Torment(final mix)

Enflamed | 24.03.2003 | Rock
4:26

-2003- Tumman sävytteistä rokkipoppia jyräävillä kertseillä varustettuna.

9.10   4553 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

HW 15.11.2005
Erinomaisen kivasti rytmitetty bassokuvio tuossa alussa. Harmi että se muuntui kertsissä ihan "tavalliseksi"...
Oli tämä aika hienoa. Ei ehkä tosin niin hienoa kuin alun perusteella olisi odottanut. Mutta hyvin soitettua helposti kuunneltavaa rokinräimettä. Helposti kuunneltavaa syystä että kaikki tiesivät miten soitetaan ja lauletaan. Biisi itsessään oli mielestäni kuitenkin aika peruskamaa. Hyvältä kuulostavaa sellaista mutta silti. Mutta toisaalta, hittibiisit kuulostavat kaikki ihan samanlaisilta, joten ehkä tästä on tulossa sellainen.
0   +1 +2
 
8
dtoj 06.06.2005
Laulajalla ihan toimiva ääni. Vähän kyllä jyrää kepit sen alleen kertsissä, ei saa tarpeeksi selvää aina. Biisinä varsin toimiva, soundit aika kohdillaan. Ihan kiva kokonaisuus. Kertsi on hyvä! Hyvää maalailua kitaroilla.
0   +1 +2
 
MdsPressures 02.06.2005
kertsi oli aivan parasta tässä! siinä sitä tarttumapintaa löyty kun kärpäspaperista! melodia kiva ja laulajan ääni sopii bändiin paremmin kun nyrkki silmään! soundimaailmakin kokonaisuudessaan aika hyvä :) ehkä laulua saisi laittaa ihan vähän kovemmalle :)
0   +1 +2
 
forzer 21.05.2005
En pidä itse varsinaisesti ihan tällaisesta musiikista.Pidän eniten Jazzista ja Bluesista sekä Funkista.
Kyllähän tässäkin soundit tuntuvat ihan kunnossa olevan ja melodia samaten tuollainen kohtalainen.
Miksauskin on ihan onnistunut ja rakenne on varsinkin todella maittavan kuuloinen.
Biisissä on myös hyvä tunnelma eli ihan hyvä biisi vaikka en ihan tällaisesta tosiaankaan
henkilökohtaisesti pidäkään!
0   +1 +2
 
9
DaKiller 19.05.2005
Aika vahvastihan tuo U2 tästä kuuluu. Ehkä liikaakin, sillä tästä puuttuu nyt se oma juttu. Soittotaitoa tuntuu löytyvän ja vokalistikin on mies paikallaan. Ihan nätin kuuloista ja oikein sopiva fiilistelypätkä näin aamutuimaan, kun tuo aurinkokin meinaa pilvien takaa pilkistää. Soundeista voisi sen verran motkottaa, että basso on ihmeen kökkö verrattuna muihin soittimiin. Lisää läskiä siihen ja tummuutta. Ehkä myös sellainen (studion) reilu ylikaiutus tässä on havaittavissa. Melko nätti skipale joka tapauksessa ja harvinaista herkkua mikserissä.
0   +1 +2
 
8
torttutore 15.05.2005
Ihan kelvollinen biisi, mutta hieman liikaa ähkimistä laulussa mun makuun. Kertsi kylläkin nostaa biisin tunnelmaa moninkertaiseksi... itseasiassa kylmät väreet menivät juuri selkäpiitä pitkin. Kertosäe on täydellinen, muuten biisi on aika peruskamaa. Toivon onnea ja menestystä, sillä kyllä tässä tuntuu olevan palikat kohdallaan. Jatkakaa samaan malliin ja käykään kuuntelemassa munkin biisejä www.mikseri.net/niputtaja
0   +1 +2
 
10
SamvaisSetä 15.05.2005
No voihan pirulainen. Tässähän on kaikki mitä tarvitaan menestykseen. Ehdottomasti hyvä biisi, hemmetin hyvä laulaja. Hyvät kitarasaundit ja riffit. Täydellistä.
0   +1 +2
 
9
Stoned Ghoul 12.05.2005
Hienoa fiilistelyä on ja tasokkaan kuuloista. Ei tästä kauheasti voi sanoa muutakuin, että hyvää musaa. Bändillä on kaikki kohdallaan eikä neuvoja kaipaa. On se kivaa kun joku osaa. Hieno biisi. Bändin nimi tosin kuulostaa deathmetal bändiltä... :D
0   +1 +2
 
10
Carbon 05.05.2005
Vau mikä alku! Hyvä laulaja ja lauluääni. Tämä on erittäin "valmis" biisi, kaikki toimii loppuun asti. Kuuntelisin todella mielelläni teidät myös livenä. Jos jotain kritiikkiä pitää antaa, niin omasta mielestäni lauluääni on vähän liikaa taustalla. Kymppi ja faniuduin.
0   +1 +2
 
jari_ltm 03.05.2005
ihan hyvänkuuloinen biisi. laulaja on hyvä ja bändi rokkaa. liian lässyä minun makuuni mutta ok meininki! kaikenpuolin hyvä biisi!
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2 3 4

Viimeisimmät kuuntelijat