Fool's Gold

Groke's Clan | 18.05.2008 | Speed Metal
4:07

Skullduggeryn toinen biisi. Kappale sisältää sekä melodiaa että ryminää.

9.07   3247 kuuntelua

Kappaleen sanat

music & lyrics: Johannes

The latest craze sweeps the land
New idol in demand
A poseur in the limelight
Brand-new vogue, cast in a cliched mold
Will be gone in a trice

PRE-CHORUS:
Climb on
Bandwagon's rolling
For the latest craze
All aboard
Bandwagon's rolling
This is all the rage

Ceaseless media hype
Manipulative tripe
Plague spreads far and wide
Entertainment propaganda controls what you need
There is no place to hide

REPEAT PRE-CHORUS

Go with the flow

Another craze is about to start
Disposable art
A new face rocking the charts
The conveyor belt brings a star
For retards to drool over and then discard

Go with the flow

CHORUS:
New craze sweeps the land again
The latest thing is such a gem
Go with the flow
Be just another clone
Buy it all
Decorated with fool's gold

solo: Johannes
solo: Jussi

REPEAT PRE-CHORUS

REPEAT CHORUS

outro solo: Kristian Pyykkö

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

7
Fuu 13.01.2010
Tämä biisi on kans melko hyvä mutta ei biisinä niin hyvä mitä tuo ensimmäinen. Soittopuoli on kunnossa mitä nyt pientä tökkimistä on havaittavissa rumputyöskentelyssä. Lauluissa sama homma mitä tuossa ekassa eli ei itseäni henkilökohtasesti niin nappaa.
0   +1 +2
 
10
makes69 13.10.2008
Anteeksi pyyntöni ekanakin tästä kommentin wiivästymisestä mutta ootte varmaan pärjänneet ilman minuakin. Arvostan teidän menoa kovasti matsku on hyvää ja meno letkeetä. Mitä näinhyvin tehtyyn ja sävellettyyn musaan voi sanoa? No numero puhukoon puolestaan.
0   +1 +2
 
9
Rande 19.09.2008
Tässä biisissä nämä melodianpätkät on luettavissa kyllä ihan valttikortiksi ja ne tuo semmosta tiettyä raikkautta kaiken ton mätön ja paahdon ohelle. Riffit on edelleen biisissä aika tolkuttomia ja teknisiä ja erinomaisesti käytätte hyödyksi 2 kitaraa, harmonioita ja kaikkia kikkoja tuntuu todellakin löytyvän. Eritoten diggailen kertsin sovituksesta joka erottuu sopivasti joukosta, sekä soolo-osuuksista ja hyvin tehdystä melodisesta lopetuksesta. Lauluäänestä vielä sen verran että on kyllä sopivan räkäinen ja munakas että kyllähän se toimii. Kitarasoundit toimii kyllä myös mutta rumpujen selkeyteen vielä panostaisin vastaisuudessa.
0   +1 +2
 
IconW 24.05.2008
Kylhän tää tempoaa melkein joka suuntaan. Hemmetin hyvän kuulosta vyörytystä. Jopa omaperäsyyttä löytyy. Onko se sit monimutkasissa riffeissä vai yleisessä hyvässä fiiliksessä ni en tiedä, mutta hyvää meininkiä on. Varmaan molemmissa. Menometallia nimenomaan...Mitä se sitten ikinä tarkottaakaan! :D
0   +1 +2
 
9
Torkkis 22.05.2008
Tämähän oli tosiaan sävellyksenä parempi kun tuo demon eka biisi. Ajoittain tulee jopa mieleen wanha kunnon Testament, mikä on tietysti hemmetin hyvä juttu. Nyt kuulokkeilla kuunnellessa huomaa että soundi jää hieman tukkoiseksi ja vähän tummaksi. Nuo kuoro-mölinät ois voinut olla kovemmallakin ja sama homma soolojen kanssa taas. Kyllä tämä mielestäni on aika perinteistä hevimeteliä vieläkin, mutta hyvää sellaista.
0   +1 +2
 
10
Urokhtor 22.05.2008
Mitäpä tähän muuta enää wänkkäämään. Sanompahan vaan että ei oo kauaks omena tippunu puusta kun vertaa tätä ja avausraitaa. En tarkoita että biisit ois samanlaisia vaan sitä että molemmat on helvetin kovia rykäyksiä.
0   +1 +2
 
7
Azag 21.05.2008
Vähän eri linjalla kuin demon avausbiisi, eikä tämä ole ollenkaan huonompi yritys. Biisissä on sen verran kaiken maailman kikkailuja ja vaihdoksia, että ei tämä anna kuuntelijan tylsistyä aineskaan. Ja varsinkin kun tuo kikkailu on tehty tyylillä ja tarkasti!

Tuo muuten jonkun verran Dethera-bändin mieleen. Kyllä tämäkin on sellainen perusvahvavääntö, joka ei tarjoa mitään niin säväyttvää, mutta ei mitään heikkoakaan.
0   +1 +2
 
9
Kyrpis 21.05.2008
Alku huomattavasti parempi kun avausraidassa. Muutenkin menevämpi biisi. Miksei ole avausraita ;)

Kansitaiteet on demossa todella tyylikkäät, harmi ettei soundit ole samaa tasoa. Demobändien demoja on ärsyttävä kuunnella tämän epäselvän kitaran vuoksi. Siitä vaan ei voi paljoa syyttää bändejä, joiden butjetit on tunnetusti rajalliset.

Biisi rullaa hyvin eteenpäin, eikä käy tylsäksi, vaikka pituutta on keertynyt jo jonkun verran. Parempi kun edellinen, muttei kympin biisi tämäkään.. Biisienne loppusovitukset saavat hymyn huulille. Hyvä asia, ettei biisi lopu kuin seinään.
0   +1 +2
 
10
Sammutin90 18.05.2008
Jumalatonta iskuu vyön alle!
0   +1 +2
 
10
BC Rich Beast 18.05.2008
Tämä oli huippu! Kaikki tuntui sopivan niin täydellisesti yhteen. Parhaiten jäi mieleen tuo mukavan kuulonen tilutus tuossa lopussa. Erinoimainen kappale!
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2

Viimeisimmät kuuntelijat