The Fly

Human Sound | 23.08.2006 | Tech-Trance
7:39

Progetrancen ja techtrancen ilmoilla kuljetaan. Ponticellin soitossa ainakin tämä ollut.

9.00   1374 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

8
Fleeticer 16.09.2006
Noniin päästään taas jammailemaan jumittavan äänimaailman merkeissä. Nuo edelliset nyitysbiisit olivat aikas makoisia ja odotukset ovat korkealla tämänkin suhteen kun alkumetrejä kuljetaan. Mukavia efektejä löytyy sieltä täältä ja rummuissa on sitä kaivattua groovia, myös miksaus on kirkas vaikka sitä se ei aina ole näissä jumitusbiiseissä.

Tuo leadi on aika laimea, mielestäni olisi voinut mennä tämän biisin ihan rytmiin turvautuen ilman että lähdetään hyppimään sinne sahaleadien puolelle, jotenkin tuo vain erottuu muusta äänimaailmasta, huonossa mielessä. Muuten kyllä tunnelmaosasto on kunnossa.

Kokonaisuutena ihan mukava jammailubiisi, mutta ei kyllä yllä noiden parin aikasemman tasolle, joissa oli hienoa rytmipainotteista menoa. Yleisesti tätä vaivaa pienehkö tylsyys, joillain erilaisilla rumpusoundeilla olisi voinut kikkailla enemmän ja tehdä erilaisia kuviota kiinnostavuuden lisäämikseksi. Mutta kyllä tämä silti oli perusvarma ja vahva biisi.
0   +1 +2
 
DjLime 28.08.2006
Empä tästä oikeen onnistunut löytämään tech-trancen piirteitä, aika puhdasta progeahan tämä on ja minun korvaani proge on sitä klubi trancea joka menee toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos eikä kukaan huomaa missä vaiheessa biisi vaihtui kun biiseissä tapahtuu niin vähän muutoksia. Tämäkin oli niin perus progea kun olla ja voi. Ei taustalla mitenkään paha jos ei muun progen seassa kuuntele, mutta kuuntelemalla vähän kuivahko. Soundi puoli on hieno, mutta missään vaiheessa biisi ei herätä kuuntelijaa vaan koko biisin ajan on eräänlainen transsitila päällä. Hienosti toteutettu biisi, mutta ei vain kolahda suurin osa progesta..
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta