Simplified Sounds (a98 remix)

7:45

Tämä remix ei paljon esittelyjä kaipaa. a98:n loistava tulkinta alkuperäisestä, olkaa hyvät.

7.86   1804 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

DjLime 09.08.2004
Alun kolme minuuttia on aika turhan päiväistä jumputtelua, jonka aikana vain miettii, että koskas tämä lähtee. Sitten tulee kehittely vaihe, mutta siinä ei tule mukaan, kuin joku tuollainen korvalle pahan kuuloinen tiputus tai vastaava. En tiedä miksi tuota sanotaan, mutta jotenkin se liittyy (kai) molleihin ja duureihin eli siis sen vaihto ei iske. En osaa tarkemmin selittää. Missään vaiheessa en kuule tässä mitään alkuperäiseen viittaavaakaan. Toisaalta en kyllä kuule tässä oikeen mitään mihin tarttua tai mikä olisi mielenkiintoista. Eli aikalailla tämä on suuren yksinkertaisten juttujen toistoa joka menee aluksi toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos. Olen erittäin pettynyt, että tällainen on lopputulos vaikka alkuperäinen biisi on aivan loistava ja sen remixaa hyvä trancen tekijä. Tulee melkolailla vastaava tapaus mieleen Angelic - Its my turn (Rank 1 Remix) tai sitten System f - Cry (Rank 1 remix). Nekin on tällaisia heikkoja versioita alkuperäisestä, jossa on ilmeisesti haettu jotain uutta ja ihmeellistä tai jotain ja sitten onkin tehty jotain melko yksinkertaisen / yhdentekevän kuuloista tasapaksua pumputtelua. On ehkä kohtuutonta hakkua tätä näin paljon, mutta se on kyllä rehellinen mielipiteeni. Ei edes uudelleen kuuntelu auttanut yhtään. Sori a98, ei uppoa tämän tyylinen.
0   +1 +2
 
8
digeon 09.08.2004
alku ei ollut kovin menevä.. olisiko johtunut tosta hyin pitkästä pelkästä rumpuloopista! mut sit tuli mukaan toi aivan mielettömän hyvin onnistunu bassline! hyvin oli taas effectejä joista tuli plussaa! ja sit toi leijaileva piano hiveli korvaa! ja siitäkään en tykänny ku toi pad meni eri säveltä ku toi basso! mut omalla tavalla tääkin on hyvä tekele! mut alkuperäinen oli kyl menevämpi! miksaus on taas huippuluokkaa mut se ei pelasta tätä biisiä!
0   +1 +2
 
Human Sound 10.08.2004
No sepä on harmi, itelle kun upposi tämä niin hyvin. Tottahan se on ettei tässä montaa elementtiä alkuperäisestä ole, mutta sen verran kuitenkin, että ne sieltä löytää. Digeonin mainitsema sävelkorkeusero tms. tietyissä kohdissa päinvastoin miellytti omaa korvaa, kaiken ei tarvitse olla aina just samassa linjassa ja samalla kaavalla. Makujuttuja siis ilmeisesti...
0   +1 +2
 
9
Lumonia 10.08.2004
Alussa on ihenot perkussiot ja polkee aika mukavasti, ei liian tykittävä beatti vaan hieman progemaista junnausta.Mukaan tuleva open hihat on ehkä hitusen liian "ummessa". Nyt se jotenkin häivähtelee tuolla taaempana liiaksi.

Bassline tosiaan on aika mallikas ja tuo hieman raikkautta tähän progemaiseen menoon. Solid Globe piippailu on myös hienosti ideoitu sillä se ei hypi silmille vaan tunnelmoi kappaleeseen oman ambienssin.

Piano taasen vilahtelee myöskin todella kauniisti tuolla silloin tällöin. Ja kun sahaus räminä saadaan päälle se tulee todella ihanan kuuloisesti hieman raskaiden soundien raikastajaksi. Raskaus ei nyt ole sitten miinuspuolta ollenkaan sillä kappaleen tunnelmaan on saatu todella hieno balanssi!

Pianon lähtiessä soittajan lapasesta saa se aika mahtavia korkeita nuotteja ja väliin pienet sweepit jotka tuovat laajuutta äänenkuvaan. Supersaha poukkoilee hienosti alas ja ylös, mutta sekin osaa hienosti käyttäytyä juhlissa ja on maltillisesti taka-alalla.

Biisin lähtiessä käyntiin saha esittäytyy vieläkin prameammin, kun voin huomata ettei sillä nostatella ja pianon alkaessa en voi enää edes keskittyä siihen vaan se sulautuu muun äänimailman kanssa niin saumattomasti, että sitä tuskin enää saa irti sieltä!

Kappale on kyllä todella hieno ja kaunis! Ei turhia melofiiliksiä ladella ja pysytään progessa. Kuitenkaan ei unohdeta, että korvaa miellyttää jos jonkinmoiset soundit ja niitä on laiteltu hienosti sinne. Raskautta ja junnausta on laitettu myös hienosti progemaiseen tyyliin ja tuo rämistely sahaus alkupuolella ja lopussa on hieno!

Ainoa haittapuoli oli varmaankin, että haitsut jäivät hieman pimentoon biisin päästessä kunnolla irti, mutta se on pieni juttu verrattuna näin hienosti balanssoituun ja massasta erottuvaan progetteluun!
0   +1 +2
 
Dj Senheis 10.08.2004
Hmm.. Alkuperäinen on ainakin täällä Mksr:ssä klassikko, saas nähdä tuleeko tästä. No alkaa ihan kivoilla kolinoilla, mutta tuo effecti ei oikein minusta yritäkkään nostaa tunnelmaa. Sen jälkeen tulee lisää haikkoja mukaan, mutta soundit ovat liian kuivia. Revesre crash on aivan liian köyhä, eikä crashissakaan ole kehumista. Tuo bassolinja on jo sitten enemmän nostattava tuon plucin kanssa, mutta ei siltikän nosta kunnolla. Soundit ovat edelleen liina kuivia. Padit ovat jo aika ammattimaisen kuuloisia, mutta eivät pelasta biisiä kuivuudelta.

Piano puolestaan on kaunis ja pidän siitä henk. koht. paljon. Sen jälkeen tulee outo arpeggio väkellys, jossa on käytetty luultavasti säröä paljonkin. En ole varma, mutta se kuitenkin on ihan perseestä. Kohdassa 3:15 tuntuu noiden elementtien loppuvan kuin nappia painamalla eikä se ole yyyyhtään hyvä.

Efut ovat tollekain liian vaisuja, ja niitä saisi olla enemmän. Jotkut elementit siltikin pelastavat tunnelmaa kuitankin. Esim kohdassa
3:56 alkava pää liidi on mainio, ja toimii vallan mainniosti. Pidän sen, ja pianon yhdistelmästä kovasti. Kohdassa 4:23 oleva nousu nostatti karvat kyllä pystyyn. Oli kerta niin makea, ja toimi hienosti. Kuitenkin se "huippukohta" jäi saamatta. Ei se arpeggio häkellys nostanut taustalla tunnelmaa, eikä edes siinä breikin jälkeen olevassa pienessä hiljaisuudessa. En edelleenkään pidä koko liidistä. Lopetukset puolestaan toimivat.

Kokonaisuus vää liian vaisuksi, eikä miellytä ainakaan minua. Elementit olivat osittain liian hajanaisia. Enkä suurimmaksi osaksi, edes pitänyt niistä, lukuunottamatta tuota padia, ja liidiä. Miksaus oli puolestaan kunnossa. Niin myös masterointi. Noh ei tämä minusta ole niin hyvä, kuin alkuperäinen. Se on minusta jo klassikko täällä Mksr:ssä. Dooh, haittaako, jos en anna numeroa?
0   +1 +2
 
6
Fakap 11.08.2004
Mä en ymmärrä mikä tässä biisissä on muka progressiivista. Itseasiassa tää kuulostaa enemmän peruskauralta kuin mikään muu vähään aikaan mikseristä kuuntelemani tranceraita.
Soundit on tosi tylsät vaikka miksaus onkin pirun hyvin kohallaan. Toi tahdin neljännellä iskulla kuuluva kläpsi-kolahdus on aika surkahtaneen kuuloinen eikä ainakaan äänimaailmaa tue millään tavalla. Padi on hassusti filtteröity ja taustaplimplutukset ovat pianoa lukuunottamatta melkeimpä pilipalikamaa. Sen sijaan särisevässä synassa on jotain makua, muttei siitä siltikään saa minkäänlaisia tranceviboja.
Hirveintä tässä kappaleessa on sen sointukaavan yhdeksäs tahti, missä on suorastaan korviaraastava riitasointu. Snare oli ihan perkeleen hyvänkuuloinen, mutta sitäkin oli biisissä vain yhdessä kohtaa.
Sori nyt vaan, mun mielestä tää on vain hienosti miksattu, mutta todella mitäänsanomaton kiksu muutamalla hyvällä soundilla höystettynä. Pitää olla joskus ankara.. =)
0   +1 +2
 
9
DJ-NIZU 11.08.2004
Tämä versio tästä biisistä ei jotenki ny ollu mun makuun (mut sitä täs ei kysyttykää) kyllä tuo alpuperäinen versio kuulostaa paljon paremmalta ku vertaa sitä tämän kanssa muutenhan tää on iha hyvä eniten ehkä pidin tuosta pianosta mikä soi jossain siinä 3.10 kohdalla tuo piano tulee nostamaan tämän biisin arvosanaa ainakin minun osaltani elikkä 9 pistettä muuten olisin ehkä antanut kasin.
0   +1 +2
 
8
Fleeticer 14.08.2004
hmm... aika tasaista menoa koko biisi, ennen taukoa pääsi hieman jo kyllästymään tähän menoon, mutta vain ihan vähän, joten ehkä tuo alkumatka olisi voinut olla lyhyempi. Taukokohta toimii ihan mukavasti. Melodiat hyvän kuuloisia, mutta ehkä niihin olisi voinut panostaa vielä enemmän, että iskisi kunnolla. Soundit sen sijaan ovat erittäin hyvän kuuloiset. Rummutkin toimivat totuttuun tyyliin, ehkä hieman jotain kikkailua olisi voinut olla lisää. Rakenne aika lailla kunnossa, sopivasti mittaa biisillä. Kaiken kaikkiaan varsin hyvän kuuloista menoa, mutta se kunnon iskevyys tästä mielestäni jää uupumaan.
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta