Pious Love

Fiona's Scarlet Swan | 25.04.2022 | Rock
3:45
9.33   45 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Pitk 26.05.2022
Biisissä on heti lähdöstä kunnianhimoa. Soundi on vähän lattea, A-osissa antaisin selkeästi ilmatilaa rummuille, etenkin symbaaleille ja kertsiin sitten massaa. MAssakin vaatisi tykimpää rumpusoundia (rinnakkaiskompressori - eq- asialla maaliin...). Väliosan taite pianohommaan on vähän kulmikas. Saattaa olla kiva tehokeino, mutta miettisin toisenkin kerran; moinen syö itsensä aika nopeasti. Pianon taimi on vähän levällään. Ei sitä gridiin kannata vetää, mutta etenkin outrossa häiritsee.
0   +1 +2
 
9
tesar 23.05.2022
Mukava fiilis biisissä. Vähän Alice in chains nostaa laulujen osalta mikä ei ole huono asia!
0   +1 +2
 
10
Kostiainen 21.05.2022
Tiukka biisi taas vaihteeksi. Kohtalokkaan kuuloiset säkeistöt ja Alice In Chainsin mieleentuova kertsi. Ei parannettavaa.
0   +1 +2
 
9
ex4 15.05.2022
Ensimmäinen asia mikä kiinnittää huomion on jämäkkä kitarasoundi ja perään alkavat rummut kuullostaa kanssa juuri sellaiselta kuin pitää. Lopun pianosoundi toimii kanssa mainiosti.

Oikeastaan soundimaailmassa ainoa asia joka saa rakentavaa palautetta on laulusoundi. Itse asia jotenkin peittyy efektien ja tuplausten alle. Tämä oikeastaan kuullosti vähän siltä että laulaja itse on päästetty miksaamaan ja koska kukaan ei ole tottunut kuuntelemaan omaa ääntä, sitä koittaa muokata turhan paljon ja piilottaa jonnekin biisin kerrosten syövereihin.

2:50 kohdalla oleva suvantokohta tuli vähän puskista, joku sovituksellinen jippo voisi tehdä sen vähän helpommaksi kuuntelijalle.

Mutta kaikkineen oikein toimiva tummansävyinen rock-biisi. Maistui, kiitos!
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat