Starting Over v2

8:09

Rakenteellisesti vähän erilainen versio, lähinnä puolivälistä alkaen. Masteroinnissa yritin saada myös vähän lisää potkua ja soundeihin terävyyttä.

8.75   1632 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
Dj Senheis 07.03.2006
Alkuperäistä en ole kommentoinut, mutta kunnellut kyllä. 10 kertaa parempi tämä versio! Soundit ovat loistavia, ja biisi muutenkin helmi. Ainoa mikä pisti korvaan selväsi oli ehkä ihan pikkainen ylikompurointi kuulee tuossa 2:45 alkavassa kohdassa melkohyvin. Kun kick painaa nuo soundit ikäänkuin alas, jotka sen jälkeen pomppaa takaisin ylös. Muuten loistava, mutta ylikompurointi pilaa. 9 tälle ;)
0   +1 +2
 
9
Infratuna 21.02.2006
Hyvää settiä. Biisin kruunais vahvempi hallinta. Sellanen pumppaus soundi jonka vois toteuttaa vaikkapa niin, että kick sammuttais muita ääniä. Nyt haikat ainakin etuvasemmalla aika on aika vapaa. Lisää puristusta masteriin. Biisis on oikein maukkaita soundeja ja rytmejä. Soundi alkaakin jo lähennellä sellaista mallikelpoista "pro" -tasoa. En oo koskaan tykänny sellasista ratkaisuista konemusiikissa jossa rumpusoundit pysyy samaa, mut rytmi muuttu (tässä tasatahti -> break). Ei vaan mun mielestä toimi. Masteria masteria masteria. Vahva ysi ja fanitus.
0   +1 +2
 
8
TheReal 07.02.2006
Toimii hyvin ja hyvin lähtee käyntiin. Bassolinja vois olla parempi ku siitä ei paljookaa saa selville mut ei oo enempääkään valittamista siitä asiasta. Efektit pyörii erittäin hyvin ja tykkään tämmösestä synkästä progesta.. Biisin paras kohta on n. 2-3 min ja jälleen 6 min jälkeinen kohta. Vaikka toi keskikohta toimii hyvin niin ei mun mielestä sovi tämmöseen. Ei mun mielestä yleensäkkää sovi progeen tommonen. Vois tulla jotain yleellisempää. Mutta toki tää on vaa mun mielipide. Breaksurummut toimii hyvin ja ne sopii hyvin. Miksaus ja rakenne näyttää sopivan. Kaikki soundit ei kuulosta niin hyviltä kun mitä oon tottunu kuuntelee esim. jotkut rummut mutta pikkuseikka se nyt on. Efektit toisinaan kuulostaa erittäin ammattimaisilta. Hyvää tuotantoa on kuitenkin ja on parempi kuin toi edeltävämpi versio. 8+ hyvistä efekteistä ja keskikohta ideasta joka kuitenkin toimi mutta ei vaan ollut mun makuun :) Hyvää työtä kumminkin!
0   +1 +2
 
9
Fleeticer 04.02.2006
Mukavat perkussiot ja jumittaminen heti alkuun. Reversoitu soundi on kyllä karkkia korville, ja kun mukaan aletaan heittää vielä muitakin soundeja, niin on hieno rytmitys kasassa. Miksaus kuulostaa pääosin hyvältä.

Iskevä syna on erittäin hienoa kuultavaa yhdessä rumpujen kanssa. Ehkäpä enemmän kikkailua olisi voinut olla tuon soundin osalta. Taustalla soiva leadin tapainen tuo hiukan surullista tunnelmaa mukaan. Samoin tekee varsinainen päälead ja padi myöskin. Itse olisin pitänyt vieläkin enemmän tästä, jos oltaisiin vaikka pistetty kehiin rokkaavaa ja jumittavaa bassolinjaa kovan sähkökitarariffin kera.

Rytmit ovat paras osa biisissä, myös tuo nykivä konemainen soundi on hyvän kuulonen. Kaiken kaikkiaan mukavaa jumitusta tarjoillaan tässä kappaleessa.
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat