Sonorous - Last Sunday (Fleeticer Remix)

Fleeticer | 24.08.2008 | Melodic Trance
7:36

Vuoden 2007 syksyltä tämmöstä exclusive matskua teille Mikseriläisille. Biisi on siis meikäläisen näkemys biisistä "Sonorous - Last Sunday", jolla osallistuin tuohon Euphonic - remix kisaan vuosi sitten. Miksaukseen ja soundeihin olen tyytyväinen edelleenkin, vaikka biisin valmistumisesta onkin jo aikaa vierähtänyt. No, ei muuta kun träkki soimaan.

Tuosta ikuisuuden kestäneestä demon työstämisestä (oli se inttikin siinä sotkemassa) on tulossa piakkoin taas pientä clippiä. Nyt on kuitenkin nuo ratkaisut biisien suhteen tehty ja demo tulee sisältämään 3 biisiä, joista 2 on viimeistelyvaiheessa ja 1 jo suht hyvällä mallilla. Niitä odotellessa. I'm out!

8.88   1184 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

-Juha- 03.09.2008
No niin, teinpä taas vanhan kämmin eli painoin vahingossa kommenttiboxin pois ja pitkähkö teksti katosi sen sileän tien. No lyhyesti:

Rummut ihan hyvät, vaikka kick tosiaan aika ohut. Menee kuitenkin ihan hyvin. Sidechain pumppaa jeessisti ja vokaalit ja piano kuulostavat myös hyviltä. (Piano parempi kuin muutamissa vanhemmissa biiseissä). Rakenne on aika yllätyksetön, mutta erittäin sulava kuitenkin. Vähän ennen 1:30 alkava lead arppeilu on ihan freshin ja menevän kuuloinen. Yleisesti ottaen ei pahemmin valitettavaa ei löydy... melodia ei nyt ihan täysillä iske, vaikka muutamia pikku koukkuja sieltä löytyykin... mutta sillehän ei voi mitään, kun makuasioista on kyse. :)
Hyvää työtä kokonaisuutena kuitenkin.. jäädään odottelemaan uutta matskua!
0   +1 +2
 
9
Patrick Park 29.08.2008
Kun biisi lähti kunnolla käyntiin niin havaitsin että valitettavasti toi kick oli aika köyhä peittyessään muiden saundien alle. Tai ei se välttämättä peittynyt, oli muuten vaan aika pienimuotonen. Eeppisiä melodioita ja sumuisia atmosfäärejä, aika tuttua meininkiä. Koko alapäätä olisi voinut korostaa mutta eniten häiritsi se itse kick.
0   +1 +2
 
10
Anssi H 24.08.2008
Jees, kyllä on taas aika laadukan oloista biisiä kehissä. Tuo alku kuulosti vähän töksähtävältä ja kuivalta musta, ois voinu lähtee suoraa nuo taustat alusta mukaan mitkä lähtee tuossa 0.15 kohdalla :). Muuten sitten taattua Fleeticer laatua. Hyvää rakentelua eikä kerkeä kyllästyä. Sounditki on aika perkeleen puhtaat, jotenki tuntus että tässä on soundipuoleltaa yks sun tiukimmista seteistä vaikka onki vuoden vanha. Basso on onneks vähän erillainen tälläkertaa, haettu vähän sitä erilaisuutta biisiin. Ja perkeleen hyvin se istuukin tähän biisiin. Vokaali huudahdukset on hyvät, helvetin hyvät. :) Ei tässä iske korvaan mikään asia suoraansanottuna. Koko biisi pelaa hyvin ainakin tähän breikkiin asti. Breikki on myös haiken oloinen ja pianon lähtiessä mukaan kyllä tunteet nousee pintaan. Kyllä taas oikeeseen saumaan laitoit tän biisin mikseriin. Syysiltojen tullessa meikäläisellä voi tää träkki soida aika useaan otteeseen :). Hyvä rakenne alusta loppuun, eikä siitä ole mitään motkottamista. Ainut on tuo alku jossa ois musta saanu lähtee suhinat ja muut taustat mukaan. Tuntuu vähän et se on irrallaa muusta biisistä. Loppu sen sijaan ei niinkään häiritse.

Kokonaisuudessaa tää on yks parhaimmista biiseistä mitä olen sulta kuullut. Kyllä se pitää kymppi tällekki laittaa. :) Keep going!
0   +1 +2
 
9
Hoozk 24.08.2008
ei, tuo alku on juuri hyvä, rentoa fiilistä aikaan saava! Sanoisko et kaikinpuolin ihan ehtaa kamaa
0   +1 +2
 
9
TheReal 24.08.2008
Jea uutta sulta =)
Äänipuoli on kyllä parantunu taas sulta. Hieno sidechaini bassossa ja muutenkin hyvä soundi. Alku on aika perus yksipuolista kiksua eli melodiaa ois voinu olla heti ensikättelyssä, in my opinion.
Vokaalit sopii tähän hyvin. Pianosoundi on makee mutta tuntuu vähän liian pehmeeltä mutta ei se välttämättä paha hommakaan ole ^^
Rakenne on mukava. Pitkä suvanto ei koskaan ole pahasta mutta mukava että pääsee suoraan pääkohtaan ilman odotteluita.
Melodia on aika perus kylläkin mutta toimii silti. Tätä jaksaa kuunnella alusta loppuun. Tällainen Super8 & Tab tapanen biisi munmielestä mikä siis on hyvä. ASOT:tiin vaan ;)

Kokonaiskuva biisistä on mukava. Ei anna odottaa liian pitkään ja tuotantopuoli on parempi kuin ennen. Silti, ehkei paras biisisi mutta parhaimpia mitä sulta on tullut jonkin aikaan =) Ysi tästä.
0   +1 +2
 
9
Nojustse 31.08.2008
Biisi lähtee letkeellä fiilistelyllä mikä on nykyää sun tavaramerkiks leimaantunu :) Tällä kertaa ollaa saatu basariinkin enemmän potkua aikasempaan matskuun nähden, omasta mielestä. Soundit ovat mukavaa leijumista biisin ajan ja voksut oot hyvin istuttanu biisin rakenteeseen joka toimii hyvin, vaikka nyt ei ole maailman parhaat voksut, tosin kyseessä onkin remixi :)

Miksaus on puhdasta ja äänimaailma selkeä, paikka paikoin hieman kick on vaisu mutta se on sivu seikka. Ainut mistä tulee miinusta on tuosta pitkästä noususta joka sopivan venyvä mutta siitä puuttuu se että biisi ei räjähdä käyntii vaan lähtee yksinkertaisesti soimaa ilman mitään mieleenpainuvaa kikkaa, eli seuraavia settejä odotellassa rohkeesti kokeilee kaikkee uutta! :)

Kokonaisuudessaan menoa ylläpitävä ja leijuva biisi jossa on hieman parantamisen varaa, tosin kaikissa biiseissä on aina jotain sellaista :) Remixi on kyseessä joten melodia puolelta ei tule mitään erityisempää mainintaa. Mutta näillä mennää ja tulevaisuudessa parempaa settiä! 9-
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat