Simplified Sounds (Speed Freek remix)

Human Sound | 11.08.2004 | Melodic Trance
8:03

Kiksuremix by Speed Freek!

9.40   2503 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Mike H 12.02.2005
Jees! Tämä alkaa vielä mukavemmin kun alkuperäinen!

Rummuissa selvästi huomaa, että käytössä on Fruityloopsin oma looppi, Elements vaiko mikä se nyt olikaan? Kick potkii ihan mukavasti. Ja tässä biisissä on noita percussioita todella mukavasti, siitä pientä plussaa.
Ja muitakin kikkailuja kivasti kehitelty rumpuihin, eli rummuista ei pahemmin naristavaa löydy!

Bassolinjat ovat siis aivan taivaalliset! Niin loistava linja ja tuo soundi on aivan käsittämätöntä herkkua!
bassolijoistakaan ei löydy mitään valittamisen aihetta!

Melodiat... Hmmm... Eivät kyllä sitten iskekkään niin täysillä, kuin rummut ja bassolinjat! Mutta kyllähän ne nyt menettelee, ainakin on mielestäni paremmat kuin alkuperäisessä biisissä! Mutta jahka pää melodia alkaa, niin johan rupesikin iskemään! siis aivan tajutonta!! Melodiat ovat kiitettävät.

Ei helvetti, että olet hienon biisin tehnyt, ei voi muuta sanoa. Erittäin omaperäinen remix, ja siitähän minä pidän!
Elikkä tämä on lähes täydellinen biisi, ei mitään kummempaa valittamista löydy miltään alueelta. Loistava biisi kertakaikkiaan!! :)
0   +1 +2
 
10
digeon 11.08.2004
alun rummut/percussiot ovat mitä mainioimmat! kickistä on hienosti otettu matalat äänet pois! sit mukaan tulee hyvä, mehevä kick ja miellyttävä bassline, joista mä ainakin pidin! kohta 2,10 alkava saha-pad on mainio!! tosi haikeaa, taustalla tuleva naisen ulvonta sopii tohon mielettömän hyvin! ja sit siin alkaa se melodia joka toimii tosi hyvin! varsinkin leadin filtteröinnit on onnistunu! täs biisis on jo meininkii!! tosi menevää clubimätkettä! kyl tätä kuuntelee! kertosäkeeseen mukaan tuleva arpeggio on tosi hyvä ja täyttävä! mielenkiinnon ylläpitävä biisi tää on! sopivan pituinen myös! extra herkkua tuova breikki kohta löytyy myös! voisinpa jo sanoa että tää vois olla parempi ku alkuperäinen biisi... niin hyvä tää on! niin täyttävää paljon eri instrumenttejä jotka tuovat väriä tähän biisin! verrattuna a98 remixiin, on tää biisi parempi! tää sentään kuulostaa alkuperäiseltä! ja mun mielest remixin pitää kuitenkin alkuperäistä biisiä muistuttaa! täs on hyvin korjattu alkuperäisen biisin virheet! nyt esim. bassline oli kovemmalla yms..

voin olla aika varma että tän biisin keskiarvo tulee nousemaan aika paljon!=)

loistavaa työtä!
Speed Freak rules!;)
0   +1 +2
 
9
DjLime 12.08.2004
Nyt tuli juuri sellainen remix, jota osasi odottaa. Hyvä meno alusta asti. Tosin ei ihan niin kova meininki päällä kuin alkuperäisessä. Soundit on perus speed freekiä ja maistuvat ihan mukavasti. Ainoana korvaan pistävä elementti on tuo syna yksinään. Se ei ole kovin kivan kuuloinen yksinään, mutta kertsissä toimii kyllä loistavasti. Rakenne on selvästi parempi, kuin alkuperäisessä. Kyllä tämän hyvästä biisistä tehty hyvä remix. Samaan aikaan alkuperäisen piirteitä, mutta mukavasti tuotu omaakin mukaan. Ehdottomasti yhdeksikön arvoinen.. ei uskalla parempaa antaa, sillä pidän alkuperäistä silti parempana, vaikka erittäin hyvä tämäkin.
0   +1 +2
 
10
Dj Senheis 12.08.2004
Uih saadana. Tää on aivan mahtava. Pidän tästä enemmän, kuin Anssin remixistä.

Alku on loistava, ja tuolla taustallahan kuuluu yksi alkuperäinenkin bongo. Muutenkin on haikkaloopin soundit kohdillaan, eikä komppikaan ole paha. Kick on aikalailla erinomainen.

Minuutin kohdalla on meno jo aika katossa. Pidän soundeista, ja melodiasta. Varsinkin tuo korkealla soiva plucin tapainen piipitys oli loistava. Ja lopetukset suvantokohtaan olivat toimivat.

2:20 kohadda tulevat padit olivat herkuua. Niin myös nuo vokaalitkin. Vokaaleissa reverbi oli suorastaan täydellinen, ja pidin siitä. Vokaaleiden jälkeen tulevasta supersahasta en pitänyt. Osa äänistä soivat todella ontosti keskitaajuudella, eikä kuulosta kivalta subbarilla, kun ujeltaa inhottavastasti. Kuitenkin se "huippukohta" oli ihan kuunneltava.

4:12 kohdassa alkava "jumputus" oli sitä ihanan kuuloista kiksua, josta pidän aivan helvetisti. Meno jatkuu tuonne 5:30 aikaan asti loistavana. Mutt sen jälkeen tulevasta tuosta liidin alkamisesta en pitänyt. Alkoi liian tyhjästä. Kuitenkin siihen sait hyvin kikkailtua tuon toisen huipun. Se olikin sitten jos sitä samaa, mitä edellisessä huippukohdassa oli.

Lopettelut ovat niitä originaaleja. Eli tuttuja, ja turvallisia. Tämä oli kyllä paras remixi minkä olen Simplified Sounds biisistä kuullut. Soundit olivat kaikki kohdillaan, ja miksaus kuisissa. Myöskin masterointi oli ok. Mitäpä tässä enää selittelemään. Kokonaisuus loistava. 95/100. Taidan antaa kyllä kympin tälle :)
0   +1 +2
 
9
Fleeticer 14.08.2004
Tuttua bongottelua heti alussa, mitä osasikin jo odottaa kun katsoo artistin nimen, hyvältä kuulostaa kaiken kaikkiaan tuo alun meno. Taukokohta toimii varsin mukavasti, hyvä pad-soundi ja vokaalit värittävät tunnelmaa entisestään. Sahalead pärähtää mielestäni käyntiin turhan agressiivisesti, olisi voinut alkaa nousta ihan pienestä volume/cutoff tasosta. Melodiat kyllä kaiken kaikkiaan toimivat hienosti, sounditkin kunnossa. Rummut totutusti hyvät, kick potkii mukavasti ja kaikki toimii muutenkin tällä osastolla. Rakenne hyvin kunnossa, sopivasti sisältöä löytyy, kuin myös vaihtelua. Pituuttakin biisillä on sopivasti. Kokonaisuudessaan varsin hieno ja hyvän kuuloinen remiksi.
0   +1 +2