Endless Desire

4:53
9.50   3160 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Ozzi_ 16.04.2007
Tosi hyvä biisi! Tähän on PAKKO SAADA LAULUT!!! \,,/ faniudun..
0   +1 +2
 
9
Kaunis. Todella hienosti tehty noin niinkuin "ilman soittimia", mutta huomaa kyllä etteivät ne koneetkaan kaikkea osaa. Nuo kitarat kuulostavat välillä aika ontuvilta, mutta onhan tämä hatunnoston arvoista, kun itse en pystyisi läheskään yhtä hyvään edes soittimilla.
Tykkää erityisesti tuosta melodiasta; yksinkertainen, mutta nätti ja tarttuva. Lauluja tämä biisi ei vältämättä edes tarvitse, sillä tämä on todella vahva musiikillinen kokemus ihan instrumentaalinakin. Turha pilata kauniita säveliä turhilla löpinöillä. Tällainen voisi sopia hyvin johonkin elokuvan kohtaukseen, jossa on talvi ja jossa ihmiset yrittävät tehdä jotain epätoivoista.
Tarkoitus oli antaa kahdeksikko, mutta sitten aloin miettiä, onko tämä sen arvoinen. Ei ole, vaan tälle täytyy antaa ysi.
0   +1 +2
 
10
pete78 09.08.2006
nyt on biisi kohallaan \,,/ ei mitään sanomatonta ykstoikkosta
tykitystä vaan tässä on jotain tarinaa... 10
0   +1 +2
 
9
Kaakatus 09.08.2006
Loistava melodia. Itseä häiritsi lähinnä välillä tuo turhankin raastava kitara (ei oikein sovi tälläiseen biisiin) ja paikoitellen vähän turhan voimakan basso. Muuten aivan huippu biisi ja rummutkin oli ohjelmoitu tyylillä fillejä myöten. Tuo kitaran raastava soundi pudottaa tällä kertaa kympin ysiksi.
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat