The Days Are Fading Away

elica | 08.08.2006 | Chill Out
5:55
8.93   2495 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
sakke-makke 07.07.2007
uljasta rytmittelyä. tykkään reilusti näistä pädeistä ja stringeistä taas kerran. ja noi pyöreän pehmeät xylofpnintapaiset. läppärin kaiuttimet ei kerro tietsti koko totuutta miksausjäljestä, mutta siitä en jaksa edes välittää, sävellys ja sovitus kiinnostaa eniten, ja sillon ku homma toimii näinkin hyvin, niin jos ja kun joku innostuisi tällaista ihan levylle asti puskemaan, niin siinä vaiheessa hardiskompuramiehet tuuttaisivat varmasti taajuudet kuosiin - vaikka itse tykkään aidon rehellisestä ja vain sopivasti käsitellystä soundista...varsinkin tällaisessa taikamattoleijailussa.

En tiedä. Jäbän kanssa olisi tosi nastaa perustaa vaikka yhteinen projekti. jotenkin nämä rallit sopii vaan biisi biisiltä paremmin myös meikäläisen ajatusmaailmaan. Cool.

Täys kymppihän tämä genressään on. Ääsrimmäisen rehellistä chillipaahtopaistia.
0   +1 +2
 
8
EvaSound 06.07.2007
Mukavan rauhoittavaa musiikkia.
Hyvä fiilis, vähän semmonen haikea, utuinen.
Rummuissa kivat saundit.
0   +1 +2
 
7
Kp-Kukka 20.10.2006
aivan hyvää chill musaa voi ainakin ottaa rennosti tätä kuunnellessa.
0   +1 +2
 
10
mpetteri 15.10.2006
Olipa hyvää chillii... Meitsi kyl dikkailee ihan kybällä.. Sikspä mä tähän kybän sitten pläjäytänkin.. Hienoi äänimaisemii ja stereokuvassakaan ei oo mitään moitittavaa.. Sopivan eteerinen ja utuinen..
0   +1 +2
 
Eversincetheday 14.10.2006
Hitaahkosti lähdetään liikkeelle, ja aika chillailua tämä on kaikenkaikkiaan. Ei ole oikein meikäläisen genreä, kun koko ajan kaipailen lyriikoita. Hienoa soundia kuitenkin asiaa tuntemattoman korvaan, ja tunnelma on kyllä kohtalaisen seesteinen nopeaa tilutusta lukuunottamatta joka häiritsee muuten niin rauhallista meininkiä. Lopun kitarointi hieman yllätti jostain syystä.
0   +1 +2
 
9
Itapuoli 16.09.2006
ihan rennon saundit. mukavan rauhallinen =)
tarpeeksi monipuolinen. tulee hyvin rauhoittunu olo.
rento. =)
ihan hyvä biisi.
tykkäsin.
0   +1 +2
 
8
Modnar 15.09.2006
mukavaa rauhallista tunnelmointia joka äänimaailmaltaan ja itse fiilikseltäänkin sopisi elokuvamusiikiksi. Tämä on kyllä hyvinkin miellyttävää eetteriä, jonka tahdissa on kiva rentoutua.
0   +1 +2
 
JamesMercy 15.08.2006
Rumpuraidan pehmeyttä ei voi kuin ihailla; mainiota soundia kertakaikkiaan. Paketti toimii muutenkin, mainioita kuplivia synia ja rhodesia mukavasti aina välissä. Loppupuolella pianokin toimii vallan mainiosti. Jotain itämaista tunnelmaa tulee tuosta loppupuolesta - tiedä sitten miksi. Jouset ovat ehkä varsinkin alkuun vähän laahaavan oloiset, mutta muiden elementtien tullessa mukaan ei siltä enää tunnukaan. Kokonaisuus on jotenkin näennäisen yksinkertainen - mutta silti kuuntelu toisensa jälkeen toimiva. Erittäin viehättävä biisi, jälleen kerran.
0   +1 +2
 
10
Infratuna 13.08.2006
Loisto soundia! Rok rok
0   +1 +2
 
9
Pöykäri 09.08.2006
Ompas tyylikästä chillailua. Tuo matalalla kulkeva simppeli bassolinja toimii tosi hyvin. Jäi vain turhan vähiin, sillä ois voinu herkutalla enemmänkin. Rytmisesti toimii kyllä hienosti.
Herätti kyllä kiinnostuksen tutustua tarkemmin mitä tämä projekti on saanut aikaan. Vanhuksen mielestä Kraftwerkmainen tiukkuus yhdistettynä tähän tyylikkyyteen ois aika rautaa.
Tää päätyy mun autoilumusaksi joka on tosi paljon. Koska seurassa on kraftwerkiä, Quincy Jonesia, Steve Ray Vaughania ym... Parilla mikseritähdellä ryyditettyä.

Kuuntelen loputkin kun ehdin.
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2

Löytyy soittolistoilta