ROTU REALISMI

ISÄM MAA | 25.11.2010 | Black Metal
3:36

MEIJJÄN EKA PIISI!!

9.10   8802 kuuntelua

Kappaleen sanat

isäm maa,
sitä puollustaa,
suomen armeija,
se on parasta,
se on VITTU PARASTA!!

minä palvon talvi sotaa,
sillä helposti kaikki voittaa,
kun peilistä katsoo arjalainen,
rehellinen,
SUOMALAINEN!!

maahan muutto kriittinen rotu realismi
on mun aatteeni
satojen neekerien verellä,
tahrittu on vaatteeni

minähän olen kuin taistelu jaska,
puolustan tätä maata
astird tuurs on iham paska
homma foorum hänet kaada

aadolf hitler siig hail yyber
halla-aho ist mein fyyrer
ausvits köbbels pantservaagen
större peenis ich haaben

maahan muutto kriittinen rotu realismi
on mun aatteeni
satojen neekerien verellä,
tahrittu on vaatteeni

ennen mua pelotti, nyt mulla on pilotti
leijona miekan terotti, ryssät sillä telotti

veri meidät puhdistaa, kohti ikuista kunniaa
voittoamme juhlikaa, neekerien kuolemaa!

ISÄM MAA
PUOLUSTAA
SUOMEN ARMEIJAA
SE ON KUNNIAA

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Funereal 03.08.2012
Miksihän aina kaikki yritykset tehdä satiiria NSBM:stä kuulostavat kuitenkin täysin autenttisilta?
+2   +1 +2
 
4
Lennart 19.12.2011
ei.
0   +1 +2
 
10
ZorGy 03.12.2011
Putosin melko pahasti tos mis vedettiin saksaa :D
0   +1 +2
 
10
LostSoulsUnited 23.11.2011
Mielestäni kappaleen pitäisi saada joku sanotus palkinto:

"aadolf hitler siig hail yyber
halla-aho ist mein fyyrer
ausvits köbbels pantservaagen
större peenis ich haaben"

Ehkä yks parhaista sanoituksista koskaan!
Joo ja nyt lähen kadulla hailaamaan!
0   +1 +2
 
Ilakoiva Peku 21.11.2011
Nythän pärähti, minä olen puoluekannaltani sen verran viherpiipertäjä, että on pakko sanoa, että teidän molempien kappaleiden kuunteleminen saivat tuntemaan oloni ensin alkuun todella epämukavaksi. Hetki meni, että sai varmistettua, että sanoituksissa on "jonkin verran" ironinen sävy. Niin huumoriin kuin myös black metalliinhan toisaalta kuuluu tietoinen provosoiminen ja tiettyjen tabujen rikkominen. Vaikka bäkkistä ei tule kauheasti kuunneltua, niin kyllä mie olen tykännyt katsoa Jimmy Carrin, George Carlinin, Richard Pryorin ja Bill Hicksin standup-settejä, joissa on monasti paljon poliittisesti täysin epäkorrekteja vitsejä ja joille nauran paljon. Tiedän olevani tämänkin suhteen melkoisen tekopyhä, kun pystyn nauramaan suoraa huutoa virallisesti julkaistua dvd:tä katsoessa, mutta sitten Mikseristä kuuntelemaani biisiä lähestyn paljon suuremmalla varovaisuudella.

Tiedän, että kuulostan ihan Jani Toivolalta kun itken täällä, ettei huumori saisi loukata ketään, mutta en minä ole oikeasti sitä mieltä, kyllähän se niin on,että aina kun leikitään aroilla asioilla, niin kyllä siitä joku aina mielensä pahoittaa, mutta sille ei voi vaan mitään. Enkä minä usko, että tällainen musiikki innostaa ketään mihinkään väkivallantekoihin, musta se on ollut aina hieman absurdia puhetta. Musta on ihan hyvä, että tätä maahanmuuttokeskustelusoppaa uskalletaan huitoa näinkin poliittisesti epäkorrektilla tavalla, pakkohan sitä on jonkun sanottava jotain muuta kuin, että tästä on keskusteltava. Minä rehellisesti uskon tällaisen keskustelun hyödyttävän niin maahanmuuttajia, kuin myös suomalaisiakin. Luulen tällaisten puheenvuorojen rikkovan hieman sitä pelkoa, että joku sanoo kenties jotain sopimatonta, koska jossain vaiheessa keskustelua tuossa asiassa tullaan tulemaan alueelle, jossa on pakko puhua asioista mistä kumpikaan osapuoli ei välttämättä haluaisi puhua. Tämä taas edesauttaa pääsemään ylitse niistä ongelmista mitä molemmilla väestöryhmillä tämän asian suhteen esiintyy. Joten yhteenvetona voisin sanoa ainakin sanoitusten olevan varsin kärkästä satiiria tästä iltapäivälehdistön lietsomasta pelko/vihapuhe keskustelusta.

Lisäksi haluaisin vielä kommentoida itse musiikkia joka on mielestäni aivan käsittämättömän tarttuvaa. Minulla on aina todella suuri kunnioitus raskaampia bändejä kohtaan kuten Insomnium, joka raskasta musiikkia soittaessaan ei ole unohtanut melodioiden ja kappaleiden tarttuvuuden merkitystä. Ja puhun taas kummastakin kappaleestanne kun sanon niiden olevan hyvin mukana hoilattavia ralleja, koukkuja löytyy niin kitaroinnista kuin vokaaleistakin. Soundit ovat myös ihastuttavan rupiset menemättä kuitenkaan ihan sinne kamalimpaan bäkkispuuroon, mikä vaan monasti on jo niin sotkuista, että se vaikeuttaa kuuntelua. Tiedän, että otan vitsinne aivan liian tosissani, mutta minun oli pakko saada nämä ajatukset purettua jonnekkin mitä humoristinen musiikkinne aiheutti. Että kyllä saitte melkoisen ajatumyrskyn aikaan tässä päässä, vaikka ne ajatukseni eivät mitään tuon kummoisempia olleetkan.
+2   +1 +2
 
10
Soundcraft 05.02.2011
Pakko sanoo, että vitun asiallista meininkiä! Innolla odotetaan sitten että teiltä tulee uuta materiaalia!
0   +1 +2
 
9
Borborygmia 23.01.2011
Olisi ehk toiminut sankarimetallina paremmin, olisi saanut vielä naurettavammat aspektit. Ei siinä, pakkohan tätä on fanittaa. Harvoin ovat bläkkiksen sanoitukset saaneet yhtä aitoja inhon väreitä kulkemaan pitkin selkäpiitä - mikä kai on k.o. musatyylin tarkoituskin. Hieno veto.
0   +1 +2
 
10
har 22.12.2010
Sleepy Sleepersin jälkeen ei isäm maan asioita ole käsitelty näin tuoreesti ja monimerkityksellisesti!
Tyylipuhdas suoritus.
0   +1 +2
 
10
PehmoA 20.12.2010
HUHU! TIUKKA!
0   +1 +2
 
10
`VARJO´ 12.12.2010
Todella menevä kappale, lyriikoiden riimit toimivat erittäin hyvin. Kitaramelodia jää loppupäiväksi päähän! Taistelujaska-spiikit olivat todella parhautta!
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta