Part 1: After the night has fallen

Eternal Eclipse | 27.06.2007 | Black Metal
7:16

Vanha nauhoitus. Zarathorn - Kitarat, Bassot & Vokaalit , Fezer - Rummut

7.80   1748 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Suunta 24.09.2007
Eniten ehkä kappaleessa häiritsee nauhoitus, joka ei todellakaan korvia hivele. Tämän tapaisesti nauhoitettua on liikkellä aivan saatanasti liikaa tällä hetkellä, mutta itse kappaleeseen. Laulaja rääkkää suhteellisen mallikkaasti äänihuuliaan, yleinen tunnelma on kuin jostain eeppisestä keskiaikaisesta teoksesta, sinänsä onnistunutta. Rummutus toimii hyvin ja tahdissa pystyään sen verran kuin voi odottaakaan. Paremmalla äänityslaitteistolla olisi todella kiinnostavaa materiaalia, nyt jää mikserin "perusteinihevi" tasolle, odottelen jatkoa mielenkiinnolla

-Reklama
0   +1 +2
 
9
Hornthrone 20.08.2007
Aikas positiivinen yllätys. Aluksi luulin, että tämä on taas pilanpäiten vedettyä runkkausta, mutta ei. Asiallisen kuuloista BM:ää. Mieleen tuli vanha Gehenna (seen through the veils of darkness). Tunnelmaa on ja soundit juuri sopivat. Hienoa pojat, lisää biisejä odotellessa...
0   +1 +2
 
8
Chrimera 19.08.2007
No wittu. Vanhaa kunnon bläkkiä. Kaipaa kuitenkin mausteeksi joitakin jippoja. Jatkakaa!
0   +1 +2
 
7
Honnakekka 17.08.2007
Onhan tuota black metallia tullu kuunneltua, ja joukossa on paljon hyviäkin biisejä joissa on toteutettu jotain omaperäistä, tämä ei kuulu mielestäni niihin, sori nyt vaan.

Toivottavasti tuolle demolle on ainakin tulossa biiseihin omia koukkuja, eikä näitä 1254 kertaa kuultuja bläkkisjuttuja.
On nimittäin hyvä miettiä niitä tosiasioita, että tuskin moni jaksaa kuunnella montaa biisiä, jotka kuitenkin ovat melkeinpä yksi ja sama.

Käyttäkää runsaasti aikaa biisien sovittamis- ja sävellystyöhön jatkossa. Sotkekaa vaikka sekaan jotain muita erityyppisiä genrejä, niin musiikista saadaan monipuolisempaa. Tämä nyt on tietysti vain esimerkki.

Valitettavasti tää black metallin alue on jo sen verran puhki kaluttu ns. isojen poikien toimesta, että enää ei jää muille paljoakaan uutta näytettävää.. Tietysti, jos välttämättä tämä on se, mitä haluatte tehdä, niin, ei teitä kukaan estä. Allekirjoittaneeseen tämä ei kuitenkaan kauheasti napannut.
PS: Sori sekavasta tekstistä, väsy. Toivottavasti saatte selvää.
0   +1 +2
 
9
Arcaoth 17.08.2007
Tulee melkolailla Burzum mieleen, ainakin omien rajoittuneiden kokemusten perusteella.. Aika raaka laulusoundi, pistäkää lyriikat näkyviin kun niistä en ainakaan minä muuten saa selvää :) Hyviä kitarariffejä, soundeissakaan ei valittamista!
0   +1 +2
 
Grontti 13.08.2007
Ylempänä lienee sanottu jo tämä muutamaan kertaan, mutta lisää omaperäisyyttä biisimateriaaliin. Soittimet tuntuu pysyvän hyvin käsissä, joten kyllä tästä potentiaalia löytyy. Soundillisesti rummut jäävät joiltain osin vähän pimentoon. Lyriikoita jäin kaipaamaan.
0   +1 +2
 
7
MJ Antipope 11.08.2007
Vanhan koulun ovia kolkutellaan niin että rytisee. Meininki on ihan ok, mitä nyt varsin kaluttuja polkuja kuljetaan. Tuolla yllä verrattiinkin jo sen verran moneen orkesteriin, että en taida viitsiä enää lisätä sitä puolta. Soitto kulkee mallikkaasti. Eli ei tässä muuta vikaa ole kuin se omaperäisyyden puute, mikä tässä tapauksessa on aika suuri.
0   +1 +2
 
9
Hatesociety 04.08.2007
Tämähän on mallikasta mesoamista.
Riffit toimivat alusta alkaen ja laulaja on BEAST!
Rumpali osaa hommansa kuin mummo virkkauksen.
Fillit ja kompit asiallisia ja sopivat kitaran kanssa yhteen kuin neekeri ja bongorummut.Kurkkaappa Mikseri.net/Narnth
0   +1 +2
 
Mr. Doom 24.07.2007
Hyvältähän tämä kuulostaa, pitää vissiin tulla bastioni rockii kattelemaan :)
0   +1 +2
 
4
DeManic 10.07.2007
Vois ehkä olla hitaampaa. Varmaa ihan hyvä jos tykkää... Pitää kai tota Taakea kuunnella joskus. On tää aika syvältä... se on kai hyvä? Luolamestausmusaa perkele! ...soitto ei ihan napannu, mut vokaalit oli ihan jees.
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2

Löytyy soittolistoilta