Violent Hippie

Impertial | 20.01.2012 | Metal
5:57

Laupiaksen kotona tekemä tekele, ihan yksin vielä. Joten tässä on otettava huomioon asiat A) olen surkea soolokitaristi B) Miulla ei oo rumpuja, joten piti koneella tehä ... Mutta nauttikaa sitli!

9.50   188 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
Immunity DBL 27.01.2012
No tää on tätä hyvää metallia. älä häpeä taitojasi, mun mielestä tosi hyvän kuuloinen kappale ja soitto. Olet ehkä jopa erinomainen laulaja...ainakin lahjoja on, ihan kuin Dickinson !!! D
0   +1 +2
 
Shadow_fox 25.01.2012
Yllättävä. Haikat aika pinnalla. Lehmänkello hymyilytti. Toi 1:13 alkava osa on vähän laiha ilman mörssäyskitaraa taustalla muuhun verrattuna. Tosi positiivinen kuva tästä kumminkin jäi, parempaa kuin täällä on usein tässä genressä tarjota.
0   +1 +2
 
9
Project 66.6 25.01.2012
rummut kyllä häiritsevät hieman, turhan konemainen saundi. Soiton/laulun puolelta muuten vitun hyvä setti, vähän on vaan tunkkanen saundi, mutta jos kerta kotioloissa äänitetty niin sen ymmärtää. Kaiken kaikkiaan mukava kipale, kaipais vaan vähän parempaa äänitystä. ja soolokitaristit on yliarvostettuja.
0   +1 +2
 
Ted Nugentti II 24.01.2012
miekiin oon surkea soolokitaristi. jotai vaan revittelee ja spedeilee ni menee täydestä, sitten on jopa tullu kehuja että ootpa kova kitaristi. MITÄ VITTUA! juu ei nuo rummut häiritse. ihan tasaista ja jymäkkää settiä.
0   +1 +2
 
argon 24.01.2012
Eihän tuo soolokitarismi ole Slayerissakaan kovin laadukasta ja hyvin menee silti. :)

Tässä on aika paljon poppavaa fiilistä metallin seassa ja se käy hyvin - itse asiassa pop-instrumentaation suuntaan sovitettuna tämä toimisi mielestäni paremmin kun sävyt on kuitenkin vahvasti siihen suuntaan eli kitaroiden tuunaus olisi paikallaan. Hevijynkkyä pois ja heleyttä tilalle, sanon minä.

Hmm.. aikalailla taitaa vokaalien osalta mennä rekisterin maksimkorkeudella paikoitellen? :)
0   +1 +2
 
tuntematon_pelle 23.01.2012
Tämähän on oikein toimivaa kamaa. Voksut etenkin toimii erityisen hyvin. Kertsi meni ehkä vähän liian kiljumiseksi, koska tykkäsin noista sun matalemmista lauluista.

Säkeitöt on kyllä aivan helvetin hyvää kamaa kaikin puolin, mutta tuo kertsi on kuin eri biisistä. Voksut on kyl rautaa!
0   +1 +2
 
zargo_hellfuzz 23.01.2012
Ihanata ihanata! Heti tuossa intron räyhäkohtauksessa tuli mieleen Bitch Alert ja kaikki mahtavat grungemuistot, oi oi! Toki se tyttövoima katoaa heti kun laulelma alkaa. Tässä biisissä on jotain todella viehättävää kun sulkee konerummut mielestään. Vokaalit on ihan helmet. Kertsin jossain kohdassa melodia tosin lähtee haparoimaan vähän kauas lähtökohdista, siinä tulee mieleen vanha kunnon "simplify, amplify", jonka joku on saattanut sanoa jossain joskus, siteerasin sitä. Ei mutta pohjimmiltaan tulee vaan mieleen ihan yhdessä lauseessa että jätkässä on perkeleesti potentiaalia!
0   +1 +2
 
Susimies 20.01.2012
olipas väkivaltanen hippi :) ihan kiva biisi!
0   +1 +2