Turva (livedemo)

Huomennahan | 08.05.2007 | Lo-Fi
4:07

alaston livedemo. ei kiireisenä kuunneltavaksi.

9.33   766 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Siddhartha 26.02.2008
Hyvä, tunnelmallista, yksinketaista...vähemmän on monasti enemmän.
0   +1 +2
 
9
gorgonoidi 30.08.2007
Tunnelmallista ja kaunista, pieni suhina ei tietenkään häiritse ollenkaan.
Äänesi on kyllä todella vahva tässä ja pidän siitä paljon, valtavat emootiot tähän biisiin on ainakin vangittu ja ne välittävät kuulijalle selvästi.
Sanoitukset ovat osuvat ja sinulle ominaiset, täysin asialliset siis.
Hienoa!
0   +1 +2
 
10
Scion 20.07.2007
Hienoa kitarointia ja laulua. Päässäni alkaa soimaan Nick Draken tyyliin jousitaustat, mutta toimii se hyvin ihan Pink Mooninakin. Kaunista.
0   +1 +2
 
Nebula_Meltdown 14.07.2007
Mukavan balladimaista tunnelmaa. Kitarasta tulee mieleen Simo Posfordin ja Youthin yhteisprojekti Celtic Cross. Vähän kummastutti tuo suuri lauluäänen voimakkuuden vaihtelu mutta muuten loistava minimalistinen ja akustinen kappale sisäisestä kasvusta, minkä lo-fimaisuus sanoineen antaa alitajuisen viestin sisäisestä sielun pitkäikäisyydestä :) Mielikuvat oli kuin vanhan 8-millisen filminauhan läpi katsottuja.
0   +1 +2
 
odkid 09.05.2007
Hei muistan soitit tän ehkä joskus Turussa aamuyöllä...

Vitsi ku häiritsee tuo yli-artikulointi ja vähän turha kovuus tuossa laulussa, kun biisi oli aika hyvä ja soinnut mukavia. Jotenki sanoisin että laula vielä rauhallisemmin, hiljasemmin, hartaammin, maailmaa syleilevämmin ja vähäeleisemmin. Siis biisi oli tosi hyvä, kitaransoitto hienoa. Keskity vielä vaan biisiin ja vielä siihen mitä sanot eikä niinkään siihen miten sanot.
Oon itekkin paska tuossa mutta se aina unohtuu.
Jotain tästä kuitenkin sai. Kiitos.
0   +1 +2
 
9
Creased_Leaf 16.11.2008
Tunnelmoinnissaan todella onnistunut. Yksinkertainen, hiljentävä ja laulun vahva dynamiikkaa tykittää sanoman suoraan kuulijan sisimpään. Varmasti yön tunteina tunteet pintaan nostattava teos.
0   +1 +2
 
Intro 02.09.2007
Aika nätisti tuo näppäily sujuu. Ja tunnelman luonti on tosi taidokasta... Herättää tunteita aika voimakkaasti kun hoet iloiseen sävyyn "kuoleminen on niin kaunista."
Luomava biisi. katse jumittuu koko ajan tuohon violettiin kuvaan.. Sopii hyvin tunnelmaan. Violettiahan pidetään esim. mielipuolisuuden värinä.
Hienon tuntuista, kun tunnelma on niin iloinen, ja sanoista paistaa samalla läpi jotain vitun ahdistavaa hulluutta.
Jäin koukkuun, nyt soi kolmatta kertaa. Pakko ladata koneelle, sen verran herkkuu settiä.
0   +1 +2