Mediterranean Day (Original Mix)

Fleeticer | 27.05.2010 | Melodic Trance
8:22

Tässäpä vielä yksi kesäbiisi kaikkien nautittavaksi. Biisin oli alun perin tarkoitus mennä julkaisuun, mutta päätin sitten kuitenkin laittaa sen ihan vapaaseen jakeluun, näin kesän kunniaksi. Biisi on suoraviivaista trancea erittäin kesäisillä elementeillä ja tunnelmalla varustettuna. Ei sitten muuta kuin nauttimaan!

9.00   732 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

8
ihan hauska fiilis
0   +1 +2
 
9
Tlex 16.08.2010
biisi pitää hyvin pintansa loppuun asti eikä lässähdä missään kohtaa.
hyvän kickin oot valinnu , mutta jai omasta mielestä vähä ykstoikkoseksi biisiksi .. olisin kaivannu vähä enempi melodisempaa.. enemmän intrumenttei _ efektei . muuten hyvä .
0   +1 +2
 
-Juha- 05.06.2010
No niin varmaan ensimmäinen kommentointi puoleen vuoteen... tuttuun tyyliin lähtee liikkeelle. Hieno eteerinen fiilis alussa, kun tuo kuoro/padi systeemi pomppii taustalla. Mukaan tuleva acid linja on siistin kuuloinen. Bassosta en kyllä kauheana pidä tällä kertaa. Vähän on sellainen kuivan kuuloinen mun makuun. Pääleadi soundi on hyvän kuuloinen, mutta nousee jotenki oudosti mukaan ja aika erikoinen ja ristiriitaisia tunteita herättävä linja osittain. Suvanto kuulostaa kauniilta, olisi voinut ehkä vähän kauemmankin aikaa tunnelmoida siellä. Nostatus toimii mallikkaasti ja alkava melodia on iloisen pirteä. Nyt toimii melodia leadikin paljon paremmin kuin tuossa alussa. Rakenteeltaan tosi tuttua ja toimivaa meininkiä ja myös fleeticeriksi tunnistettavaa, mikä on musta ihan positiivista. :) Ei kait tässä kummempia. Ihan kivan kesäbiisin olet kasannu, vaikkei ihan parhaimpien tasollesi ylläkään. Hyvää kesää vain!
0   +1 +2
 
9
Serzh 27.05.2010
Hey, Jarkko
Thanks for new track, indeed nice summer fresh sound, nice bit, tranceym thx for 320 kb!
0   +1 +2
 
W@RM 27.05.2010
pitkästä aikaan sulta koko mittanen biisi tännekkin. Saundit toimii hyvin niinkuin sulla muutenkin. Tosin vähän pliisuksi jäi biisi, jotain räväkkää liidiä jäin kaipailee mutta jäi tollein vähän niinkuin odottamaan itseään..Kesäinenhän tämä oli muttei kuitenkaan parasta antia tällä kertaa sulta. Parempaa keskiluokkaa ehdottomasti mutta ei mikään valovoimainen.
0   +1 +2
 
T-Sync 27.05.2010
Ihan keveää leijailua ja hyvää fiilistelyä taas sieltä suunnalta. Melodia ei sillä tavalla jää pahemmin mieleen, mutta biisissä on sen verta mukava fiilis kokonaisuutena että plussalle jäädään. Sopivan huoleton meininki, ehdottomasti kuuntelemisen arvoinen kesäbiisi.
0   +1 +2
 
Anssi H 27.05.2010
Hmm hiton siistin kuulone happoilu linja tuossa. :p Muuten kyllä huomaa sun tyylin taas. Tuo matalampi bassline kuulostaa ehkä hieman liian kuivalta omaan korvaan mutta ei se mitenkään häiritse. Plussaa hieman epätavanomaisemmista saundeista. :) Kertsiin asti ei mitenkään kovin koukuttavaa melodiaosastolla mutta kertsissä kuulostaa paremmalta ja koukkuakin tulee lisää. Ehkä jotain lisämelodisuutta olis kuitenkin tämä kipale kaivannut omaan mieleeni. Aikalailla menee koko biisin ajan tuon yhen leadin varassa jonka saundissa ei kyllä ole mitään moitittavaa, mutta hieman ehkä käy puuduttamaan loppua kohden. Tuo taustalead kuulostaa erittäin hyvälle taas. :) Kaikenkaikkiaan todella rento kesäinen veisu, ei muuta kun hyvää kesää minunkin puolesta! Jatkahan samalla linjalla.
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat