Unreached Dreams

3:00

Joo.. eli noin puolen vuojen tauon jälkeen ajattelin ruveta jotain musaiikkiä säätelemmää.. suurinosa melodioista on otettu vanhoista biiseistä, että elekää kommentoiko että kuulostaa liikaa samalle koska sen jo tiedän ;). Kitarat eivät tällä kertaa ole koneen kitarat, vaan kitaroista kiitokset "Syndromelle"!

9.07   2779 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

8
yaroc 19.07.2009
Koneella kun saa ne sketsit valmiiksi niin sitte vaa oikeden soittajien luonnosteltviksi. Itse kappale jotenki junnas paikallaan...elvävä kitara toi paljon. Millä ohjelmalla teet?
0   +1 +2
 
9
BorealDesert 23.03.2009
Tosiaan kitaroita saisi laittaa vähän kovemmalle, mutta muuten kyllä erinomaisen melodinen ja hyvä biisi.
0   +1 +2
 
9
Rostskur 24.07.2006
Jälleen loistavaa materiaalia! Niin kaunista kuin vain tietokoneella voi aikaan saada.
0   +1 +2
 
9
Kaakatus 12.07.2006
Hyvä biisi vaikka sävellys onkin hieman pirstalainen. Taitoa ei kuitenkaan näytä soittamisen osalta puuttuvan. Kuten aikaisemmissakin kommenteissa, kitaroihin olisi volyymia saanut lisätä rutkasti. Loppua jäin vähän ihmettelemään, jää hieman keskeneräinen maku. Rummut ohjelmoitu hienosti ja kaikki osuudet toimivat kyllä, mutta yksilöinä. Hieman "tekniikka demomainen" kokonaisuus. Annan kuitenkin ysin, sen verran hienosti soitettu.
0   +1 +2
 
8
downing 09.04.2006
Hienoa melodisuutta taas kerran... ja tosiaan niin kitarat isommalle... mutta... hyvä biisi!
0   +1 +2
 
8
jimbow 31.03.2006
Vaihtelua kyllä piisaa, ehkä jopa rasitteeksi asti. Nyt en oikein tiedä mistä tämä kappale jäisi mieleen. Minuutin kohdilla tullut hitaampi rumpukomppi teki hyvää ja olihan melodiat kauttaaltaan kauniita. Rummut olivat vahvasti esillä yhdessä koskettimien kansssa. Kitaroiden poissaoloa olisin tuskin edes huomannut. Ja lopun puute häiritsi. Kokoelmana parhaita paloja tämä menettelisi, mutta itsenäisenä kappaleena tämä ei täytä paikkaansa. Valitettavasti.
0   +1 +2
 
NapalmHead 24.03.2006
Alku on kohtuullisen lupaava. Melodiat ovat persoonattomuudestaan huolimatta mukavia. Stratovarius-rip-offia yhdessä välissä en tosin helposti anna anteeksi. Jotkut sointukulut lähentelevät jopa klassista musiikkia, mikä on erittäin hieno juttu. Biisin rakenne on omituinen, sillä se tuntuu vain pomppivan melodiasta toiseen ilman mitään selkeää järjestystä. Siinä ei sinällään ole mitään pahaa, mutta rakenteen järkeistäminen on aina hyvä tehdä. Biisi loppuu kesken, mutta en purskahda kyyneliin.
0   +1 +2
 
9
spiritworld 23.03.2006
Yllättävän räväkkä alku saa epäilemään tyylimuutosta mutta jo ennen ensimmäistä minuuttia epäilys katoaa. Nyt on pakko myöntää että on ÄÄRIMMÄISEN melodiarikas taideteos ja kuulosta vähemmän konemusiikilta kuin edelliset biisit ja on ikäänkuin läpileikkaus kokotuotantoon. ainoa moite on 0:45 joka alkaa jo mennä iskelmän rajoille:) mutta onneksi 1:10 palataan takaisin barokkirhapsodyjohonkin...
mikset tee metallin lisäksi myös pelkkää klassista musiikkia? (vitsi, vitsi).
ainiin, mites tää loppuu tällein seinään?
0   +1 +2
 
9
pete78 22.03.2006
todella tyylikäs biisi!!! nyt on kitarat sellaset kun pitääkin, ainut vaan että ois voinu olla vähän kovemmalla...jäi vähän taakse. hyvin soitetut ja biisiin sovitetut skebat...rummut oli ohjelmoitu hyvin. hyviä fillejä ja komppeja...skeba ja rummut tuki toisiaan...synat toimi hyvin...kaiken kaikkiaan helvetin hyvä biisi. kitaroita vaan tuplasti kovemmalle niin kuuluukin...se ois tällasen instrumentaalin suola että kitarat vetää biisiä ja synat tietystikkin mutta nyt kepit jäi alle..rokotan siitä yhen pojon. muuten ihan vitun hyvä \,,/
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat