Jokin käskee palaamaan

harjan&Lauman | 25.02.2005 | Pop
3:34

Ihminen voi sitten tehdä elämänsä vaikeaksi...

8.22   2816 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

mhotby 21.04.2005
Ihan oli iskelmää joo, laulusaundia vois parantaa.
0   +1 +2
 
9
jaacob 21.04.2005
Tällä saralla on varmaan aika vaikea kuulostaa persoonalliselta, mutta siinä on kuitenkin kohtalaisesti onnistuttu,
muutamat sanoitukselliset asiat veivät kokonaisarvosanaa jonkin verran alemmas muuten erittäin hyvästä ja tyylikkäästä biisistä. Kiinnittäkääpäs siihenkin pikkuisen lisää huomiota, niin hyvä tulee. Vaikka useat väittävät
sanojen olevan vain sen takia, että laulajalla olis jotain laulettavaa, niillä voi sekä nostaa kappaleen sfääreihin, tai sitten limbota aivan simona. Ei tässä nyt mitään grandemokia ollut, mutta kun muu on niin tyylinmukaista ja kulkevaa, niin kontrasti on aika iso. Laulajalla on myös persoonallinen ääni ja siitä syystä tämä elementti olisi teillä erittäin tärkeä, häntä varmasti kuunnellaan tarkemmin, kuin jotain perus-iskelmä-yritän-kuulostaa-kaikilta-staroilta-samaan-aikaan-laul ajaa. Kaikenkaikkiaan hyvä ja kaunis kokonaisuus
0   +1 +2
 
Rikhard Saari 20.04.2005
Jaha.eipä tästä oikein pahaa sanaa pysty sanomaan. Toimii mallikkaasti. Pikku biisi josta ei paljoo saa irti mutta jotain.
0   +1 +2
 
10
Tommy Loose 19.04.2005
Biisi hannusta ja kertusta jotka eksyivät tanssilavalle. Punahilkka yrittää iskeä hannua ja kerttu muuttuu noidaksi ja lihottaa hannua bissen voimalla.
0   +1 +2
 
9
Joni Koskimaa 19.04.2005
Iskelmää! =) Onneksi tämä parin ekan nuotin jälkeen muuttuu soulikkaammaksi. Mukavan jazzahtava komppi, laulanta stemmoineen hyvinkin toimivaa. Laulajalla sopivasti käheähkö ääni. Leppoisa. Rento. Svengaava. Saundillisesti ei mitn pahaa sanottavaa tästä myöskään.
0   +1 +2
 
Pitk 19.04.2005
Onpas ihanan imelää iskelmää. Akustinenkin rapisee äänikentässä asiallisesti liian pinnassa ja urku kruunaa humppanurkkaustunnelman. Laulukaiku voisi olla vielä pykälää kornimpi.
0   +1 +2
 
8
Alku enteili jotain karmivaa huumorihumppaa, mutta onneksi tästä tulikin ihan mukava leppoinen popkappale. Bassokulku on oikein mukava ja jazzsoundilla soitetut kitarat soivat juuri sopivan tunkkaisesti. Tässä on jotain mukaansatempaavaa vanhaa suomi-iskelmä/pop fiilistä.
0   +1 +2
 
8
phuuskon 19.04.2005
Upea fiilis tässä kappaleessa, jotenkin sellainen rento jazz-iskelmä live-fiilis. Piristi kummasti kommenttirinkiä tämän kaiken trashin ja trancen keskellä. Kitaroinnista pidin eritoten. Rummuissa konefiilis, vähän tuo sellaista turhaa jäykkyyttä kappaleeseen, joka muuten on rento.
0   +1 +2
 
9
Sunholder 19.04.2005
Ens kerralla olis helpompi vaan ottaa se mimmi haltuun ;) Makee biisi ja letkee Suomalainen meininki! Laulusoundi, ei laujaja, aika karsea...
0   +1 +2
 
Tämä onkin positiivinen yllätys! Tyylikästä, hieman jazzahtavaa soinnuttelua, kypsää musiikkia, hieman iskelmällisyyttä ja massoja kosiskelevaa melodiikkaa, joka kaikesta huolimatta on sopivassa määrin omaperäistäkin. Tämähän onkin illan paras tähän mennessä (ja takana on jo aika satsi), joten ottakaa isona kohteliaisuutena. Ammattimaisen kuuloista. Onpa mukava törmätä tällaiseenkin väliin. Humoristisuuttakin löytyy, tämä kappale nostattaa hymyn huulille.
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2 3 4

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta