Saat lähteä

4:15

Tässä omituinen yhden riffin tuotos. Olisko levyn vaikka 6.biisi? Luonnon puolesta!

10.00   466 kuuntelua

Kappaleen sanat

moottoriteitä ja lentäviä koneita
tehtaan piippuja, hakattuja metsiä
kylmiä mieliä, pahaa ruohoa tarjolla tänään

avaisinko silmät vai kääntäisinkö kylkeä
miten tämä meni? näimmekö vain unta?
tosi teeveen siunaus odottaa nurkassa

rakensitte tän maan itkuraivolla
nyt on aika taas vaihtaa peliin nappulat

c: saat lähteä
kun vielä sinussa on voimaa
saat lähteä
kun vielä siinä on järkee

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
jjlightning 26.02.2007
Ylhäältä kun alaspäin laskettelen, niin nyt on sitä kaipaamaani surinaa skitoissakin jo. Donkkareihin tämä vertautuu, ei voi muuta, mutta Kallella teksteissä on aina pari käpellystä, tässä ei, vaikka tämänkään tekstin vokaalisuus ei ole parhaimmillaan, sanat eivät esim. kertsissä maistu oikeilta. Kitarasoolo karkaa käsistä avaruuteen =D
0   +1 +2
 
theplan 02.01.2007
Hypnoottisesta riffistä tykkäsin paljon, samoin kertsistä. Vahva tunnelma välittyi. Pakko kuitenkin sanoa, että suttuisen epätasainen miksaus verotti aika paljon kuuntelunautintoa. Ehkä hiukan tuosta edellämainitusta seikasta johtuen aloin hiukan kyllästyä soolon kohdalla. Kenties pituuttakin oli hivenen liikaa? Asiallinen biisi, muttei mielestäni artistin parhaimmistoa kuitenkaan.
0   +1 +2
 
Riku Rotten 01.01.2007
Rapeat kitara saundit. Tuommonen perinnesaundi höystettynä tylsällä ja harvahampaisella säröllä. Vähä niin kuin point to point koneen ja marsun 8100 risteytys. Hämmentävä suoritus. Toi soolo -ihan rehellisesti sanottuna- on niin pitkä, että se ei enää palvele biisiä. Itse biisi tuttua Black-raivoa, mikä on hyvä ja teknisesti OK.
0   +1 +2
 
Zombo Bobolous 28.11.2006
kuinka ruoho voi olla pahaa? voimaa kuin pienessä kylässä. Tulee naamalle kuin saksalaisissa pornofilmeissä. junnaa mageesti. soolo on pitkä ja turha, en mitään asiaa ainakaan siitä kiinni saanut. liekö tarkoituksenmukainen.
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta