Die Welt Ist Tot

2:31

Menschlichkeit hat Selbstmord getan.

9.33   584 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
Isä Jetro 18.12.2008
Positiivisempi yllättäjä, vaikkakaan soundit ei aivan pilkulleen olleetkaan. Ehdottomasti minulle miellyttävämpi biisi. rosoisuus ja pienet säröt soundeissa sekä rumukompeissa olivat raikkaita ja mukavia elementtejä.
Kymppiä en anna koska täydellisyyttä ei voida saavuttaa.
0   +1 +2
 
Ilmiselvä 27.06.2006
Mutta jaa, tais mennä nyt pelkäks tuotannon analysoimiseksi. Tyylikäs ja persoonallinen biisi oli siis taasen :)
0   +1 +2
 
Ilmiselvä 27.06.2006
Projektinimi on turhan itsestäänselvä, ts. vierastan nimiä jotka ovat todennäköisesti jo miljoonan muun projektin käytössä ympäri maailmaa.

Mielenkiintoisilla soinnuilla lähtee käyntiin, tyylikäs tunnelma. Osa syntikoista on vähän karun kuuloisia, tarvitsisivat jotenkin vähemmän presetin kuuloisia saundivalintoja ja tekstuureita. Rummut ovat aika jännät. Kicki saisi olla kovemmalla, nyt snare on turhan paljon sitä kovemmalla ja eivät siten ole oikein tasapainossa. Kompuraa ja equa peliin vain.

Saundit ovat turhan härskit. Kaikkiin saundeihin voisi laittaa pientä, alle 0,5 sekunnin mittaista tilakaikua (soundin mukaan viritettynä) jollain hyvällä kaikuefektillä niin sopisivat toisiinsa miellyttävämmin ja lopputulos olisi vähemmän rosoinen.
0   +1 +2
 
Die Leid Code Delta Ragnaocum macht spaß! Jag tycker att det skulle vara jättebra i klubben och jag skulle villa sjunga med er men I'm afraid that you accept no other members than yourselves. Zero tolerance FUKK JUU.
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat