Inversion

Fakap | 30.10.2005 | Hardhouse
6:56

Vuoden vanha paukuttelu. Nimi ei tarkota mitään..

9.29   6174 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
accent 14.08.2007
Ei keitana, täähän potkii! Darudemaisia vivahteita selkeästi havaittavissa. Jo sillä perusteella voi sanoa että ei ole huono biisi. Hooverit vittuun, niitä ei tässä kaivata fiilistä pilaamaan. Onneksi niitä ei sentään kuitenkaan ole käytetty muuten kuin muutamassa kohti pikkuisina iuhkaisuina. Muuten on laatusaundia ja tiukat melodiatkin. Kyllä tämän mielellään kuunteli.
0   +1 +2
 
9
-TripleJ- 03.04.2006
Hyvin pysyi rytmikkyys tallella. Taustaan oli saatu mukavasti ääntä.
Tuossa 4:00 kohdalla odotin kyllä rajumpaa meininkiä, mutta muuten aivan mahtava biisi :)
0   +1 +2
 
10
punavuori 05.11.2005
no huhu mitä settiä:D jihuu, zembalot käyntiin:D
0   +1 +2
 
10
Aurisgale 31.10.2005
Jos pitäisi kuvailla tätä lyhyesti, tämä olisi ytimekäs hardtrance-ralli, jossa on runssaasti kikkailuja ja todella hienoja efektejä. Alkuun petyin hiukan kun huomasin, että ei olekaan tuttua juustoista (mutta oikein tunteikasta) Fakapia, vaan hardhouse majaili genressä.

Mikäs tässä kun lähtee hienosti liikkeelle makoisien sweeppien ja muiden efektien saattelemana. Sinällään sanat jäävät vähaisiksi, kun en keksi mitään negatiivista sanottavaa tästä. Enemmän olen aina pitänyt melodisesta puolestasi, mut silti tässä on varsin iskevä ja yksinkertainen melodia, vaikka ei päästäkkään juustoisiin mittasuhteisiin (hyvässä mielessä).

Edelliset piisit ovat olleet niin hyviä, että asteikkokaan ei mielestäni riittä aina, mutta kyllä tämäkin on 9½ arvoinen, kun saa mukavasti menoon mukaan tämänkin pöllön. Ei omaa vahvinta menoa mitä sinulta yleensä kuulee, mutta silti mennään mielestäni kaupallisella tasolla. Ehkä sinulta muutenkin aina odotetaan paljon enemmän kuin muilta.^^ Ei pettymystä tuota tälläkään kertaa^^
0   +1 +2
 
10
Holmström 30.10.2005
vuoden vanha..? ei välii... toimii kun on laitettu toimimaan... Nyt ihan turha tässä selittää tuotoksen erinomaisuudesta. Yksinkertainen kysymys... Onko biisin oikeudet myytävänä ;) ????

Tää pitää saada haltuun...
0   +1 +2
 
Jammin Benjammin 30.10.2005
Ehkä vähän liian "sunlainen" alotus, nousevat haikat siis. Lämmittely on mitä tyylikkäintä, lukuunottamatta tunkkasta saundia. Suvannossa on hieno skitsoilu, aika pelottava äänimaailma. Nostatukseen olis voinu lisätä rumpuja tuhdimmin ja kovemmalle. Ku päästään siinä 3.55 polkemaan, ni sama tosi tunkkanen saundi jatkuu. Harmi, koska muuten pumppaus toimis varmasti hyvinkin. Melodia ei tällä kertaa kovin vakuuta. Sekin varmasti vaikuttaa, et hooverit, kläpsit ja haikat on vähän liian tummat mun mielestä. Biisi ei saa tarpeeks tuulta alleen. Kikkailut,efektit jne. on huolella väännetty ja sopii biisiin vitun hyvin. Tempoa olisin ite harkinnu sinne 150 kohille (ellei sitte oo jo, ja mä en sitä vaan huomaa). Basso ruokkii mielihyväkeskusta kyllä isommallakin kädellä. Kokonaisuutena biisi oli toimiva ja rakenne hyvä, mut yläpäätä korostamalla tää olis siis toiminu muhun paljon paremmin. Luulisin että vaikutteita on otettu BK:lta ja Nick Sentiencelta, jossain kohdissa tulee tosi paljon mieleen veijareitten kimppakyyti "Noise". Ihan ok, näin tällä kertaa.

Nyt vasta huomasin ton vuoden vanha paukuttelu.. mietinki et miten tää on jotenki sun aiemmin soittaman kuulonen.

Kiitti, kuitti ja leksa.
0   +1 +2
 
9
DjLime 30.10.2005
Hienoa, että tämäkin on vihdoin täällä. Joskus pitkän aikaa sitten sain tämän jo koneelle, mutta toimii edelleen. Tässä tosin kuulostaisi olevan juttuja joita siinä versiossa ei ole. Ihan hieno hardhousen ja hardtrancen välimaastossa liikkuva tuotoshan tämä on. Soundit pelaa ja tunnelma on hyvä.
0   +1 +2
 
10
Human Sound 30.10.2005
Sun biisiä katon isomman suurennuslasin läpi, kun tietää entuudestaan millä tasolla kaveri hiihtelee... ;)
Energinen ja tarttuva alku. Hoovereista en heti osaa sanoo mielipidettä, voi olla että aukee vasta lisäkuuntelulla. Näppärä melodia, ehkä leadisoundi ei vakuuttanut aivan 100%:sesti, oiskohan vähän terävämpänä toiminu paremmin, go and know. Filtterikikkailut meni mielestäni vähän överiksikin. Mutta joo, skeidaa kuulee levyiltäkin niin paljon, että kyllä tätä mielellään kuuntelee! Kymppihän riittää?
0   +1 +2
 
10
Snaggo 30.10.2005
Vau. Jännää. Alku kuullostaa ihan hardhouselta, sitten soundi muuttuu enemmänkin hardtranceksi, noita hoovereita lukuunottamatta. Mutta siis vou, mahtavaa jälkeä. Rummut ja bassot kohdillaan, melodia sun muut rullaa hyvin eteenpäin. Meitsi tykkää.
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat