Cursing the venomous waters

Goathemy | 27.09.2004 | Black Metal
3:26

Year 666 demolta kakkosbiisi

8.57   2576 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

8
Epistolas 29.09.2022
Vähän tulee mieleen The sins of thy beloved. Ajoittain hyvin goottimaisia melodioita ja stemmoja. Black metalliksi on vähän liian kirkas soundi. Mutta hyvää settiä kuitenkin.
0   +1 +2
 
9
Pumm1 03.12.2005
Sen lisäksi, että naislaulajanne on aivan huipputyyppi, hän myös laulaa äärimmäisen hyvin. Sopii teidän musiikkiinne, tuo sopivaa dramaattisuutta. Soittonne on black-meteliksi varsin kirkassoundista, joka on hyvä asia.

Kuuntelee tätä enemmän, kuin mielellään. :)
0   +1 +2
 
8
Joo, kyllähän tää hyvän kuulosta on. Pientä Catamenia tyyliä mie tästä aistin. No, sehän on vain ja ainoastaan hyvä juttu. Tuolla aikasemmin on sanottu, että ärinää pitäs jättää vähemmälle, mut mie oon aika pitkälti vastakkaisella kannalla. Pistäkääpäs se tyttö murisemaan sinne taustalle, niin hyvä tulee :) Mut hyvää musiikkia!
0   +1 +2
 
9
Jules Varjola 24.07.2005
Tässä on huomattavasti jyrkemmät sävyerot kuin tuossa Rebellionissa, mutta se toimii kivasti suurella kontrastillakin. Jotenkin etäisesti tuli kingston wall mieleen rauhallisessa osiossa, mutta luulisin että vika on omassa päässäni. Pahoittelen. Tasaista jälkeä, hitto olen myytyä miestä.
0   +1 +2
 
NapalmHead 14.07.2005
Jes, mätöllä alkaa tämä virsi. Unohdin mainita edellisessä kommentissani, etten pidä kovin paljoa noista örinälauluista niiden liiallisen sammakkomaisuuden vuoksi. Aitoa raakuutta (jonka esim. Ex-Marduk-vokalisti Legion hallitsee) kaipaisin enemmän.

Mielestäni melodiset ja etenkin kauniit hetket ovat se, minkä tämä bändi hallitsee parhaiten. Mutta puolentoista minuutin jälkeen alkavan mätön kaltaiset pyrähdykset toimivat vokaaleja lukuunottamatta myös oikein hyvin. Näiden vuorotellessa syntyy hyvä kontrasti.

Kokonaisuutena tämä biisi on "Opus Funerale inc. My Last Words":ia parempi, sillä heikkoja hetkiä en ollut havaitsevinani ollenkaan.
0   +1 +2
 
9
kUOLLUTMIEs 22.01.2005
tämä lähtee alussa paiskomaan kuuntelijaa päin korvia! alun mätössä ei häirtse muu kun se basarin ääni. sitten kun siirytään melodisiin kohtiin niin alkaa jo korva lepäämään. vokaalit on istutettu hyvin melodian päälle ja taas se yhdistely kantaa hedelmää. ei tosissaan muuta valittamista kun tuo basari...
0   +1 +2
 
8
jun_tune 28.11.2004
Jep. Meno jatkuu samana. Ei oikein mitään lisättävää kahteen edelliseen. Molemmat puhtaat äänet ovat vain niin ponnettoman kuuloisia, voimaa kaipasin. Jättäkää rääkynä pois kokonaan ja panostakaa noihin puhtaisiin voksuihin ihan kunnolla, kun ei tuo ruma rääkyminen tällaiseen menoon ole koskaan sopinut. Joo. Olen puhunut.
0   +1 +2
 
8
myrsky 16.11.2004
vokaalit jälleen mahtavia ja hyvä on tämäkin biisi, ei kuitenkaan ihan yllä edellisen tasolle, yhtä hyvää tunnelmaa ei synny...ja pituutta olisi saanu olla enemmän .kaikki soittoon liittyvä kyllä toimii ihan täysin
0   +1 +2
 
10
TIK 16.11.2004
Tämä kappale lepää vahvasti noiden mainioiden kitaramelodioiden päällä, kauniimman sukupuolen edustajan vokaalit on tässä onnistunut todella hyvin.

Etenee hienosti, kokonaisuutena erittäin hyvä paketti.
Kitarat pelaa kauttaaltaan & varsinkin tuossa päätösriffissä hemmetin hyvin yhteen.
Näistä kolmesta tämä kyllä nousee mielestäni korkeimmalle. Perskeles.
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat