Sentinel (Neptunium remix)

Incolumis | 19.12.2005 | Tech-Trance
6:55

Aivan loistava remiksaus Neptuniumilta, joka tuo mukaan kelpo annoksen tuhtia tribaalihenkistä rumpuosastoa.

9.50   3155 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
Varsin hyvää jälkeä. Nauhoitus ja masterointi on paikallaan kiitettävästi, tosin pahimmassa sekamelskakohdassa joku saattaa pikkasen pyöritellä silmiään. Draivi pysyy hyvin mukana alusta loppuun. Biisi on tasapaksu ja draivissaankin unenomainen. Loistava a2 tai b2 -raita johonkin suurinpiirtein-tekno-ep:lle. DJ-ystävällisyys takaa että soittoaikaa riittäisi varmasti kaikenlaisissa kekkereissä.
0   +1 +2
 
9
Frostbite 06.01.2006
Täytyy sanoa, että tässä biisissä on rytmit kohdallaan. Tosin ekat kaksi ja puoli minuuttia on biitin keräilyä ja muun sälän poissaolessa alkaa puuduttamaan. Jotain breikkejä tai muita vaihtelevuuksia olisi voinut olla. Siitä eteenpäin kyllä alkaa biisi maistumaan jo todella hyvältä. Bassolinjan ja ton narinasynan tuoma fiilis yhdessä näiden loistavien rumpujen kanssa on mahtava.

Rytmipuoli ja kaikki muukin on tuotannollisesti loistokamaa. Ainut miinus tulee tosta biisin alkupuolen monotonisuudesta. Loppuosa kyllä on aivan ehdotonta eliittiä! Tällaista musaa saisi suoda mikseriin enemmältikin.
0   +1 +2
 
substance 20.12.2005
Mun mielestä taas nimenomaan rytmiosasto on helvetin hyvässä kuosissa, toisaalta biisi käy hirveän tylsäksi kun siinä ei ole oikeastaan mitään melodioita. En kyllä ole erikoistunut tämän alalajin tranceen enkä tiedä miten yleistä se on tässä mutta biisi olisi helvetin onnistunut mikäli tässä olisi kokonaan toiset melodialayerit päällä. Hiukan tulee mieleen Cosman biisit ja samanlaista tunnelmaa olisi voinut muutenkin olla.
0   +1 +2
 
DjLime 20.12.2005
Kieltämättä vähän kuiva progemainen versio. Rytmiosasto ei oikeen saanut jalkaa vipattamaan niinkuin alkuperäisessä. Tyypillinen proge trance biisi, antaa odottaa hirveästi alussa ja loppujen lopuksi loppuu siihen mistä luulisi biisin lähtevän pitkän kehittelyn jälkeen. Soundeiltaan kyllä paljon puhtaampi kuin alkuperäinen, mutta ei kovinkaan montaa kuuntelua kestävä kokonaisuus verrattuna orginaaliin.
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta