It Was You After All (feat. The 7th Guest)

Frozen Silence | 18.06.2007 | New Wave
4:06

An interesting sideleap. Evgueni Naverniouk from The 7th Guest (www.the7thguest.ca) contacted me and proposed that we could do a tune together. And so we did. I improvised the basic structure with piano and added some ambient pads and sent the outcome to Evgueni, who added beats, vocals and guitars. The outcome is literally a morphed child of Frozen Silence and The 7th Guest. The collaboration project was a wonderful experience, hopefully you'll enjoy it!

9.50   5042 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
koltiaine 29.10.2007
siis tää......... ei oo totta................ iha über............ kiitos
0   +1 +2
 
Panuzki 26.06.2007
Paras kohta alkaa vokaaleista, niiden tullessa vasta sain edes jonkinlaisesta kunnon tunnelmasta otteen. Ennen vokaaleja rumpubiititkin kuulostivat vähän päälleliimatuilta ja pakotetuilta että ehdin jo uskotella ettei tästä mikään niin kiintoisa biisi tulekaan. Väärinpä arvasin ja tykästyin heti siihen lämpimään kaikumaiseen tunnelmaan joka syntyy heti kunhan biisi varsinaisesti käynnistyy. Kiva biisi, joka on aika laiha varsinaisten melodioiden puolelta omaan makuuni, mutta tunnelmaa on kuitenkin saatu luotua hienosti tarpeeksi.
0   +1 +2
 
9
Valandir 09.07.2007
Tämähän on mielenkiintoista, kollaboraatio tällä projektilla. Ja pirun hyvältähän tämä kaikenlisäksi kuulostaa, piano on tuttu Frozen Silence -materiaalia ja The 7th Guestin vokaalit säväyttävät hyvällä tavalla. Biitistäkin pidän, tuollainen tarpeeksi laidback eikä liikaa edessä. Ambient padit maistuvat ja kitara rullaa kivasti eri kuvioineen. Erittäin sellaista chilliä menoa kaikenkaikkiaan ja pidän kyllä kovasti. Muutenkin etenee kivasti koko ajan ja missään vaiheessa ei tule tylsä olo, vaikka rakenne on noin muuten aika simppeli. Mutta eihän sillä simppelillä mitään väliä ole kun kerran näin hyvin jokatapauksessa toimii. Olisin ehkä vielä enemmän kaivannut jotain vokaalikikkoja tuonne joukkoon, koska vaikka vokaalit olivatkin erittäin hyvät niin niitä vain jäi kaipaamaan lisää. Muuten kyllä erittäin onnistunut tuotos kahdelta mestarilta ja kyllähän tämä taas pitää tuonne omaan henkilökohtaisteen Frozen Silence -kansioon ladata. Hyvä hyvä!
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta