Hyvin ostettu

3:34
8.06   1837 kuuntelua

Kappaleen sanat

pieni askel pois ostosparatiisista
on suuri harppaus tyhjyyteen
yksikään kesä ei oo kaunis ja ehjä
- kaikki kadut ovat revittynä auki

matkustan seisten talviaikaa
lyhyemmässä metrossa
aseman seinällä:
"voiko yksinäisyyteen kuolla?"

sillä hyvin ostettu on jo puoliks annettu
hyvin ostettu on jo puoliks annettu
- pieni askel pois ostosparatiisista

housuissani 200 markkaa vanhaa rahaa
mies täynnä koruja, niin punaista
että melkein mustaa
oman maineensa - unohtaa
omat paineensa - kohtaa
omat aineensa - hukkaa
ei voi! voi ei!

sillä hyvin ostettu on jo puoliks annettu
hyvin ostettu on jo puoliks annettu
- pieni askel pois ostosparatiisista

c: minä kuljen, minä etsin
kauan sitten kohtuuteni kadotin
kaiken kulutan, kaiken haluan
enkä oikeastaan löydä mitään

suuri askel tyhjyyteen

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

8
Salminen 10.03.2005
Laulumelodioista tulee jostain syystä mieleen nimiä kuten Don Huonot ja Apulanta. Laulujen tuplaus oktaaveittain on hieno idea ja tuo hauskan lisän biisin fiilikseen. Äänimaailma on aika kapean oloinen. Tuntuu, että vähän "isommalla" soundilla tästä olisi saanut varsinkin kertosäkeen osalta vielä kovemman pläjäyksen.

Ei tämä missään nimessä huono ole nytkään. Melodiat ovat hauskan kuuloisia, soundit omaperäisiä ja muutenkin meininki on varsin positiivisen tuntuista. Mielellään tämän kuunteli ihan useampaankin kertaan.
0   +1 +2
 
6
Laihanen 10.03.2005
Vokaalit eivät oikein iske ja muutenkin soundi on turhan kellaribänditasoinen. Fiilis on kuitenkin kokonaisuutena mukavan tunkkainen ja rock-henkinen. Voin melkein haistaa tupakan ja vanhan viinan ;)
0   +1 +2
 
9
Pelon Enkeli 10.03.2005
Aika mielenkiintoisen kuuloista. Säkeistön vokaaleissa ei välttämättä ihan noin paljon tarvitsisi efektiä olla, tekee tiukkaa, että saa sanoista selvää. Kyllä tämä kuitenkin jotenkin sävähdyttävää oli. Saatte ysin.
0   +1 +2
 
8
jimbow 10.03.2005
Tulipahan omituinen kappale kommenttiringissä vastaan. Hiljainen ja halvan säröinen äänimaisema imee mukaansa, vaikka järki sanoo muuta. Vokalisti on joissakin kohdissa mielestäni liian hiljainen, mutta pääsääntöisesti homma toimii. Toisenlaisessa mielialassa tämä voisi kolahtaa kympillä - nyt ei aivan.
0   +1 +2
 
8
torchelli 09.03.2005
Vähän Tollanen Beckmäinen toi alku fiilistely. Loppu on Aika ilotulitust, tykkäsin siintä eniten.
0   +1 +2
 
Zepulator 09.03.2005
Rasittava efekti laulussa.Tuo hiljainen väliosa oli ok.Biisinä ihan jees mutta ei herättänyt liiemmin suurempaa kiinnostusta.
0   +1 +2
 
8
satomesta 09.03.2005
Kommenttirinkiä.... Mitenhän tää biisi tulee mulle koko ajan sooivaksi, no eipä haittaa uppoohan tää jo jo kolmannen tai neljännen kerran tälle illalle. Käynpä hakemas yhen oluen ja nautin biisistä toimii edelleen. Katootaan jos tää rinki heittä väliin jonku toisenki kipaleen. Ostasin muuten levynki tällästä. Keikallakin kävisin on niin jees meininkiä.
0   +1 +2
 
8
SriValo 09.03.2005
Kommenttirinki: Jes siistiä metakkaa, mukavasti hiljennellään välillää lähtee ihan nousut päälle. Pärisee vois laulaa mukana Rock
0   +1 +2
 
8
kimurantti1 08.03.2005
-kommenttirinki- Miksi esittely on englanniksi kun biisi lauletaan suomeksi? Tämähän kuulostaa hyvältä sellaisen suomiräp kasauman jälkeen. Laulajasta tykkään. Kertsistä olisi voinut tehdä hieman mielenkiintoisemman, tuo sointukierto on kuultu niin monta kertaa ennemminkin. Miksausta olisi voinut miettiä vähän lisää, vaikkei timanttisen kirkkaat ja viimeiseen asti hiotut soundit tähän genreen välttämättä kuulukkaan, niin jokin pistää korviin. Soundit ovat todella kohdallaan, mutta balanssi vähänmättää? Joka tapauksessa ihan hyvä kappale. Vähän erilaista mitä olen itse tottunut kuuntelemaan.
0   +1 +2
 
8
-CSPR- 08.03.2005
*kommenttirinki*Vähän pyöritään tuola CMX maailmassa:)Mut mitäs tästä hyvä biisi!-CsPr-
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2