Serenity

Flying Mat | 02.05.2007 | Light Rock
4:21

Masteroimaton, elikkäs raakile versio. Soolo puuttuu vielä lopusta...yippee!!

8.84   1540 kuuntelua

Kappaleen sanat

There it goes and leaves again and smiled to me, oh my
Can you touch my eyes you nice and realize that there`s no lies
Will i ever find something so kind what calms my mind
The pain is here again and seems to be a game for insane

(Ghorus 2x)
Oh! Serenity
Does it even excist for me

There it flashes again and vanished away like depressing rainy day
I would like to find you before i began to rue
Hopefully not the death isn`t that, a coffin smack, a poetry black
Here these gentle sounds and quiet mounds that only counts what`s in your woves

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
Chazzmeinder 22.12.2007
Tullaan soittamaan tää biisi viel joskus teron muistoksi niin että koko maailma kuulee!!!!!!!!!
0   +1 +2
 
9
millan 05.08.2007
hei tää on oikeesti aika hyvä! kahden soinnun a-osahilluttelu toimii aina ja se oli sopivan flegmaattinen ennen kertosäettä. tykkäsin kertistä erityisesti... se oli sellanen... purkauksenomainen (?). semmon SPLÄSH SERENITY ja sit taas palas siihen hillumiseen. yleisesti tuli mieleen jefferson airplane, joka täällä jo aiemminkin taidettiin mainita. hmmh en osaa sanoa enää muuta.
0   +1 +2
 
10
Ray-Ska 05.08.2007
hienoa kamaa..toimii...
0   +1 +2
 
6
Nightlover 04.08.2007
Pink Floyd? Jo sen nimen kuuleminen saa minut voimaan pahoin. Soitto tässä vielä meni, rentoa soittelua, mut laulu oli jotain mitä en voi sulattaa. Ois toiminu IMO paremmin instrumentaalina, mistä todisteena toi lopun pitkä soitteluosuus. Se oli ihan jeeskuunneltavaa =)
0   +1 +2
 
8
Assi_Ilona 04.08.2007
very nice.. :) tulee tosiaan pink floyd mieleen,joka ei todellakaan ole huono juttu!:) tykkään kyllä,lepposaaaaa...nam:)
0   +1 +2
 
9
exdeth 03.08.2007
hyvän kuulonen jo tämmösenään, tulee saundeista doors mieleen.. Heh, tää puree alitajuntaan. Harkittua rentoutta. Tästä tulee paljon haikeita mielikuvia pää täyteen, erittäin vaikuttava, kyllä tämmönen vois löytyä vaikka elämän soundtrackilta;)
0   +1 +2
 
8
Aika rauhallinen, ja ehkä hieman huomaamaton biisi. Ajattelun taustamusiikkina tämä on loistava, mutta muuhun en ainakaan itse tätä osaisi yhdistää.
Aika harvoin tykästyn tällaisiin hempeilykipaleisiin, enkä oikeastaan tällekään erityisemmin lämpene. Kyllä tästä kauniita melodioita löytyy, eikä lauluäänikään ole mitenkään huono, mutta silti jokin mättää. Ehkä hieman tylsä ja tavoittelematon tämä on; se on jossain kaukana, eikä siitä saa kiinni.
Antaisin ehkä kuitenkin kasin, sillä ei tämä varsinaisesti huonokaan ole, vaatii vain ehkä tarkempaa kuulostelua ja keskittymistä, mihin minulla ei nyt riitä aika tai tahto. Mutta aivan hyvin voisin haikeammissa tunnelmissa tätä kuunnella.
0   +1 +2
 
9
LaraX- 27.07.2007
kyllä tätä tulee kuunneltua, hyvähyvä !
0   +1 +2
 
10
gorgonoidi 02.07.2007
Aika leijuva fiilis tässä on ja niinhän sen psykedeelisessä musiikissa pitääkin olla. Tulee mieleen kaikki vanhat hippi bändit tyyliin Grateful Dead, Jefferson Airplane, Pink Floyd ja 13th Floor Elevators ja jos ei ihan musiikillisesti mene samaan soppaan näiden yhtyeiden kanssa niin ainakin fiilis on sama. Saundit luovat paljon tätä tunnelmaa ja hyvä ettei niitä olla menty pilaamaan. Soitto on myöskin hyvin leijuvaa ja kaunista. Itse sävellys on helkkarin kaunista kuunneltavaa. En olisi uskonut että vielä pystytään tekemään näinkin 60-luvulta kuulostavaa musiikkia. Ihan loistavaa!
0   +1 +2
 
8
Re-mix 16.06.2007
Demo ei vaikuta pahalta! Minun makuuni tämä on hieman mollivoittoinen. Mutta laadukas.
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2

Löytyy soittolistoilta