Summer

Haamubiittaaja. | 07.06.2004 | Dance
4:20

Kesän taikaa huokuva kampelan kukkanen.

8.60   2177 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
siiki 09.02.2005
Todella kivaa kesä tunnelmointia.Tykkäsin erittäin kovin tästä.
Rummut ovat rauhalliset ja muutenkin mukavat.Bassline on melko peruskamaa mutta ei todellakaan huono vaan sopii tähän.
Snare paukuttelut ovat myöskin kivat :D

Melodiat olivat todella hienot mutta soundeissa olisi vielä hieman hiomista mutta muuten todella hyvää kamaa.

Miksaus on kohtuu hyvin hoidettu ja tuosta 2.45 kohdasta suunnilleen loppuun biisi on melkein täydellinen.
Eli todella hienoa dancea.HYVÄ :)
0   +1 +2
 
10
Putte 10.11.2004
Huomasinpa tässä että tuolla taustalla on joku kumma kännykkä-ääni kun kokoajan kuulen kännykkäni soivan. (Vaikka se siis ei soi)
0   +1 +2
 
8
Protush 02.11.2004
oikein kesäinen meno päällä tässä ja piristää mukavasti:) miksaus ei vaan ole aivan mennyt kaikilla soittimilla putkeen.. EQ:lla olisit voinut saada paljon parannuksia aikaan.. rummut ovat aikas peruskamaa ja kaavasta ei oikeen saanut otetta.. tunnelmallisista melodioista iso BLUSSA:) pituutta on riittävästi ja hyvien melodioiden ansiosta kappaletta jaksaisi kuunnella useammankin kerran:) miinukset tulevat siis: soundejen tunkkaisuudesta, rummuista (osittain) ja viimeisen silauksen tekemättömyydestä.. jees piisi kumminki:)
0   +1 +2
 
8
DJ-NIZU 18.09.2004
Ihan tällast mukavaa kesä matskuu muttei kyllä oltu hirveesti minun makuuni muuten tää on kokonaisuutena ihan hyvän kuuloista joten 8 pistettä.
0   +1 +2
 
8
jokytol 09.08.2004
Rummut on hyvät. Kickis sais ehkä olla enemmän tehoja...Melodia on hyvä, pehmee ja kesänen... Jäin kaipaamaa vähän jotai.... en tiä mitä....jotain... Alussa lähtee hyvin toi melodia. Aika yksinkertane ja mukava piisi.
0   +1 +2
 
8
vrs 10.08.2004
Kyllä tämä kesäbiisi on. Mukavan rauhallista vaikkakin tanssahtavaa. Tosin tämän rumpupuolen soisi saada vierelleen jotain muutakin kalistinta välillä. Välillä myös melodiapuolta vaivasi ns. bubblebobblemaisuus, miltä ei tosin varmasti voi välttyä kyseisten soundien vuoksi. Biisistä jäi hyvä maku.
0   +1 +2
 
Monique Deés 11.06.2004
On kyllä niin nättiä et pakko ladata koneelle :) Ehkä vähä liian kovalla toi clapsnare...tai mikä lie nyt onkaa, muuten erittäin onnistunu! 9+/9½
0   +1 +2
 
10
Putte 08.06.2004
Lähtee aika räjähtämällä käyntiin. Itse olisin ainakin jotain "warm-uppia" laittanut alkuun. Eipä sillä kuitenkaan niinkään väliä, rumpujen hienoa soundia nimittäin kuuntelee mielellään. Vielä kun hienojen rumpujen päälle mukavan kesäiset melodiat niin on siinä hieno biisi kasassa. Mitä tässä nyt turhia lörpöttelemään, tiedät varmaan itsekkin biisin hyvät ja huonot puolet.. Ainakin hyvät asiat varmasti tiedät, eihän tässä nimittäin mitään huonoa ollut.. Kyllä se on tällä kertaa kympin paikka (tuntuu että tänään irtoaa kympit normaalia helpommin..:S).
0   +1 +2
 
9
Heat Radius 07.06.2004
Tosi kesäisä biisi!! Mä kyl tykkään. Munkin pitäis varmaan sutaista jonkinlainen kesäbiisi kun kaikki muutkin tekee... Tää on muuten hyvä mut mä olisin rumpuihin vähän vaihtelua kaivannut, ehkä tonne joihinkin väleihin sellaist todella nopeaa komppia... Muuten sävel olisi pysynyt samana.. Mutta todella hyvä kappale sinänsä jo... Tykkään kyl sun musasta... Täytyy ladata...
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta