Feast

Groke's Clan | 18.05.2008 | Speed Metal
5:28

Demon päättävä kappale. Tarina karmivasta noitametsästä, huhuu.

9.00   2685 kuuntelua

Kappaleen sanat

music: Johannes & Jussi
lyrics: Johannes

Lost in the wilds, far from the home
Poor children have been abandoned alone
Famished wretches moan and weep
Little tummies beg and scream for feed

CHORUS:
Wolf in lamb’s clothing
Carnivoracity
Everything ain’t as it seems
In this fairytale called Feast

There's a hut in the deepest woods
Made of candies taste so good
Wicked witch there lurks for feast
Thinks: Child soup, damn it would be sweet!

REPEAT CHORUS

solo: Johannes

At the crack of dawn children hit the house
The crone awakes, comes creeping out
Feeble half-blind, the crone squints her eyes
Unawares greets devil in disguise

Rusty cauldron seethes in the shack
The crone was upset by the cunning brats
Crammed into a potato sack
The old hag takes a boiling bath

CHORUS 2:
Wolves in lambs’ clothing
Carnivoracity
Story of the least
Fairytale Feast

solo: Jussi

Wicked witch has drawn her last breath
She was boiled alive to grievous death
As the prey is now deceased
Poor children will start their feast

REPEAT CHORUS 2

Scarytale Feast

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

8
Fuu 13.01.2010
Ihan mielekiintoinen biisi, hienoja yksittäisiä juttuja löytyy ja akustinen toi mukavan lisän. Laulut meinaa vähän hukkua näissä kaikissa biiseissä. Tässä biisissä rumputyöskentelyssä oli ehkä eniten "ongelmia". Muuten kyllä todella hyvän kuuloista settiä koko levy ja bändi, parin vuoden treenauksen ja biisien tekemisen jälkeen luultavasti ihan perkeleen kovaa.
0   +1 +2
 
9
Torkkis 24.05.2008
Hyvä veto tämäkin. Riffittely on aina jees, mutta välissä ois voinu olla vaikka jotain simppeliä melodiaa. Akustiset skitat toi hyvän lisän tähän biisiin.
0   +1 +2
 
9
LaHo^ 23.05.2008
Kyllä soi kitarat hienosti! biisi kuulostaa perinteiselle saksa/jenkki thrashille mutta onnistuu silti olemaan omaperäinen. Hyvä sovitus, soundit, soolo, ja vielä laulajakin toimii. Pitänee itse alkaa treenaamaan.
0   +1 +2
 
9
Ipah 23.05.2008
Noniin, tää biisi oli suorastaan mukavan kuulonen. Läjä vitun tiukkaa ja groovaavaa riffittelyä niin mikäs sen maukkaampaa. En osaa kyllä sanoa mitä bändiä muistuttaisitte uudella demolla, kovasti yritin miettiä mutten saanut mitään mieleen joten se on positiivista. Ehkäpä olette sekoittaneet vaikutteet niin hyvin yhteen että tään on taattua Groke's Clania :D
0   +1 +2
 
10
Urokhtor 22.05.2008
Höhöö suomimetallille tyypillisiä kuorohuutoja. Niitähä sitä lupailtiinki studiopäiväkirjassa ja niitä innolla odotin. Eikä odotus menny ihan hukkaankaan. En osaa kyllä itse musiikkiin sanoa muuta kuin että mahtavooha tuo on. Ja en voi kuin laueta tuolle kitarasoundille. Kyllä Peaveyn vaffareilla lähtöö. Höhöö käyn kyllä päivällä vihdoin tuon demon ostamassa jos Eskoista vielä löytyy. Joo tiiän oon hidas ja perseestä mutta minkäs teet.
0   +1 +2
 
9
Kyrpis 21.05.2008
Hauskoja sovituksia. Tämä vähän matalampi tempo sopii hyvin levyn vikaksi biisiksi. Tässä biisissä kuului omituisia rumpujuttuja. En pitänyt niistä, tai sit tämä äänenlaatu ei antanut niille oikeutta. Ei keksi oikein mitään sanottavaa tästä biisistä, vaikka tämä on mielestäni demon paras biisi. Ehkä jopa koko bändin? Laulut ovat tässä biisissä demon parhaat, se on selvää.
Loppuosat olivat hyvän kuulosta paskaa!

Demosta ei näin kahdella kuuntelulla jäänyt paljoa käteen, mutta minä nyt en niin trässimies olekkaan.
0   +1 +2
 
10
BC Rich Beast 18.05.2008
En ymmärrä, että mistä nuo kaikki biisi-ideat ovat peräisin. Ne ovat niin teknisiä ja hyvän kuulosia. Tässäkin kappaleessa oli niin täydellistä kaikki. Eniten olen tykännyt teidän kappaleissa noista ihmeellisistä kitarariffeistä. Nyt toisin kuulostaisi siltä, että on myös panostettu enemmän sooloihin. Todella hyvä kappale tämäkin.
0   +1 +2
 
9
Telaketju 04.06.2008
Erittäin lupaava biisi, hieman Opeth tulee mieleen paikoin mutta tämä on paljon yksinkertasempaa, suht hyvät soundit mutta paikoin kuulostaisi särkevän hieman, liekkö kompuroitu masterointivaiheessa liikaa ja voihan lieksa, siellä tulee sillointällöin käytyä :D
0   +1 +2
 
7
MixTer.G 01.09.2008
pistänpäs kommenttia kokonaisuutena kaikista biiseistä! Päällimmäiseksi jäi tunne biisien osien erottamattomuudesta ja yleisestä sekavuudesta...selkeesti kertsit esiin esim melodioilla tai suoremmilla sovituksilla! Sitte toinen juttu on toi sanotusten sovittaminen... kuulostas siltä että siellä ei laulaja yksinkertasesti ehdi ärjyä kaikkia sanoja mitkä on lyriikoissa kirjoitettu! Samoin tiukka yhteensoitto ei kuulu näissä biiseissä...petrausta siis rytmiosaston saralla! Vielä lopuksi maininta lauluista laulajan näkökulmasta: tällä hetkellä liikaa sanoja ja myös örde kaipaisi vaihtelua, matalaa ja korkeaa siis peliin ;) Mutta ainestahan teissä on vaikka mihin, kunhan noita yllämainittuja asioita saatte korjattua! Puhdas vokalisointi, tai ns. puolipuhdas olis myös poikaa ;) siinä ois siis muutama tavoite seuraavaa julkaisua ajatellen ;) arvosana on yhteenveto eli keskiarvo :D:D
0   +1 +2