Yksinäinen poikamies

Jake in the box | 06.12.2004 | Rock'n'Roll
3:17

Demo 2/04
Perus äijä-rokkia. Tarina miehestä, jonka päässä liikkuu juurikin se, mikä meillä miehillä aina päässä liikkuu.

9.13   5329 plays

Comments

Would you like to comment? Create an account or

9
har 04.10.2007
Kyllä tässä sellaista P.Hanhiniemismäistä etelä-pohjalaista (?!) rypistämistä oli. Toimii loistavasti. Ei suoraa huumoria mutta kieli lähestyy poskea älykkäästä suunnasta.
0   +1 +2
 
10
Mandie 03.08.2006
Tää on mun uus lempikappale, yeah!!! =)
0   +1 +2
 
Timo JM 07.06.2006
Piti oikein kuunnella mikä se oman sukupuolen edustajilla sitten oikein päässä liikkuu. (Se kun onkin ainoa paikka missä jotain enää liikkuu.) Joo, väkisinkin tulee mieleen Kolmannen Naisen alkuajat. Tässä on kanssa kiva fiilis. Harmi vaan, ettei tää kama enää putoo tuolla levy-yhtiöissä. Mulle kuitenkin kelpaa :-)
0   +1 +2
 
10
Zen Kahavi 05.01.2006
Joo tämä on niinku just Eppu Normaalia ,mutta ei se haittaa koska Eput on rautaa. Soolo oli huippu ja muutenki huippu kappale.
0   +1 +2
 
8
Eino Rapids 15.02.2005
Hyvää suomirockia!!
0   +1 +2
 
9
mounitez 25.01.2005
Aivan loistava biisi. Yksinkertainen ja toimiva. Tulee ihan Kolmas Nainen mieleen mikä on vaan hyvä asia. Lisää näitä jätkät...
0   +1 +2
 
9
mounitez 25.01.2005
Aivan loistava biisi. Yksinkertainen ja toimiva. Tulee ihan Kolmas Nainen mieleen mikä on vaan hyvä asia. Lisää näitä jätkät...
0   +1 +2
 
9
Samu2 03.01.2005
Näinhän se rokettirolli toimii kun sen osaa... letkeästi pyörivät rock-kompit ja sanat taittuvat tyylillä joka tuo eittämättä mieleen hieman rokkaavamman Pauli Hanhiniemen. Sanoituksissa viilisevät perinteiset suomirokin aiheet (jos sellaisia voi sanoa olevan?) aina krouveista asti, ja kaiken kruunaa kertosäkeen päättävä heitto "...oon yksinäinen,, oon poikamies" ;)

Kun kappale vielä on soitettu hyvin ja teemaan sopivilla hyvin miksatuilla äänillä, ja lopetus sopii kappaleeseen kuin nenä päähän, on todettava että eiköhän se ollut siinä! Vain näin enemmän räimeestä nauttivana joutuu nyyhkimään kappaleen sileyttä hieman... tosin, tyyliinhän se sopii niin hyvin ettei oikeastaan kehtaisikaan valittaa hiukan ajateltuaan. Aika timmi ysi.
0   +1 +2
 
10
Jaer 02.01.2005
Hohhoi!

Tässä sitä taas nähdään miten suoraselkäisellä, ketään kunnioittavalla rokilla saadaan aikaan se väristys ja fiilis mitä kaikenmoisella tekotaiteellisella kikkailulla tuskin koskaan saavutetaan. Menojalkaa rupeaa vipattamaan samantien, ja biisi on sekä soitannaltaan että sanoituksiltaan suoraan asiaan menevää. Mitä turhia sitä mutkittelemaan kun kerran kaikki tietää mistä puhutaan, eh ?

Suurin vika nykyajan biiseissä Suomessa (ja miksei muuallakin) on se että sanoituksissa yritetään kuulostaa kryptiseltä ja uiskennellaan sellaisissa metaforien kloorialtaissa että Yrjänäkin vähemmästä sekoaa. Tässä biisissä kuitenkin mennään eikä meinata, tehdään asia selväksi ja jätetään runosuonet sykkimään niille jotka niitä tarvitsee!

Soitanta tekee kunniaa mainituille idoleille/vaikuttajille ja toimii täysin moitteettomasti. Yhdenkään musikantin puolesta ei tarvitse pelätä, ja solisti hoitaa loput kotiin rehellisellä ja kursailemattomalla tulkinnallaan.

Täytyy toivoa että laulun päähenkilö sai sokerinsa ja pääsi lopulta leipomaan sitä nais.... pullaa siis tietysti!

LOISTOTYÖTÄ! LOISTAVA meininki! *kumarrus ja hatunnosto*
0   +1 +2
 
9
theplan 09.12.2004
Bändi soittaa peijoonin hyvällä meiningillä perusrokkiaan, jolle aina on tilausta. Soitto on todella yhtenäistä mutta samalla irtonaista. Mukava on biisikin. Hauskat, jopa suorastaan koskettavat sanat! Sävellyksellisesti biisi ei ihmeitä tarjoa, mutta eipä se suuremmin haittaa.

Kolmannen naisen alkuaikojen rallit tulivat mullekin tästä mieleen. Kieltämättä laulajan äänessä ja fraseerauksessa on jotain samaa. Oli miten oli, laulu toimii hyvin. Ääni on sopivan äijämäinen menemättä silti naurettavuuksiin...

Ihan pienen ripauksen persoonallisuutta lisää olisin kaivannut, jotta kymppi ois irronnut, mutta erittäin hyvää kamaa joka tapauksessa. Todellista hyvän tuulen musaa, perusasiat kunniaan! :)
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2

Löytyy soittolistoilta