Simplified Sounds

Human Sound | 01.01.2004 | Melodic Trance
6:22

Trancella puhkutaan taas pölyt refleksiputkista...

9.66   9798 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
Fiilis^ 07.01.2015
Täysin valmiin kuulosta soundia ja tasapainoinen kokonaisuus efekteineen päivineen, ei mitään parantamisen varaa! Tarttuva melodia joka nostattaa mukavasti fiilistä, hienot vokaalit!
0   +1 +2
 
9
Papa Dallas 08.03.2010
aika selkee biisi, ja hienoja efektejä oot laittanu mukavasti väliin. clappi ei pistänyt oikeen mieleen, mutta melodia oli taas tosi mieleen jäävä.
0   +1 +2
 
9
Marquez 04.04.2006
Äänet olivat mukavan puhtaita.
Melodialinjat ja bassolinja sun muut tällaiset on sutjautettu toisiinsa hyvin ja kaikennäköisiä efektejä, kikkailuja ja muita semmoisia oli tarpeeksi ja biisi tuntui sopivan täydeltä.
Rummuissa häiritsi vain vähäsen tuo snare/clap/percussio (mikä lie noista) hässäkkä.

Ehdottomasti koneelle myöhempää kuuntelua varten. :)
0   +1 +2
 
10
Rites 04.03.2005
Hyvä biisi. Tunnelma nousee korkealle tämän avulla.
0   +1 +2
 
Mike H 12.02.2005
Johan alkaa biisi mukavasti!

Kivan kuullosta percussiota on kehissä. Kick potkii, mutta olisi voinut potkia sitäkin paremmin. Hihatteja on kyllä ihan riittävästi. Clap soundi ei jotenkin oikein vakuuta... Olisi ehkä voinut olla vähän erilainen, mutta menetteleehän tämä näinkin. Rumpujen osalta olisi kaivannut pientä kohennusta kyllä. Tuo sopii biisin hyvin tuo breakbeat komppi kyllä!

Bassolinjat ovat erittäin mukavat. Olisi silti ehkä voinut tuo soundi olla hieman pehmeämpi, eikä tuommoinen rätisevä.
bassolinat ovat siis erittäin hyvät!

Melodioita on ihan riittävästi, elikkäs ei liikaa, eikä liian vähän! Leadi soundit ovat myöskin erittäin mukavaa kuunneltavaa. Melodiat ovat myöskin todella hyvin toteutettu! kivasti on filtteri kikkailuja melodioissa, ja sehän on hyvä vaan, että ei pelkästään nousuissa ja laskuissa tule näitä flitteri kikkailuja. Melodiat ovat kohtalaiset!

Jossain kohdin biisiä tulee vähän semmosta House meininkiä kehiin! Ja nuo miehen sekä naisen hyräilyt ovat loistavat! Niistä tykkään eniten tässä biisissä!
Sound effektejä on kivasti, mutta tuo warp effekti ei olekkaan niin kiva, olisi voinut vaihtaa sen tilalle jonkun toisen!
Loppujen lopuksi ihan kohtalainen kappale. Ei huono, mutta ei niin hirveän hyväkään.
0   +1 +2
 
10
T.Porkka 10.12.2004
Tää on ihan v***n hyvä. Saundit on prö luokkaa. :D Niistä clapeista hmm.. ei ollenkaan huonot, vähä ehkä retro henkiset. :) Rummut ja bassot on makeet. Liidit on tosi TOSI hyvät. Kyllä kun tän tason melodiat ois joka biisissä ois mailma paljo parempi paikka. :) Kaikin puolin huippu tasoa. Kyllä meitsikin faniutuu odottelemaan lisää tällasta... :D
0   +1 +2
 
10
Holmström 09.04.2005
Ei hemmetti... miten on mahdollista etten ole löytänyt tätä aikaisemmin...? Piti sitten mennä reilu vuosi että löytyi tämä erittäin loistava biisi. Jossa kaikki palikan nipussa. Erionomainen kokonaisuus. Homma alkaa stabiililla räväkkyydellä jossa sopiva noste kohti hässäkkää... jeah... sitten mennään vähitellen kohti tilannetta eli 1:44 josta lähdetään uudelleen hyvin sujuvasti ilman sitä liian perinteistä pitkää alasuvantoa välittömään tilanteen hallintaan. Tuotannollinen kokonaisuus tosi hyvin hallittu. Melodia jatkaa omalla linjalla ja kaikki hienot jipot tulee mukaan. Pysyy mukana. Voksut hallussa eikä yhtään liikaa sälää... Kokonaisuus ei toista itseään vaan värikkyys sekä lisähässäkät (joita ei liikaa) hallinnassa... Jeah... Thanx tästä upeasta biisistä :) Cheers ! Ps.... Speed Freek näköjään fixannut oman näkemyksen joka myös ... joo just hänen näköinen zydeemi... Hyvin täyteläinen näkemys :)
0   +1 +2
 
10
Aurisgale 13.11.2004
Bassoraita lähtee ihanasti rullaamaan, sikahienot filtteröinnit ja vokaalit on hauska lisä. Aivan kuin Kai Tracid ja Cosmic Man olisi fuusioitunut yhteen, kun biisi lähtee kunnolla rullaamaan… Paljon modernin Trancen efektejä ja sopivasti 90-luvun soundia. Mulle maistuu! Nam! Bassossa kuluu välillä kivasti kalimbamainen efu, joka piristää biisiä raikkaaksi. En keksi mitään huonoa sanottavaa näin loistavasta biisistä. Kymppi taisi lentää tälle. Hyvä vahinko oli kerrankin kuunnella jotain ihan sattumanvaraisesti!
0   +1 +2
 
9
M-Art 31.07.2004
hyvä draivi, mut miksauksessa on hieman jotain hämminkiä, mut ei haitaksi asti. Clap-soundi on huippuluokkaa..
itte ferrykin saattais olla kateellinen :)
soolo jää kyl sit hiukan johonkin viimevuosituhannelle :/
rakenteeltaan ja saundeiltaan biisi on kunnossa.. paitsi ehkä basso & basari.. basso on hieman kepeä saundi ja basari ei oikein sovi saundina tähän biisin, mut voin olla väärässäkin.
mut muuten hyvä biisi. toi clappi tulee ainaki tos lopussa hiukan yli..
0   +1 +2
 
9
Fleeticer 20.07.2004
Alkumatka menee mukavasti hyvien soundien siivittämänä, jonka jälkeen tuleva taukokohtakin toimii kyllä kiitettävästi. Melodiat toimivat hyvin, hyvä melodialinja, ja sounditkin viimeisen päälle hiotut. Rummut toimivat myöskin hyvin. Kick on sopivan tehokas ja potkii mukavasti. Hihatit ja perkussiot toimivat kiitettävästi. Clap ehkä hieman läimähtävä, niin kuin tuolla aikaisemmin onkin jo sanottu, mutta ei se nyt oikeastaan paljoa kuuntelua haitannut, kun se siellä hieman taustalla oli. Rakenne kunnossa, sopivasti sisältöä ja vaihtelua biisistä löytyy. Biisin pituuskin juuri sopiva. Kokonaisuudessaan hyvän kuuloinen ja energinen biisi, jossa riittää menoa.
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2 3 4

Viimeisimmät kuuntelijat