Väkivaltakunta

3:51

Tein riffin yhteen mainokseen ja kun se kuulosti lupaavalta, tein siitä myös biisin. Paukut loppui kuitenkin kesken ja tässä on lopputulos ilman laulua. Jos joku haluu vetää tähän jotain, ottakoon yhteyttä.

9.00   375 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
Kaede 07.05.2011
Tässä on tosi tarttuva riffi ja rento meininki. Mä oon oikeestaa theplanin kanssa pitkälti samoilla linjoilla, paitsi että mun mielestä toi snaresoundi oli just perfecto. Sitä halusin kysyä, että saanko käyttää tätä biisiä yhdessä videossani taustamusiikkina. Tietysti laitan siihen tiedot, että sun biisi on ja näin. Tuskin pistän sen enempää nettiin, yksissä juhlissa ois tarkotus näyttää, mutta jos laitan, niin voin pistää linkin :)
0   +1 +2
 
theplan 24.03.2005
Hauska riffi, ja mukavan letkeä meininki. Ihmeellinen snaresoundi, kuulosti aika karulta tähän muuhun nähden, mutta olihan se tietyllä tapaa omaperäinen.

Taustoista tuli Kent jollain tapaa mieleen. Hyvin tähän vois kuvitella sellaista sen tapaista laiskaa ja venyttelevää, ahdistunutta laulua.

Kokonaisuuden kuvitteleminen ilman laulua on tietenkin vähän hankalaa, mutta aika inspiroivalta tämä pohja kuulostaa. Riffi alkaa tuntua aika hypnoottiselta tuossa jatkuvassa toistossaan. Hyvinhän tämä toimii!
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat