Take a hit

5:07

Cash Crop

9.50   1898 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
GxBx 04.10.2007
Alkuun räppi kuulosti jotenki köykäseltä. Biisin edetessä alkoi kuitenkin miellyttää korvaa enemmän ja enemmän.
Taisin löytää kolmannen oikeasti hyvän rap-artistin...
0   +1 +2
 
McPöly 14.11.2004
tausta on siisti kiva basso kuvio yms, mutta vokaalit on kovin irrallisen kuuloset, kunnollinen miksaus sais varmasti ihmeitä aikaan. ainoa ongelma onkin vokaalien laadussa. biisi groovaa eteenpäin kun hirvi ja muutenkin rento meininki, kun vokaalit tuotettais kunnolla ni tää ois oikein loistava, mutta silti mukavaa fiilistelyä, hyvä meno. tykkäilen.
0   +1 +2
 
10
eFeteChild 21.07.2004
tää tarraa korvista heti kättelyssä kiinni eikä päästä irti ennenku biitti häviää tuntemattomaan ja palauttaa kuuntelijansa todellisuuteen.
tää teijän musa on vaikuttavampaa ku mikään mitä mä oon kuullu. en tiiä millä asenteella teette mut teil on enemmän potentiaalia saada tätä sanomaa levitettyä ku kenelläkää jonka tunnen. mä toivon et tätä alkais löytyyn kaupoist asap.
räbät täs oli parhaat mitä oon kuullu täl saitil. ne uppoo tohon taustaan ihan saumattomasti.
kertsi on loistava ja biitist en osaa sanoo muuta ku et kuulostaa niin ammattitaitoselta et korviin sattuu. täs oli ilmeisesti aika paljon rootsia. toi piano soolo oli sanoinkuvaamattoman hieno.. tosin se skitta soundi ihan lopussa otti ehkä vähän otsaan. sitä mun oli vaikeeta sulattaa.
mut kokonaisuus oli 11bojon arvonen. kiitos
0   +1 +2
 
8
electrichaos 28.05.2004
toi selitys perseestä, mutta taustat perkeleen hienot!
0   +1 +2
 

Löytyy soittolistoilta