Tervetuloa

3:10

RAP: Susimies
BIITTI: DJ @ctive
MIKSAUS: Rakis34

9.22   917 plays

Lyrics

VERSE 1
levy vitun soppari, luovuuteni stoppais/ kaupallisii monta, löysää sontaa/
taas kela mokas, elämä on kovaa/ lisää lekasoraa, velat maksan moral/
asijasta selekää, tyhyjäst ei mittää/ asija hin selevä, pistää silmään/
maisemat rehevät, piikkilanka välissä/ estääpi menemästä, hakemasta lissää/
hauku mua tänään, hauku ees vähän/ ku sattumalta päällä, on leukkuni räkänen/
kerron nyt ja tässä, toi esitys ei hämää/ luen sua hiljaa, ku avointa kirjaa/
nousseet on hinnat, tunteet pinnas / tyhjät on lippaat, ku veljet flippas/
vodka virtaa, mahorkka haisee/ revittii lihat, sun polvitaipeest/

KERTSI
tervetulova, mun pääni sisähän/ -------, -------/
aurinko paistaa, muttet sitä täältä nää /-------, ------- /
nuoruusvuodet, ne unohtuu ja häviää/ -------, -------/
ikävät tunteet, ne vain mulle jää/-------, -------/

VERSE 2
suorista housuista, kasvoin mä ulos/ liian kovat nousut, ja tässä tulos/
housujen prässit, ne kulumalla lähti/ jalka oven väliin, matkalla tähtiin/
ei nukuta tänää, oon työnarkomaani/ työnä romani, ja syön sun omasi/
mä alotin vasta, en lähteny hatkaa/ vaikka laitoin raskaaks, elatuksen maksan/
mun mielentila, on sovinistisika/ levitän sun pihaan, tätä lyyristä likaa/
ota musta mallii, katajaa kaatamassa/ ilman luppaa, polttopuita raahaan/
matalaan tuppaan, töitä ois saatava/ palkkaako kukkaan, tämmöstä hukkaa/

KERTSI x2
tervetulova, mun pääni sisähän/ -------, -------/
aurinko paistaa, muttet sitä täältä nää /-------, ------- /
nuoruusvuodet, ne unohtuu ja häviää/ -------, -------/
ikävät tunteet, ne vain mulle jää/-------, -------/

Comments

Would you like to comment? Create an account or

Susimies 01.03.2012
AUTS :D
+2   +1 +2
 
Pätä 01.03.2012
en ois kommentoinu mitää enkä antanu arvosanaa, mut ite halusit / pyysit ni täs tulee mun mielipide:

miksaus kusee. varsinki tuplauksis (varsinki kertsis) ei mitää ihmeellist muutaku volaa vaa skidisti pienemmälle tuplausraidast. henkilökohtanen mielipide [joka ei vaikuta lopulliseen arvosanaan] aiheesta, on et se o iha persreiästä, koska en kuuntele yhtään tän tyylist räpäytyst. :D mut jos aihetta ajattelee kaupallisesta näkökulmasta (massalle suunnattua ruskeeta massaa [mitä myös perseestämme valuu]) ni se on mitä parhain. 9 (10 ei siks et ollu jo vaik kuinka kauan tuol pinnal kaiken maailman doussi tunteilut tmv mikä ois rahastuksen kannalta ollu paljon parempi idea) ainut vaa etten tajunnu kuunnellessani kuunnella n. 86,8% lyriikoista ._. mut jotai tunteiluu sielt kuulin kuitenki. jos et oo pääkaupunkiseudulta ni flow ja tyyli + artikulaatio on iha jees vois antaa ehkä 8 yleiseltä näkökantilta, mut henk.koht mielipide "mitä niin kovasti kaipaat" on 5- väliltä 4-10. biitti iha jees 8,5 vaik en dikkaakkaa tost, voisko sanoo vanhan premierimäisest piano rifautus samplauksest(tuskin ite soitettu? =sämpläys+loop op op p oop loop) no mut täs vaihees kommentointii ku kuuntelin uudestaa tän biisin ni lyriikois ei (mun mielestä) pysy tarina kasassa / se kertoma tapa. eli tyylii riimin välei vaihtuu stoori. tai vaik se liittyiski siihe aiempaan ni silti se tulee sen kuulosena et se johtaa vähän harhaan aiheesta, tai voi johtaa. sit toine mist en henk koht dikkaa (massa rakastaa kiinnostuksen puutteen takia) et räbäyttää jostai mitä ei oo ikin tehny tai tulis tekemää esim. et "ammun mun 88kes62 kevyel kertasingolla teiät kaikki kusihuorat palasiks! jonka jälkee tapan teiän perheen mun RK-95sella!" koska se on kusetusta.. ja sit jos ei löydy enää mitää järkevää räbäytettävää ni sit ei pidä räppää. muutamista universaaleista sanavalinnoista murteista riippumatta en dikannu kyl yhtää... yks kysymys viel siit et kavereitten lippaat tyhjenee.. onks ne sit jotku kuula aseen lippaat? vai jossai ampumaradal tyhjenee lippaat tauluu? vai...? sit loppuun arvosanat:

Biitti 8,5 (henk. koht: 7)
Lyriikat 6 (henk. koht: 4,5) ei vaa iskeny jotenki eikä ollu sen kummosemmat muutenkaa (mut miinuksena ei sekottuis ees pintakaupallisen massan joukkoo... mut jos johonki sekottuis ni sinne mut ku katon et räppitouhut alko loppuvuodesta 2011 ni et o sit kauaa kyl räbänny ja uskon et sun tyyli tulee viel muuttuu ja sillo se ei välttämät lähentele enää sitä kaupallist katulutkaa, joka liian pitkäl loppupeleis ottaa sut orjaks/huoraks joka vaa tuottaa niille maximaalista voittoa niinku objekti ilman sielua, kone. eli älä lähe siihe hommaa

flow 8
artikulaatio 9
miksaus 6 (huomaa kyl et on ykskätinen ja sokee. varmaa vasuri vaa jääny taltee)

Kokonaisuus: 7,5 (henk.koht 5,5)

en viitti pilata sun kivaa mikseri arvosanan keskiarvoo ni jätän laittamatta kumpaakaa arvosanoista toho.

ps. ei kannata vetää herneit nenää mun jutuist (en vaa oo mikää päähän taputtelija vaa perseelle potkija) toivottavasti pidit mun "kattavasta" ja toivottavasti edes jollain tavalla rakentavasta palautteesta. Tää kommentti imi mun elämänmehut joten jätän noi muut kommentoimatta.. kattoo jos jaksaa vaik joskus ens kuus seuraavan. -tsikidi tsek ->
0   +1 +2
 
9
Shakki 28.02.2012
Noniin tää nappas kyllä tosi hyvin! tää biitti on vitun loistava,.
+1   +1 +2
 
9
Hitsi sun ääntäsi!
Tervetuloa pääni sisään.

Pidän maukkaasta tavastasi heittää tarinaa, tuttua ja stereotypioitua, sopivasti.

Niih, kyllä voipi sanoa, että riittävän rankka veto, miellyttää kovasti paljon minua.
0   +1 +2
 
Deadnightwarrior 25.02.2012
Introssa hienosti etsittiin radiosta oikea kanava ja mainion nostalgisella pianolla lähdetään liikkelle. Itse en pahemmin välitä räpistä tai hippihopista mutta näin k-ringin kautta yritän päästä tähän piisiin sisään. Räbääjällä ainakin mukava saundi laulussa ja riimittelykin onnistuu. Ei mitää, rock rock!
0   +1 +2
 
Blind Leader 25.02.2012
Aika hieno intro. Viulu kiva piristys, harvemmin törmää tämmöisessä musiikissa. Jäin kaipaamaan vähän nopeempaa tempoa, ehkä semmoinen 280 ois ollu ihan ok.
0   +1 +2
 
Tapez 24.02.2012
hyvä biitti ja flow sopii hyvin biittiin!
0   +1 +2
 
zargo_hellfuzz 23.02.2012
Tässä on kaikki voice of finlandin ainekset. Ela vetää biittiä, tähkä lauleloo hellästi jotain suhteellisen käsittämätöntä tarinaa suomalaisyhteiskunnan vähäosaisista ja paula ohjaa siellä torvisektiota, tuubamies kärsii maksaläiskäpahoinvoinnista, Miihkali on nukahtanut käsi poskella tuoliin ja yleisö katsoo zombina ymmärtämättä sen kummemmin mitään, kyltissä lukee applause. Täytyy kuunnella tää vielä jossain välissä uusiks, en tiedä mitä tällä haettiin, mutta mua nauratti kovasti koko biisin ajan. Siis täähän on tosi hyvin tehtyä matskua, mut tää lyyrinen lika oli aika helmeä veistelyä ja pisti kovasti hymyilyttämään. Tää kommenttikin on ihan sekava :D Toimii.
0   +1 +2
 
tuntematon_pelle 22.02.2012
Tässä on ehkä kaikkein persoonattomin biitti sulta tähän mennessä.

Ekan säkeistön räpeistä en oikein pitänyt yhtä paljoo kuin tuossa edellisessä biisissäs. Toinen kertsi lähti hyvin käyntiin, mut sit se taas meni tohon ekan säkeistön menoon.

Eka kertsi meni vähän vireen osalta metsään, mut toinen olikin sit paljon parempi. Nyt tietysti miksaaja sanoo, et siinä on samaa raitaa luupattu :D.
0   +1 +2
 
.:86:. 21.02.2012
Jälleen kerran napakymppitouhuja d00d! Olet ainoa mikseri.net artisti, jota seuraan aktiivisesti. Kyllä tällä menolla toi lafka saadaan sun luovuuttasi tappamaan ;>
+2   +1 +2
 

Sivut: 1 2