Chiraptophobia

2:27
9.67   512 kuuntelua

Kappaleen sanat

She shoots knives!
She shoots knives from her eyes
She shoots knives!
She shoots knives from her mouth
She shoots knives, and her aim is true

and it's hard to make a song
of something I do not know at all

We'll I did met your mother
maybe that proofs that you actually
are real person
With memories
and past
With stories
and future plans

But she shoots knives man!
Sharp and edgy
but who needs shields?
I just throw her to a pot
And boil her alive

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
Susimies 07.03.2012
mulle tuli mieleen heti Oasis, Fool's Garden jms. joita en kuuntele mut oli virkistävää kuulla erilaista musiikkia ja vielä jonkun toisen mikseristin tekemänä. Oikein hienoa! :) hyvä ralli!
0   +1 +2
 
tuntematon_pelle 17.02.2012
Khyl on kovaa kamaa. Ennenkuin edes kuuntelin tätä kun nopeasti selasin sanoituksia niin coverkilpailua ajatellen olisin itsekkin päätynyt hyvin samanlaiseen äänimaisemaan. Nyt täytyy sit tehdä jotain muuta :'(
0   +1 +2
 
10
veezay 05.12.2011
hitto ku tää on tyhmä biisi.

now let me elaborate.

teknisyys on mulle biiseissä yleensä tosi tärkeetä, koska se kulkee käsi kädessä sisällön kanssa. usein mun mielestä tosi hyvin toimivassa biisissä teknisyys tukee sisältöä täydellisesti, toisin sanoen kaikki toimii täydellisessä symbioosissa ilman että pystyy keskittymään kumpaankaan erillisenä asiana. nyt jos yritän lähteä purkamaan tätä biisiä osiin, niin olen vaikeuksissa.

ensinnäkin tää biisi. ymmärrän tän sisällön tavallaan, tai en mä voi väittää ymmärtäväni, mut tajuan sävelet, niiden muodostamat harmoniat ja jopa saan osasta sanoista selvää ja biisin rakenne tuntuu fiksulta tässä kontekstissa, ja tää kuulostaa silleen ihan biisiltä. ne joka tapauksessa saa tietynlaisen fiiliksen aikaan.

sitten on nää soundit, jotka hämmentää mua ehkä eniten. tää on saatu yhtaikaa kuulostamaan hyvältä ja amatöörimaiselta. soundi tässä on niinku sellanen "me tiedetään mitä me tehdään" mut yhtaikaa se on sellainen kellaridemo ja "ei me ajateltu hirveästi kun me äänitettiin tää ja miksaus on hinteille" -tyyppinen olankohautus.

silti kaikesta huolimatta just tollanen soundi on yllättävän miellyttävä ja häiritsemätön ja erityisen toimiva just tällaisen sisällön kanssa. alunperin menin Puukkosahan profiiliin tarkistaakseni oliko sen tunnarit poistettu sen valtavan psk-ketjuviestin takia, mutta sen sijaan sen kuvottava autoplay-flash-soitin heitti tän biisin soimaan. alkoi hämmentää yo. asiat ja koin, että on pakko vähän avautua.

biisin tyhmyys tulee tietysti siitä, että kun summataan toi sisältö ton teknisyyden kanssa, niin en osaa sanoa, tukeeko teknisyys sisältöä vai ei. nimittäin tää kuulostaa tällaisena just toimivalta, mut toisaalta joku osa aivoa sanoo, että tän vois tehdä osittain paljon paremminkin ilman, että se ois ristiriidassa sisällön motiivien kanssa. tai jotain. enkä edes puhu isoista eroista, vaan ihan pikkujutuista. sit toisaalta mietin, että tähän ei saa missään nimessä koskea, tai muuten tän biisin fiilis muuttuu ihan erilaiseksi, joka taas ei välttämättä toimis yhtä hyvin kuin tän kokonaisuuden aiheuttama fiilis. mut sit en toisaalta taas osaa sanoa, että mitä toi sisältö sinänsä on.

viimeistään nyt alkaa tuntua ihan tyhmältä kun yritän analysoida tätä biisiä. eikä se oo pelkästään sellanen "analysoidaanpas nyt kun pitää kirjoittaa kommentti" vaan tota tekee vähän automaattisesti jo kuunnellessa, ja sen takia tää on vähän tyhmä biisi! sisältö ja teknisyys toimii käsi kädessä, mutta jostain syystä mä keskityn ihan vääriin asioihin! haistakaa tämän takia nyt edes kakka! 10.
+8   +1 +2