Instrumental Rock

Kaakao tai kuolema 12.06.2021

2:04

Kun itsellä mielenkiinto ja asiaan edes-nyt-jonkinasteisesti ottautuminen äänitys-editointi-miksaus-masterointi -vaiheiluissa on ehtinyt vasta miksailuun asti, homma karkasi silleen kerettiläiseksi, että kun netissä tuli vastaan BandLab.com jossa jonkinsortin tekoäly/algoritmi/mikälie masteroi lähetetyn stereomixin, niin pitihän sitä tietty kokeilla, kun kaikki ja heti ja ilmaiseksi.. Otti muutaman kokeilun testata kuinka paljon saattoi jättää reverbiä, ettei masteroidussa raidassa olisi julmetun horsmakka tilantuntu..

8   1 72 kuuntelua
Instrumental Rock

Ymmärrys saavuttaa yläpään (m2) 12.06.2021

3:07

Piti sitten tämäkin rusauttaa BandLabin masteroinnin läpi. Jätän tuon alkuperäisen versionkin tuonne jos kiinnostaa vertailu. Omasta mielestä tuli tiukkuutta ja erottelevuutta, toki oma "masterointi" oli pelkkä limitteri masterkanavassa.. Jäi mietityttämään että onkos tämä nyt sitten hyvä vai huono juttu: helppo ja ilmainen AI-masterointi vs. yritäppäs viitsiä opetella homma itse niin että pääsisi edes samaan tulokseen..

-   0 44 kuuntelua
Instrumental Rock

Saranapuolelta inekseen 29.12.2019

2:55

Tarkoitus oli kuulostaa karheanrouhealta, meni se vähän sinneppäi... Ja rummut siis nakuttaa kerrostaloystävällinen Boss DR-880.

-   0 118 kuuntelua
Instrumental Rock

Kaikki tapahtuu (ilman mitään syytä) - Osa I 30.12.2019

1:26

Ikäänkuin intro. Tämä taide-eepox (osat I - III) oli alunperin tarkoitus olla yhtenä biisinä, mutta miksailuvaiheessa keskittymiskyky loppui, ja laitoin pienemmiksi pätkiksi että olisi helpommin hallitavissa...

-   0 92 kuuntelua
Instrumental Rock

Kaikki tapahtuu (ilman mitään syytä) - Osa II 30.12.2019

3:07

Eepoksen "varsinainen" osuus... Hieman hevimpää louhintaa. Syntikka oli joskus taloudessa, sitäkin tuli sitten vähäsen ääniteltyä tähän.

-   0 82 kuuntelua
Instrumental Rock

Kaikki tapahtuu (ilman mitään syytä) - Osa III 30.12.2019

1:50

Taidepläjäyksen kolmas osa. Tarkoituksenaan olla "outro". Miksailu oli aloittelijalle hankalaa, kun piti etsiskellä balanssia mikä kuulostaisi sopulilta sekä studioluureista, monitoreista että tietsikan kajareista... Varsinkin basson osalta.

-   0 77 kuuntelua
Instrumental Rock

Minäkö täällä haisen? 30.11.2020

2:18

Yurt! Oli muistaaksein semmonen wanna-be-jon-spencer-blues-explosion -meininki päällä ja joku muukin vaikku oli korvassa joka ehti jo unhottua, kun meinas biisikin eksyä tiedostokätköihin. Eenihuu. Asia ihan toinen miltä se sitten loppuin lopuks kuulostelee.

8   1 60 kuuntelua
Instrumental Rock

Ymmärrys saavuttaa yläpään 14.04.2021

3:05

Vähän rauhallisempi siivu. Kun basson miksaus - niin että kuuluisi kunnolla myös räpsymmistä kajareista - on ollut haasteellista, sovelsin tähän SoundOraclen miksauskikkaa [https://youtu.be/3vetE...]. Toivottavasti ne alataajuudet ei nyt sentään liiallisen puolelle karanneet. Eikös kaikilla nyt ole ökyi$€t luurit kuuntelua varten anyway..? :) (]^_^[)

-   0 66 kuuntelua
Copyright-huomautus:
Kaikki materiaali Mikseri.netissä on suojattu tekijäinoikeuksilla ja kansainvälisillä sopimuksilla.
Voit kopioida tätä materiaalia ja tehdä siitä kohtuullisen määrän kopioita VAIN omaan käyttöön.
Materiaalin UUDELLEENTUOTTAMINEN, LEVITTÄMINEN ja JULKINEN ESITTÄMINEN on kielletty ilman asianosaisen henkilön lupaa.