09.11.2006
Sanotaanko aluksi heti, että alkuperäisen olen kuullut, joten innolla odotan minkälaisen remiksin olet siitä saanut väännettyä..

.. Bassorumpu kuulostaa alussa sopivan jämäkältä ja hyvän clappin olet myös valinnut tuohon. Hyvä tuollainen ontto house -fiilis tässä, elikkä sopivasti olet jättänyt väliä noihin saundeihin. 30 sekunnin kohdilla tuleva bongolinja kuulostaa hyvinkin sinulta, elikkä hyvältä. 0:32 tuleva syna sen sijaan tulee jotenkin liian nopeasti esiin, enkä muutenkaan oikein pidä sen saundista. Kyllä siihen sitten tottuu jo minuutin kohdilla ja vokaalitkin säväyttävät. 1:15 toinen plimputussyna kuulostaa hyvältä, elikkä siitäkin pidän ja bassolinja kuulostaa erittäin muhkealta ja nautittavalta. Sama vanha tuttu kitarakin sieltä kuuluu ja hyvin olet sitä pätkinytkin. Mennäänkin sitten hyvää tahtia kahden minuutin yli ja kyllähän tässä sopivasti tuo jalka naputtaa lattiaa. 2:30 tiputeetaankin sitten elementtejä sen verran, että tunnelmaa kasvatetaan oikein kivasti. Tässä tälläinen tosi mukava laidback -fiilis, niinkuin alkuperäisessäkin. 3:30 tuleekin sitten takaisin noi rummut, mutta ehkä vähän jotenkin liian vaisusti. Olisi kaivannut enemmän vähän jotain vaihtelua, koska nyt kuulostaa siltä, että vain toistaisit edellistä. 4 minuutin jälkeen tuleekin sitten vähän erilaisesti pätkäistyä kitaraa mukaan ja se kyllä säväyttää ja kuulostaa erittäin mukavalta, sekä hyvin sovitetulta. Siitä mennäänkin eteenpäin sitten sitä samaa meininkia tuonne kuuteen minuuttiin asti, kunnes elementit alkavat jälleen tippumaan ja kuuntelija valmistuu loppusuoraan. Näin ollen sieltä se lopetus tuleekin ja rauhallinen biisi saa rauhallisen finaalin.

Kokonaisuudessaan ihan kivan kuuloinen renkutus. Hyvin olet tuon kokonaisteeman pitänyt tuossa tuollaisena laidbackina ja rauhallisena. Tunnelma ollaan myös luotu hyvin, mutta valittamisen aihettakin löytyy. Kaikesta rauhallisuudestaan huolimatta biisi on ehkä liiankin rauhallinen, joten kuuntelija voi kyllä pitkästyä tätä kuunneltaessa. Hidas tahti ei ehkä pysty innostamaan jokaista kuuntelijaa, mutta proge houeahan tämä on. Biisi siis myös hieman toistaa itseään, eikä oikeastaan mitään niin hirveän mullistavaa tässä tapahdu. Biisi kuitenkin jaksaa kantaa itsensä alusta loppuun ja pysyy kasassa. Äänenlaatu on sinäänsä moitteetonta, vaikkakin bassorumpu tahtoo ehkä vähän hukkua muiden saundejen ollessa sen päällä. Bassolinja on tosin erittäin mehevän kuuloinen ja hyvinkin pumppaavan kuuloinen näinkin rauhalliseen teokseen. Kitaraa ollaan hyvin pätkitty, mutta sitäkin olisi saanut tässä olla huomattavasti enemmän. Alkuperäisessä kitara oli oikeastaan esittämässä pääosaa, kun taas tässä se jätetään vähän liiankin taakse. Jokatapauksessa biisi on ok, eikä nyt mitään hirveää valittamisen aihetta sinäänsä löydy. Numeroksi lätkäistään juuri ja juuri kahdeksikko, elikkä siihen asti tämä ainakin jaksaa yltää seiskan jäädessä nuolemaan näppejään. Kelpo tuotos talven kylmiin iltoihin, sekä päiviin.
0   +1 +2
 
8
miikkav 08.11.2006
Noniin nyt on remiksiä kuunneltavana :) Alun rummut on kivan Prydamaiset :P ehkä vähän lisää potkua basariin olisi toivonut..
Biisi on muuten jonkin verran hiljaselle mun mielestä jääny.

Vokaalit on kanssa hyvät ja vaikutteet huomaa niistäkin aika selvästi.
Basso vetää kivaa linjaa ja omaa muutenkin hauskan kuulosen soundin.
Nuo pienet Didi pimputukset on kyllä biisin varmasti paras puoli, eli hyvältä kuulostaa!
Kivasti oot pätkiny ton kitaran tähän alkuperäsestä, että melodia puolella ei mitään valitettavaa :)

Kokonaisuudessa tämä on oikeen mukavan kuulonen renkutus! kivan rauhallista "poppihousea" :) 8+
0   +1 +2
 
8
TheReal 06.11.2006
+Soundit
+Idea
+Miksaus/Masterointi

-Melodia ei jotenki uppoo :/

Kokonaisuudessaan hyvä kappale joka on lataamisen arvoinen mutta jotenki tuntuu että joku padi tai jotain jäi puuttumaan. Ideaa on kyllä ja soundit toimii kokonaisuudessaan mutta ehkä vähän vielä keskeneräinen biisi mutta ainahan on parantamisen varaa. Hyvä näin! :) 8+
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat