Starting Over v1

8:51

Toiset sanoo että teknoo kaikki tyynni, toiset kuvailee progeksi. Mä sanon et tää on mä.

8.40   1288 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

7
Fakap 14.03.2006
Mä en ymmärrä ihmisiä jotka sanoo tämmöstä progeksi. Mun mielestä tää on kaikin puolin ihan perustrancea, joskin aika junnaavaa semmoista. Alussa tuli mieleen James Holden ja myöhemmin ehkä Perry O'neil.

Soundit on hyvin tasapainossa ja ne kuulostaa rapeilta. Vaikka kompressoinnilla onkin haettu sitä huokuvaa pumppausefektiä, niin se silti tuntuu litistävän vääriäkin soundeja. Esim. crash jää välillä piiloon. Ois ollut soundeille vähän armeliaampaa veivata leveleitä ja jättää se masterkompressori pois. Luulen, että kuulostais särmemmältä.

Toi taustan perkussiojytinä lisää mukavasti massiivisuutta. Basari sen sijaan on tommonen pehmeä, sen päälle olis voinut hyvin laittaa jonkun closed hihatin lisäämään iskuun särmyyttä.

Suvannossa oli ihan antoisaa huokumista ja kiihkeää melodiaa, mutta paras elementti biisissä on ehdottomasti toi elektropiano joka tulee breiksien mukana. Sitäkin ois voinu tuoda enemmän esille. Ja se ois kaivannut jotai padia seurakseen mukailemaan noita sointuja.

Yhteenvetona hyvin pumppaava, mutta lyttyyn kompressoitu perustrance, jonka soundeihin olisi kaivannut lisää särmyyttä.
0   +1 +2
 
Human Sound 18.12.2005
G. Ponticelli on tätä soitellut ainakin... Muista en oo kuullu, toivottavasti on demot menny oikeisiin käsiin ;).
0   +1 +2
 
9
Fleeticer 18.12.2005
Alku kuulostaa mukavalta perkussiokikkailuineen. Matala bassosoundi kuulostaa hyvältä tuossa myöskin. Hyvin kyllä groovaa tässä alkumatkalla tämä biisi ja varsinkin tuo reverse-soundi kuulostaa erittäin hyvältä siellä mukana. Hieno tunnelma kyllä biisissä kaiken kaikkiaan, melodiapuoli toimii vaikka onkin melko yksinkertaista. Soundit ja tuotanto siitä huolimatta hyvää laatua. Rakenne soljuu mukavasti alusta loppuun saakka, ja tämä olisi juuri sopivaa musiikkia klubeille. Efektejä olisi tietty voinut olla muutama lisää, näin olisi jo entisestään hyvä tunnelma noussut vieläkin korkeammalle tasolle. Hienoa että täällä mikserissäkin löytyy näitä biisejä, joissa näytetään että pelkän rytmin voimallakin voi saada mallikkaan biisin kasaan. Itselleni maistuu juuri tällainen tribal - materiaali, genre varmaankin on progressiivisen ja teknon välimaastossa. Oikein hyvä ja groovi biisi!
0   +1 +2
 
9
Sky Gate 16.12.2005
Hyvä genrensä edustaja, tällaistakin on tullut joskus tahkottua klubeilla ja tää
on just hyvää vaihtelua kiksulle - TODELLA tanssittavaa musaa jos multa kysytään. Ja osoitus että aina ei tartte olla kovat koukutukse vaan homman pitää kasassa hyvä rakenne ja fiksun hillityt soundit ja rytmiosasto. Teknisesti tää on laatukamaa, palaset sopii hyvin yhteen jne. Siitä ei nokan koputettavaa. Ei pöllömpää, jatka samaa rataa vaan mun puolesta :)
0   +1 +2
 
8
TheReal 16.12.2005
Hyvä piisi.. Rummut toimii hyvin ja muutenkin kuulostaa hyvältä.. Sanoisin et tää on progea enemmän. Tai ehkä jopa tech-trancea. Mutta en tiiä tarkalleen. Tämmöstä lisää :) Hyvä piisi!
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta