Falling Away

Ingrey | 05.04.2005 | Alternative Metal
3:58

The title track for our demo. This song has changed about 20 times to become what it is now. I think the live version will also be quite different.

8.00   409 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Ilmiselvä 05.10.2005
Kiintoisa kitarasoundi, mukavan kuuloinen riffikin. Jännä rytmiikka toimii. Laulajasta olen tainnut ennenkin sanoa, eli genreen nähden piristävän erilainen soundi, mutta ainakin tässä soundi jää turhan ohueksi, kaipaisin kunnolla voimaa ja munaa laulusuoritukseen. Laulumelodiat eivät oikein tunnu istuvan kitaraan/bassoon, tai sitten voi olla etteivät kitara/basso istu laulumelodioihin, kummin päin vain.

Rumpusoundit ovat turhan heppoiset myöskin, saisivat potkia enemmän. Rumpali saisi ehkä myös vetää rohkeammin ja rennommin, tässä soitanta on aika jäykkää. Särökitarat murisevat taustalla ilman että erityisesti erottuisivat. Särösoundi, kuten usein demonauhotuksissa, on jokseenkin tuhnu. Bassoja en erota juuri ollenkaan.

Omalaatuisia elementtejä, kivoja rytmejä ja toimiva rakenne. Potentiaalisen siistiä meininkiä mutta epämääräinen sävellys ja yleinen vaiheessaolemisen fiilis jättävät minut vielä kysymysmerkiksi.
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat