Polttaa

4:14

Palakaa... Hippi saa kirjoittaa loput! ;)

No täältä pesee. Päivitetään nyt sen verran tätä hommaa, että allekirjoittanut asuu nykyään satakunnassa, niinkuin Jounikin. Siis toisena kitaristina on nyt sitten Murto ja bassossa Sallinen.

Tosiaan... Mankku jotain höpisi Backyard Babiesistä tähän biisiin viitaten. Mulle se oli enemmänkin Uniklubia. Ei millään pahalla pojat. Mutta perkeleen hienoja tekstejä. Ja on se Timppa mua parempi soittamaan ainakin:)

Rauhaa, rakkautta ja parempaa vuotta 2006 kaikille teille. -hippi

PS: Onkohan Lake enää hengissä? Tai siis tietääkö kukaan?

8.79   4837 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
warworm 26.06.2006
Tästä se miun kesä alkaa (Satakunnassa). Asennetta niin pali, et alkaa potkiin perseelle. Mahtava saundi ja moon edelleen lääpälläni laulajan ääneen. Kesäkesäkesäkesäkesä!!!
0   +1 +2
 
9
Tsuippa 18.04.2006
Onpas kiva ääni laulajalla, sellane kähinä, mut sit ei kuitenkaan, mut tykkään!..hmm..Nuo muutkin biisit oon kyl kuunnellu joskus aikoinaan, mut mikshän en oo kommentoinu, kai mä oon outo tyttö.. :) on tää kyl hyvänkuulost , sanotukset toimii, kylläpä vaan tää musanne kolahtaa aikas kovaa!
0   +1 +2
 
9
Cerende 07.04.2006
Ei saatana.
Tää on just sitä kesäfiilistelyä parhaimmillaan. Nurmikko, lämmin, mankka, bissee, liikaa röökii, tää biisi soimassa, frendejä, skeittilauta... Hetkittäin sitä tuntee elävänsä.
Taattua EE-laatua taas kerran aivan järkyttävän melkein absurdeilla sanotuksilla.
Intro pakottaa kuuntelemaan tätä eteenpäin, säkeistöt herättää mielenkiinnon siihen mitä tulee taoahtumaan ja kertsi soi päässä päiviä.
Sinänsähän tää luottaa taas aika paljon niihin hyväksi havattuihin keinoihin, joita semiraskaassa suomirokissa on käytetty ikuisuuksia, mut tällä meiningillä sillä ei oo mitään vitun väliä.
Lähes täydellisyyttä, kiitos.
0   +1 +2
 
9
Roope Paltta 14.03.2006
Yksin kertaisesti hitti kamaa. Loistava biisi johon jää kiinni jo heti loistavasta introsta. Laulu on hyvä ja siinä on oikea meininki, tosin miksauksesa olisin laittanut laulu soundin selkeämmäksi ja puhtaammaksi, Tosin falsetti kohdat olivat ns. aivan pääliköt. Loistava bändi ja toimii!
0   +1 +2
 
8
Pseudonyymi 08.03.2006
Uppista, puolet viestistä jäi pois :D Sen verran piti vielä sanoo että hiton hienot lyriikat teillä ainakin! Siinä eroatte kyllä eduksenne massasta.
0   +1 +2
 
8
Pseudonyymi 08.03.2006
Hyvin tehty biisi mutta jotenkin vaan tuntuu että tämä kaikki on jo kuultu niin moneen kertaan ettei vaan oikeen iske. Noh, ehkä en vaan ymmärrä kyseisen genren ihmeitä.
0   +1 +2
 
8
Baisemoi 05.02.2006
Joo-o, Tää on rok!
0   +1 +2
 

Löytyy soittolistoilta