Endless Waterfall

Equalized | 23.04.2004 | Pop
3:01
8.40   1127 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
*viza* 02.02.2005
Tykkäsin ihan vidun paljon tosta alusta ja eikä toi rumpu hässäkkäkään oo mun mielestä huono. Toi on vähän saman tyylistä musiikkii mitä mä ite haluaisin tehä
0   +1 +2
 
9
johanna89 27.12.2004
Yhdyn edellisiin, mutta tosi great biisi!:)
0   +1 +2
 
8
hjr 22.10.2004
näppärä
0   +1 +2
 
equalized 26.04.2004
joo tota, sanatkin tähän jo olis, mutta laulaja puuttuu (valitettavasti) :/
0   +1 +2
 
6
Salminen 26.04.2004
Vähän hajanainen kokonaisuus. Aluksi lähdetään liikkeelle vähän Britney- henkisellä taustalla, ja välillä vaihdetaan saman sointukulun päällä rankempaa vaihdetta silmään. Vähän paikallaan junnaavan sävelkulun päälle lisätyt kitarat kuulostavat kyllä niin keinotekoisilta että melkein uskaltaisin arvailla niiden olevan digitaalisesta äänilähteestä peräisin. Varsinkin leadikitara on melkoisen vaivautuneen kuuloinen.

Rumpujen filtteröinti on aluksi ihan hauskan kuuloista mutta pidemmän päälle tyylikeino kääntyy aika pahasti itseään vastaan. Kertosäkeen parasta antia onkin se, että korvat saavat vähän lepotaukoa noista rummuista jotka muuttuvat pidemmän päälle lähes piinallisen kuuloisiksi. Taajuusalueeltaan kappale on muutenkin liikaa keskittynyt keskiäänien alueelle, ja esimerkiksi säkeistöissä loistaa basso poissaolollaan.

Tämän kappaleen eduksi voitaneen laskea se, että ainakin se jää päähän soimaan. Toisaalta neljän kuuntelukerran jälkeen se ei ole mikään ihmekään, sillä vaihtelua ei kappaleessa juuri ollut ellei tuota tyylin vaihtelua lasketa mukaan. Jotain melodista lisäkivaa tähän olisi hyvä saada, vaikka edes jonkinlainen väliosa ennen kertosäettä. Myös lauluilla saadaan usein tehtyä ihmeitä. Ei tämä missään nimessä toivoton kappale ole, mutta hiomisen lisäksi kaipaa hieman järeämpienkin työkalujen kosketusta. Yleisistä asenteista huolimatta pop on vaativa laji eikä hittinikkareiksi tulla hetkessä. Tsemppiä jatkoon ja eikun lisää biisiä kehiin! Kappaleita tekemällä sitä kehitystä tapahtuu.
0   +1 +2