Toiseen maailmaan

G-Powered | 10.05.2006 | Eurodance
3:23

Odotus palkitaan! Huolella miksattua perinteistä Eurodancea "Kun surun kohtaat" -biisin viitoittamana. Vihdoinkin.

Rakentavaa palautetta miksauksesta saa antaa!

Säv. M.R; san. K.K. & M.R; sov. K.K. & M.R.

9.10   12314 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

jabaa- 25.09.2008
vitsi tää on hyvä ! : ))
0   +1 +2
 
10
nous-z 25.05.2007
Erittäin Hyvin miksattu biisi hienoa!
0   +1 +2
 
9
ihan kiva biisi
hyvät sanat mutta ehkä tunnelma ja potku ei ollut aivan samalla tasolla kuin surun kohtaat biisissä eli ehkä vähän tasapaksu
mutta hyvä meininki joka tapauksessa
0   +1 +2
 
Aurisgale 19.05.2006
Heti kyllä kuulee, että soundi on ammattimaisen oloista. En itse ole suurempia euron kannattajia (aina saa jauhaa tota samaa^^), mutta kyllä mielellään laadukasta ysärihenkeä kuuntelee sillointällöin. Jotenkin mukavalta ajatukselta kuitenkin tuntuu näissä sellainen gospel-ajatus... ei aivan ensimmäisenä tule mieleen, että tyylinä olisi euroa. Ei hassumpaa.

Itse jotenkin kaipaisi snare ja basarifillejä, johtuu ehkä on tottunut niihin... eli toisaalta ei niitä edes tarvitse=D (Höpötän tuttuun tapaan puuta ja heinää) ...Laulajan ääni on nätti ja hyvin hallittu, vaikka välillä tuntuu että väännetään korkealta hiukan väkisin... mutta hyvin sekin kohta vielä menee väännöstä huolimatta.

Soundissa ei ole mitään vikaa, kovasti vain tuo mieleen corollan ja karvanoppameiningin. Toteutus on kyllä harvinaisen hyvää... miksauspuolessa ei ole mitään vikaa ja rakenne on myös toimii. Vähän vain välillä kuulostaa tyhjältä taustat... efektit voisi antaa hiukan enemmän tälle tartuntapintaa, mutta harvoinpa niitä kuulee tämän tyylisessä musas... ehkä jotain laasereita välillä kuulee...mut mä tykkäisin jos olisi enemmän efektimattoa. makuasia kuitenkin=)

Ei pahaa sanottavaa. Toivotan paljon onnea jatkoon=) Tykättävää musiikkia, vaikka euroa on vaikeaa upottaa omaan makuun. Keep up the good work!<3
0   +1 +2
 
10
jace 14.05.2006
Tämä jää soimaan päähän!
Näppärät soundit ja melodiat, biisi kulkee hyvin. Erityisesti pidän Kimmon tavasta kikkailla HiHateilla ;) Biisin tempoa voisi mielestäni nostaa aavistuksen, saisi hieman lisää menoa. Laulut hoituu jälleen totutulla varmuudella ja kirkkaudella. Mitäs tässä jaarittelemaan... onhan tämä loistava biisi, jälleen.
0   +1 +2
 
10
Audrey4 13.05.2006
laulu on mahtavan kuulosta..ehkä vähän liian korkeelle menee välillä..mutta ihan jees ne hoidettu.musiikki on taas kertaalleen menevän kuulosta..ja kuulostaa tosi hyvältä. kokonaisuutena aivan loistava.
0   +1 +2
 
9
Dacia 12.05.2006
Kertsiin vois sopia joku lisä rumpulooppi viä ja tosiaan kannuihin viä panostusta, kuten Weltsu13 tosa mainitsikin..
Hyvä !
0   +1 +2
 
9
weltsu13 11.05.2006
Hei tajusin vast nyt et te ootte "gospel-muusikoita"! :)
Saatte kyl mun täyden kunnioituksen! HIENOA!! :D

Ite biisistä sitten:
Soundimaailma ja miksaus on hyvä. Melodia toimii ja voxutkin myös.
Jos kuitenki yritän rakentavaa palautetta antaa niin voisin vaikka ehdottaa että panostais seuraavax extra paljon aikaa noihin kannuihin. Uskon että sitä kautta biiseihin sais viel enemmän draivia ja varsinkin kertsiin enemmän "nousua". Esim. toi snare virveli on ihan mukavan kuulonen ja retrohenkinen, mutta se myös samalla vie kannuilta rullausta ja biisi ei tahdo päästä "lentoon" vaan junnaa jokseenkin paikallaan...

Mutta tosiaankin oikein hyvä biisi oikein hienoilta ihmisiltä!
Jatkakaa samaa rataa ja oikealla polulla! :D

T:Veltsu ( www.vpm-music.com )
0   +1 +2
 
9
Dacia 12.05.2006
Täällä suunnalla on menty todella paljon eteen päin viime näkemästä ja keikka kuviot on saatu, mistä respektiä, monet danceproggikset tuppaavat jäädä nettitasolle.. Rizpekt :)

Jeah, biisin kertsi jää kyllä ekasta kuuntelusta päähän seka kertsin jälkeen tuleva leadi, mikä on aina todella hyvä merkki.
Kertsi olis mun mielestä voinut lähteä vielä tehokkaammin liikkelle ja erottautua säkeestä. Stemmat ja kunnon tausta köörit ym. voisivat toimia todella hyvin. Laulajan äänessä kivaa herkkyyttä ja fiilistä.
Kaiken puolinen hyvä veto ja soundit balanssissa. Miksaus ja soundit oli aika ysäri tyylinen, niin kuin varmaan oli tarkoituskin, mutta toimii..
-Nyy Jork-
0   +1 +2
 
9
DJ Smash 10.05.2006
Laulu kuulosti jossain kohtaa särkevän mutta ihan perussaundiltaan lauluääni kuulostaa hyvältä. Biisi on muutenkin aika mukavan kuuloista, äänet natsaavat yhteen. Mutta miinusta tulee siitä että tämäkin on saundeiltaan ihan sitä peruskamaa, mutta todella hyvä biisi joka tapauksessa.
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2

Viimeisimmät kuuntelijat