viima

infader | 25.12.2002 | Downtempo
5:43

Välillä pitää rentoutua ja tehdä jotain muutakin.. Raskailla biiteillä , jarreleadilla ja melankolisilla melodioilla.

8.00   751 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

leijun sinilevässä. joo-o. siltä tämä kuulostaa. jännää itsari musaa.
0   +1 +2
 
8
berestez 23.02.2003
ihan mukavan kuuloista mättöä, mutta ei tässä kauheasti rentoutua voi, kun on kuitenkin melko rankka meno kokoajan päällä. hieno kappale.
0   +1 +2
 
8
gremino 26.12.2002
Tunnelmallista jälkeä. Eniten tykkään tuosta melodiasta, joka soi hyvin biisin muitten elementtien kanssa. Stringit + muu äänimaailma ovat myös hyvin onnistuneita.
Miinusta tulee biittien puolelta. Biitit tarvitsisivat enemmän tiukkuutta, vaikka muuten ovat hyvät.
0   +1 +2
 
Nyhde 26.12.2002
Auh, mulla oli kuulokkeet ihan täysillä ja tää räjähti suoraan käyntiin. Olisit voinut edes hieman tasoitella tuota alkua, ettei ihan noin pahasti olisi heti alusta asti paukahtanut ;). Soundimaailma oli jälleen miellyttävän kylmä, mutta olisi ehkä kaivannut hieman parempia soundeja. Varsinkin noista padeista jäi hieman lelumainen maku suuhun. Kuin Barbie-nukkea nuolisi. Rytmi oli aika hyvä, mutta olisi voinut olla hieman kompleksimpikin. Pieni lisäsyvyys olisi tehnyt noille rytmeille poikaa. Kokonaisuus on melko wdm:mäistä rytmistelyä, joka toistaa itseään liian paljon ja liian häpeilemättömästi, jotta biisin jaksaisi alusta loppuun useamminkin kuunnella. Ei ainakaan minuun iskenyt, mutta eiköhän tällekin omat diggailijansa löydy. Hyvää jälkeä kuitenkin mm. tunnelman osilta. Yey.
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat