Death Row

Jamrod | 10.08.2006 | Indie
4:42
9.00   3923 kuuntelua

Kappaleen sanat

Feeble creature pining away
Lost in her illusion drifting astray
Dawn is breaking but darkness remains
Her eyes are staring the screen without display

Why can't you see what's ahead
If the syrens get you under their spell
Fight against the wicked snow
Before it leads you to death row

Jaded flavor shading her world
Where bleak confusion is guiding the herd
Seize the moment inspite of the pain
Reach out for brightness it's time to breath again

Why can't you see what's ahead
If the syrens get you under their spell
Fight against the wicked snow
Before it leads you to death row

Don't give up now
Don't give up now
'Cause you mean so much to me
And you have so much to live for

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
Chazzmeinder 18.02.2007
hyvä meininki..toimii ko nyrkki silmään:)
0   +1 +2
 
9
janppa- 27.01.2007
Ei ihan iske kö ylempi, mutta toimiva paketti. Laulu on biisissä parasta, vaikka ei soittokaan huonoa ole. Jotain tästä hitusen verran puuttuu. Kyllä tätäkin ihan mielellään kuuntelee!
0   +1 +2
 
9
Johann 26.01.2007
Alusta tuli hieman mieleen Silverchair jostain syystä. Mahtavat soundit ja kappaleenakin todella hyvä. Kelpaa kuunnella. Saitte uuden fanin ;)
0   +1 +2
 
10
slvs 02.11.2006
Peittoaa a-puolen mennen tullen vaikka ei huono biisi ollut sekään. Kitarariffi on loistava, kuten myös säkeistön melodia. Valmiin kuuloista kamaa. Toimii!
0   +1 +2
 
10
Ferris 24.09.2006
Huomattavasti rankempi kuin tuo "Tähti", mutta silti äärimmäisen toimiva melodisesti. Tuossa säröriffissä on jotain tuttua kyllä, mutta ei haittaa. Kertosäe toimii hienosti. Nämä kummatkin uudet biisit on kyllä hyvää kamaa. Hyvä äijät!
0   +1 +2
 
jMoon 26.08.2006
Oikein hyvä biisi. Soudit hiottu hyvin ja biisi etenee tasapainoisesti loppuun saakka. Varsinkin kitarariffi iskee suoraa poskeen. kiitettävää..
0   +1 +2
 
8
Jules Varjola 26.08.2006
Olipas sliipattua rokkista. Soundit on kovasti kohdallaan. Samaten soitto. Tässä on vain jotain tutun kuuloista. En tiedä onko se laulajan ääni, vai olenko kuullut tämän joskus jossain(?) Mukavaa kuunneltavaa. Varsinkin tuo loppupuoli, siitä kolmen minuutin jälkeen, kun siihen kitaraan (taitaa olla basso:D) tulee sitä botnea niin kivasti lisää, ja laulaja kätketään vähän sinne sekaan. Se iski hienosti. Samoin se akustinen sitä ennen. Kova kohta, muuten aika basic mainstream rokkia.
0   +1 +2
 
10
jaskak 25.08.2006
tosi laadukasta mättöä, eipä voi muutakaan sanoa! valmista tavaraa levylle ilman muuta.
0   +1 +2
 
Eisenstang 25.08.2006
Hyvä intro ja lupaava! Toimivaa settiä painellaan ja laulajalla persoonallisuutta äänessä (hyvä!). Selvästi mikserin paransta kolmannesta! ***
0   +1 +2
 
HW 25.08.2006
Kitarointi oli suorastaan mieltäylentävän mureaa. Intro sai huokaisemaan helpotuksesta eikä jatkokaan tuottanut minkään valtakunnan pettymystä. (Oikein kiva trikki muuten tuossa neljänkymmenen sekunnin tuntumassa(eikun olihan sitä muuallakin... no hieno se kuitenkin oli.).) Kitarasoundikin oli oikein kiva.

Rumpalointi oli oikein rock, löytyi sekä hienoja fillejä että harkittuja kilinöitä. Kertsin vaihtoon olisin ehkä kaivannut vähän erilaista sovitusteknillistä ratkaisua, se tuntui ihan pikkaisen töksähtävältä.

Laulajalla oli ilmeisesti taitoa aika runsaasti. Melodia oli melkoisen vaativan oloinen mutta siitä selvittiin oikein hienosti eikä tulkintakaan jäänyt vajaaksi. Sanoihin en jaksanut koko matkan mitalta perehtyä mutta lausunta kuulosti ihan pätevältä, selkeältä eikä niin-kovin-suomalaiselta.

Kokonaisuus oli ainakin rakenteellisesti omaan makuuni vähän turhan perinteinen. Soitannossa oli trikkejä ihan riittävästi mutta itse olisin kaivannut matkan varrelle jotain joka olisi erottanut tämän omaksi persoonalliseksi itsekseen. Nyt tuntui ihan pikkaisen kaavamaiselta.
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2 3

Löytyy soittolistoilta