Missä ovat intiaanit?

3:30

Desert session 1. Sanoitus: Rikhard Black & Pahaluu

8.86   981 kuuntelua

Kappaleen sanat

kuinka kurkkuani kuivaakaan
ratsastettu on jo pitkän matkaa
luulin karistavani nämä pölyt
mutta nyt tämä vasta alkoi

kalkkarokäärmeet kalkattaa
rytmissä täällä sheikataan
tiesin joutuvani tänne
mutta olin unohtanut

tappakaa minut, missä ovat intiaanit? x4

satulalaukut täynnä rahaa
ei sillä täällä tee paskaakaan
masset taskussani kuin erämaan hiekka
saartaa kaiken, rahantuoksu sieraimet tukki

tappakaa minut, missä ovat intiaanit? x4

ei erämaan tuuli tuo
ole koskaan tullut mun luo
antanut huutoa vaiennutta
pitää mua täällä, vartioi salaisuutta

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
jjlightning 26.02.2007
Tähän kunnon rumpali vetämään vähän imprompaa stygee ja dimangit paukkuu. Viitteitä saimme alussa siitä mitä tälle vois rumapli tehdä. Fiilis jää jotenkin nousematta, mutta just tälläiset hypnoriffit toimii mulle kuin ladonseinä. Black keys tulis mieleen, jos surisis vähän enemmän.
0   +1 +2
 
r.kurkijávri 22.07.2006
Tästä tuli jotenkin etäisesti mieleen vanha CMX.... Hyvällä tavalla :) Olen valitettavasti juuri nyt liian väsynyt sanomaan mitään rakentavaa, mutta pidän kipaleesta :)
0   +1 +2
 
8
TLaamanen 23.02.2006
Tässä biisissä on onnistuttu erinomaisesta luomaan musiikillisesti sama fiilis kuin sanoissa. Ilman sanojakin tästä tulisi mieleen kalkkarokäärmeet, hiekka ja ne oudonnäköiset kivipaadet. Biisi herättää selvän mielikuvan jostain, ja se on musiikissa hienoa se.

Riffi on makea ja nuo nyrjähtäneet rummuniskut alkupuolella ovat hyvä oivallus.
0   +1 +2
 
10
Tommy Loose 14.01.2006
Alussa hyvä kitara riffi mukavilla soundeilla. Biisi omalaatuinen ja jännä. Hyvää kuunneltavaa!!
0   +1 +2
 
Tikku-Ukko 12.01.2006
Mulle tulee näistä sun biiseistä, niin tästä kuin muistakin, sellainen fiilis että tässä ollaan oikeilla jäljillä johonkin todella hyvään, mutta vielä ei olla perillä. Osa ideoista on tuoreita ja mielenkiintoisia, osa taas tukeutuu häiritsevän pahasti johonkin jo niin moneen kertaan kuultuun. Uskon, että jos jaksat takoa tätä juttua niin pääset perille ja sieltä alkaa tulemaan sellaista materiaalia jota ei voi sivuuttaa.
0   +1 +2
 
theplan 03.01.2006
Mainio riffi, ja muutenkin rytmisesti erittäin mielenkiintoinen teos. Myös soundi oli sopivalla tavalla erikoinen, sai höristelemään korvia. Kitarasoundi alleviivaa mainiosti autiomaafiilistä.

Kertsiä en tajunnut alkuunkaan. Melodia kuulosti jotenkin oudolla tavalla epävireiseltä. Meininki ei oikein kohonnut. Sanoitus jäi erittäinkin hämäräksi. En tajunnut tuota ydinlausetta vaikka sitä toistettiin antaumuksellisesti. Saattaa kylläkin olla, että tuo jää päähän soimaan siinä määrin, että joudun miettimään intiaanijuttua vielä pitkään.

Pisteet siitä, että uskalletaan tehdä oman kuuloista juttua, vaikka tää biisi nyt ei mulle ihan täysillä kolahtanutkaan. Luultavasti olen vain liian yksinkertainen... :)
0   +1 +2
 
8
Juise6-0 03.01.2006
kuulin kertsin ensin: "kantakaa minut sillisalaattien ääreen" :) Mukavan ei-harkitun kuulonen biisi. Kertsi on jopa vähän hypnoottinen, silleen sielunveljityyliin. Soundimaailma vois olla vielä desertimpi, niinku Ben Harperin FightForYourMind-levyllä: laulu enemmän kontaktilta ja laiskemmin. Ehkä.
0   +1 +2
 
9
Dr.Groove 01.01.2006
Mukavat, erikoiset soundit. Toteutus on hyvin "plain" ja tämä sopiikin tähän biisiin ja fiilikseen.
Laulut, varsinkin stemmat, ovat hyvin pelkistetyt ja niissä ei ole hienosteltu tarkalla vireellä tai hienolla tekniikalla. Ei tässä biisissä tarvitsekaan, mutta tarkkakorvaista saattaa tämä häiritä.
Hyvä, poikkeava biisi Mikserin tarjonnassa.
0   +1 +2
 
8
KurtDragon 31.12.2005
Riffi on hyvä, mutta biisi tukkeutuu pahoin kertosäkeessä. Ihan ok, ei ihan omaa genreäni, mutta kuitenkin...
0   +1 +2
 
Michikawa 31.12.2005
Mukavan persoonallinen ja positiivisessa mielessä suomalainen tunnelma kappaleessa. Soundit ovat vain hieman suttuiset ja "kolkot", johtunee äänityksestä ja miksauksesta. Kokonaisuus on tästä johtuen aika rosoinen ja hieman "kotikutoinen", mikä voi olla myös positiivinen tehokeino, tuo myös särmää mukavasti. Ihan mukava, vaihtelua tuova teos.
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2

Löytyy soittolistoilta