Spines of Time (Radio Edit)

Furious Fly | 16.04.2003 | Melodic Trance
4:19

Reippaasti etenevä editti. Ideaa en tähän biisiin saanut kovin paljoa mahdutettua, mutta kyllä tuon pitäisi se reilut neljä minuuttia mukana roikuttaa. Kommenttia ja parannusehdotuksia otetaan vastaan mielellään :)

8.75   920 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

toveri Stahanov 13.08.2007
mukava tunnelma, vain tappomelodiat puuttuvat
0   +1 +2
 
9
Vihru 06.05.2004
Huippu biisi, tunnelma on täydellinen, mutta missään kohtaan ei tule sellasta mikä jäisi mieleen..
Saisko tehdä remixiä jostain biisistä?
Ei voi muuta sanoo kun että jatka samaan malliin..
0   +1 +2
 
9
Miksu 18.04.2003
Oh damn...missä välissä mä entterille eksyin.. >=( Pistetäänpä sama uusiks niin kuin oli tarkoitus.. Soundimaailma toimii erinomaisesti ja masterointi on hyvä vaikka lievää yläbassovoittoisuutta ja tukkoisuutta ilmenee. (minä paraskin sanoja..Dj "Kumina" Mik.. :) Melodiat ovat myös hyviä mutta hurjia koukkuja biisistä ei löydy. Ehkä enemmän chillailu biisi..sellaisena toimii erinomaisesti. Rumpuosasto kuulostaa selkeältä ja etenee mukavasti. Ei tästä varsinaisesti pahaa sanottavaa keksi. :) Hyvä biisi kaikenkaikkiaan.
0   +1 +2
 
9
Miksu 18.04.2003
Soundimaailma toimii erinomaisesti ja masterointi on hyvä vaikka lievää yläbassovoittoisuutta ja tukkoisuutta ilmenee. (minä paraskin sanoja.. :) Dj "Kumina"Melodiat ovat myös hyviä mutta hurjia koukkuja biisistä ei löydy. Rumpuosasto kuulostaa selkeältä Ehkä enemmänkin chill biisi..sellaisena toimii erinomaisesti.
0   +1 +2
 
8
Trace 16.04.2003
Soundimaailma on kohdallaan ja se luo hyvän tunnelman. Erittäin rentouttava biisi. Masterointi on kaikinpuolin hyvä. Rakenne oli hieman liian kliseinen, nimittäin on tuollaisia vakio "räväytyksiä" ja nostatuksia täynnä. Melodiat oli aivan hyviä, mutta tämä nyt on tälläistä tavallista. Ei oikein mitään omaperäistä. Sanotaan näin: Ei huono, mutta ei järin hyväkään. Isoimmat plussat tulee soundimaailmasta, masteroinnista ja miksauksesta.
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat