Mustavalkoista

Halla | 10.12.2006 | Alternative Rock
3:23

Ensimmäinen biisi 15.12.06 julkaistulta "Mustavalkoista- EP:ltä"

8.57   5491 kuuntelua

Kappaleen sanat

Niin paljon tyhjää tässä
Paljon tyhjää tässä elämässä
Jonka elänyt oon jo monta kertaa

Niin paljon haavoja tässä
Paljon haavoja tässä sydämessä
Arpia jotka ei parane milloinkaan

Ja kun yritän kuvailla tunnetta
Vain sekavaa
Ja haavat joita kannat
Saavat aina vuotaa

Vain mustavalkoista
Se kasvaa ulos sun rinnasta
Kova kuoresi kyllä halkeaa

Vain mustavalkoista
Se lukee sun katseessa
Se syö mua hiljaa sisältä

Niin paljon tyhjää tässä
Paljon tyhjää tässä elämässä
Jonka elänyt oon jo monta kertaa

Niin monta kertaa tässä
Seissyt oon tässä risteyksessä
ja aina lähtenyt suuntaan väärään

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

8
spooq 18.03.2007
Kivan kuuloista poppirockia ja laulajan äänestä tykkäilen. Kokonaisuus hyvä, mutta tarviin ite vähän enemmän potkua. o.O
0   +1 +2
 
6
Nasic 13.02.2007
Hmm...ei paljoa jääny mielee mtn täst biisist...laulajan ääni jotenki epävarma, siit en pitänyt. Muutenki biisis ei jotenki ollu potkua...en saanu täst oikee mitää irti.
0   +1 +2
 
Hra. Kinnas 05.02.2007
Olen osittain samaa mieltä HerWickednessin kanssa. Itseäni ei häirinnyt sanojen painottaminen. Suomessahan sanan painon kuuluukin olla ensimmäisellä tavulla. Laulu oli puhdasta ja ääni oli kaunis. Tulkintaakin oli havaittavissa, mutta pikkuisen lisärutistusta kaivataan vielä ennen kuin iskeydytään soittolistoille.

Soitanto kuulosti sujuvalta. Rumputyöskentely häiritsi ehkä siksi että rummut tuntuivat olevan melko pinnassa. Kitaratyöskentely kuulosti ajoittain hieman etäiseltä ja löysältä. Onneksi kitaroissa oli ajoittain jänniä efektejä jotka herättivät uinuvaa mielenkiintoa.

Itse biisissä häiritsi eniten se, että kertosäkeestä tuli mieleen Pokémonin tunnusmusiikki. Kenties persoonallisuutta ja mielikuvitusta olisin toivonnut enemmän. Hitin avulla voisitte päästä vaikka minne, mutta tämä ei vielä se ollut. Seiska tai kasi....
0   +1 +2
 
8
-annu- 24.01.2007
Perus rockia. Ei herättänyt fiiliksiä suuntaan eikä toiseen. Kertosäe on kyllä tarttuva.
0   +1 +2
 
HW 23.12.2006
Laulajalla oli muutama aika ikävänoloinen maneeri. Ensinnäkin se että sanan ensimmäistä tavua painotettiin. Se luo amatöörimäisen fiiliksen vaikka taitoa olisi miten paljon hyvänsä. Toisekseen laulaja kuulosti siltä ettei sitä kiinnostanut ollenkaan tuo laulamishomma. Eli jos vähän enemmän puhtia ja ryhtiä saisi siihen touhuun.

Soitanto kuulosti ihan sujuvalta, tosin minua riepoi rumputyöskentely jonkin verran. Komppi oli turhan suora ja ennalta-arvattava ja tuntui että se ei oikein sopinut yhteen kitaroiden kanssa. Eli sinne voisi pikkaisen lisätä mielikuvitusta niin pakettiin voisi ehkä jopa ilmaantua persoonallisuutta.

Kokonaisuus oli jokseenkin puuduttava ihan vain sen takia että siinä ei ollut mitään omaa. Tämä kaikki on kuultu jo liian monta kertaa ja vaikka tällaisella pääseekin radioon luvattoman helposti, minä ainakin tahtoisin jotain uutta ja ihmeellistä.
0   +1 +2
 
8
pyssipe 21.12.2006
aika jees meininkiä
0   +1 +2
 
8
Pajunkisu 20.12.2006
Laulu alko musta jotenkin liian äkkiä ja liian voimakkaasti jos alkaa noin äkkiä. Sen vois kuvata vähän niinku niin et juo samalla ja sit tukehtuu ku se laulu alkaa liian äkkiä ja pelästyy. Laulu oli jotenkin toissijainen musta. Arkaa laulamista, mutta asenteella täytyy sanoa. Ääntämisestä kuuluu että laulaa tosissaan. Musiikki ehkä söi laulua aika paljon. Musiikista mä oikeastaan tykkäsin aika lailla. Joten ihan kiva loppufiilis jäi :)
0   +1 +2
 
7
Haidi^ 19.12.2006
Onhan tämä tämmönen rallatus..
0   +1 +2
 
9
chalk 18.12.2006
Tykkään sanoista toosi paljo. :) Vaikka enemmän menee mun kuuntelu hopin puolelle ni tätä kyllä tykkään kuunnella.. Varmasti kuunnellaan uudestaan.
Montaa kertaa ei törmää näin hyvään pop/rock bändiin täällä.
Laulajan ääni on kyllä ihan tän Stellan kuulonen, mutta paaaljon parempi. (:
0   +1 +2
 
9
JenniZ 12.12.2006
laulu vois olla vähän lujemmalla. :D Ok kokonaisuus :)
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2

Viimeisimmät kuuntelijat