Across the Globe (Original Mix) (released!)

Fleeticer | 07.04.2010 | Melodic Trance
2:27

Nyt on Fleeticer - Across the Globe ulkona! Julkaisijana tuttu Blue Trance Records, ja remiksien puolella mm. mikseri.netistä tutut herrat Sean Bayer sekä Outset.

01. Across the Globe (Original Mix)
02 Across the Globe (Sean Bayer Remix)
03. Across the Globe (Braincreator Remix)
04. Across the Globe (Outset Remix)

Julkaisun voi hankkia itselleen mm. täältä:

Junodownload:
http://www.junodownloa...

Trackitdown:
http://www.trackitdown...

Audiojelly:
http://www.audiojelly....

Djdownload:
http://www.djdownload....

www.bluetrance.com

Great!

9.33   556 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

juhku 03.08.2010
Kuuntelin normaalisti di.fm trance radioo ja huomasin että nyt soi Fleeticer - Across the Globe (braincreator remix) Heti välähti että hei mä oon kuunnellu tota artistia mikserissä joskus aikoja sitten. Ja täältähän se löyty. :D Hienoa että musiikkisi pärjää maailmallakin! Ei muuta hyvä biisi. :)
0   +1 +2
 
9
T-Sync 09.05.2010
Jep.. vähän ollut nyt fleeticer-taukoa. mutta tuttu tyyli paistaa edelleen läpi. viimeksi kuulinkin sulta ton magellanin (jonka toki nettikaupasta poistin :), aika samoilla linjoilla tässä mennään. raikasta soundia, leijailua. tämmöstä hyvän fiiliksen musiikkia. Soundit pelaa ihan hyvin, mutta ei niin hyvin että tää varsinaisesti pistäs pään nyökkäämään. eli vähän lattea meno kuten acrokin mainitsi. Tunnelmaltaan kuitenkin hyvä biisi, tykkään tästä kevyestä ja pirteästä leijailusta. ei kaiken tarvi aina tampata tärykalvoja lommoille :-) Keep up!
0   +1 +2
 
spiritusandasper 08.05.2010
Jätkän tuttu tyyli taas heti alusta saakka, tän ominaissoundin rupee kyl jo tunnistamaan aika helposti, mut ei se mikää huono juttu oo. Ihan hyvin tää tässä tuntuu soivan, vaikka ehkä pikkusen tasapaksua noin mun makuun, sais aaltoilla tää biisi vähän enemmän... Tuskin tää jäiseks kuitenkaan jättää ku päästelis isossa hallissa :). Kokonaisuudessaan tuntuis olevan ihan kelpo julkaisu.
0   +1 +2
 
10
Serzh 07.04.2010
Nice sound, fresh and modern, its will be nice release!
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat