Buhis - Intersection (Kaktuskesä mix)

Fakap | 30.07.2004 | Melodic Trance
6:31

Väsäsin Buhiksen hienosta Intersection-biisistä todella imelän ja mansikkakuorrutetun kesäkiksun.

9.05   6504 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
huhu. Kiccki pumppaa suoraan sydämmestä vatsanpohjaan ja ilmavat sekä erittelevät soundit on ehdotonta kermaa korville. oisin toivonu että toi 1:22 tuleva "Subsirkkelisaharätinä" ois kestäny pidempää sen lähdön jälkeen ja vaikka pannannu aikalailla. noi akan kiekasut on aika kulahtaneet... että enempää en nyt keksi valitettavaa.
0   +1 +2
 
9
Jammin Benjammin 02.07.2005
Hattua Buhikselle hienosta, haikeasta melodiasta, vähän enemmän sulle viel paremmasta remixistä. Hienoa pikkelssimaakari.
0   +1 +2
 
10
Nectino 03.05.2005
Hyvä haitsukikkailu. Kikit kuuluu hyvin. Melodia toimii. Tää on kyllä liian hyvä. Välissä olevat efectit ovat hyviä. Äänet feidautuu hyvin esiin. Hyvin miksattu. Erittäin hyvä.
0   +1 +2
 
8
JaDubb 18.03.2005
Tilutus alussa on pop. Bassot ovat aika hiljaisella...ei, vaan (*säätää volyymipotikkaa*) jopas alkoi kuulumaan. Melodiat ovat aika perustrancea, joskin erittäin laadukkasti tehtyjä sellaisia. Kyllä tätä humalassa tanssisi ja muutenkin luukuttaisi. Tilaefekti on hyvin hallussa ts. kaikuja on minun makuuni juuri sopivasti.
0   +1 +2
 
9
Rion 23.10.2004
Alku lupaili jotain massiviisen voimakasta menoa ja sitä sainkin vajaa minuutin kohdalla. Kyllä hakkaa! Soundit mukavan rauhallisia. Juuri sopivia tällaiseen kappaleeseen. Breikki oli siis aivan uber makea. Pidin siitä kyllä paljon, vaikka olikin melko yksinkertainen. Leadi lähti komeasti liikkeelle. Jotenkin tässä kohdassa mieleeni muistui, että tämä on Fakapin biisi. Tässä(kin) on selvästi havaittavissa sun mahtava soundi. Melodiat ovat kyllä tämän biisin valttikortti;Kauniin haikeat, mutta niin toimivat. Tällaisena yön hiljaisena hetkenä tätä kuuntelee todella mielellään. Kylmänväreet riipivät pitkin selkääni kun kuuntelen tätä. Tämä ei kuitenkaan yllä "Kauas" biisin tasolle, joka on mielestäni sun paras kappale, mutta ehdottomasti kiitettävää tasoa tämäkin.
0   +1 +2
 
10
Beatlab/Corax 27.08.2004
Hyvä biisi käykääs kattoo Beatlabin sivut (Mun Bändi) http://www.mikseri.net...
0   +1 +2
 
9
Dj Senheis 30.07.2004
Huh, onpas tämä biisi juustoinen.
Noh:

Alkaa tuolla hyvällä efulla. Perään tulevat haikat, ja tuo juustoinen pluc syntsa. Haikat toimii, mutta tuo pluci ei toimi, ennen kuin tulee kick, ja 303 (?) "acidi". Sitten meno on jo taas tuttua Fakapia.
Ja ns. "vocaalit" on hienoja. itselläni no myös uusimmassa samanmoiset, muitta kuitenkin pitchtatut :) Siis pitchtatut Siinä kesken äänen, eli liu'tan sitä.

Kick toimii, niin kuin aina. Ja tuolla taustalla oleva toinenpluc toimii myös. Sitten alkaakin jo tuo suvantokohta pianon saattelemana. Liidi toimii hyvin, mutta saisi olla masiivisuutta enemmän. Tuo hienoa melodiiaa jatkuu tuossa huippukohdassa tuohon pieneen toiseen nostatukseen asti. Sitten jatkuu sama meno.

Sitten tuleekin noita hienoja lopetuksia. beissi on aivan mahta, jopa tuossakin kohdin. Sitten tuo pieni breikki, ja avot. Siinä on tuota hienoa menoa lisää, mutta tuo juustoinen pluc ei millään tuollaisissa kohdissa jaksa kiinnostaa. Sitten tuo komppi jatkuu perään. Se on aina yhtä hieno ;) Sitten vielä viimeisen kerran tuo "wwhhooossss" efu, ja biisi loppuu.

Taas mainio tekele, mutta tuo juustoinen pluc alkoi väärästä kohtaa, ja loppui hiukan liian myöhään. Siitä tulee kyllä miinusta. Mutta tämäkin loistava tekele. Masterointi on kunnossa, myöskin miksaus. Tämä on tuttua Fakapia. 9 räpsähtää.
0   +1 +2
 
Speed Freek 30.07.2004
Tässä on todellakin kunnon juustovääntöä. Olisin tuohon alun plug synaan olisin toivonut hieman monimutkaisempaa kuviota. Liidi on jälleen edelleen kunnon kiksuilua. Ja liidisoundikin on varsin mainio. Tuo taustalla välillä tuleva leveä moogmainen bassoefekti (?) on aivan loistava. Sopi biisiin mahtavasti. Padi oli myöskin varsin mukavan ilmava. Bassline on varsin yksinkertainen, ehkä hieman System F:mainen, mutta mukavasti pinnassa. Basari potkii tarpeeksi. Tuotanto on jälleen kaikinpuolin kunnossa. Kyllähän tämä on varsin hyvä kesä-kiksu-ralli.
0   +1 +2
 
9
Lumonia 30.07.2004
Alku kasvaa todella hienosti. Pimputtelu kuulostaa todella hyvältä ja se on sopivasti reverboitu. Basslinen mukaantulo on aivan mahtava!

Toinen pätkimätön pimputtelu kuulostaa myös todella mallikkaalta ja taustan woosh -soundi tukee sitä hyvin. Vieläkin tuo bassline jaksaa innostaa!

Liidi on menoltaan mukava. Ehkä turhan kapea, mutta basslinen tullessa se kuulostaa aivan hyvältä. Liidin vaihtelukin luonnistuu mukavasti ja se viettää biisiä hitusen haikealla mielellä.

Liidin loputtua tumma näpyttely vaihtuu tyylikkäästi kirkkaampaan jota päästiin kuulemaan jo alussa ja ulos viettäminen kohti loppua tuo fiiliksen, että kohta tiskijukka heittää uutta peliin ja meno voi jatkua...
0   +1 +2
 
10
DJ-NIZU 30.07.2004
Täytyy myöntää että todella makoisa hyvä biisi ja mielestäni erittäin hyvä kokonaisuus!
Mitään moitittavaa en nyt kyllä heti löydä ett kyllä tämä 10 pistettä ansaitsee.
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2

Viimeisimmät kuuntelijat