ROCK ME

electrichaos | 31.10.2003 | Industrial
5:40

RRROOOOOCCKKKKKK MEEEEEEEEEE!

7.32   4959 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

P. Virta 29.03.2005
Tämä oli oikeastaan ihan hyvä kappale, mutta muuten ei oikeen iskenyt muhun, mutta kyllä tämän voisi toiseenkin kertaan kuunnella
0   +1 +2
 
Ilmiselvä 29.03.2005
Rock me -sample etoo. Yh. Laihat soundit ja tylsät kitaroinnit. Mitäänsanomaton, täysin dynamiikaton soundimaailma ei herätä kuin haukotusta. Vokaalit ovat erittäin epämiellyttävän kuuloiset, eikä tässä muutenkaan ole oikein mitään mistä innostuisin kummemmin. Harmaata, latteaa ja ennen kaikkea täysin sielutonta. Jollain määrittelykelvottomalla tavalla todella luotaantyötävä, inhottava biisi joka oli vieläpä kolmisen minuuttia liian pitkä. Öäeah.

Respect aivan vitun kammottavasta artistisivun värimaailmasta.
0   +1 +2
 
J.cotton 28.03.2005
Olipas hauskaa junnausta. Genreä tuntemattomana onkin sitten paha mennä lisäilemään mitään. Mukavan omaperäistä ainakin, mikä on lähes aina hieno asia.
0   +1 +2
 
7
Riku Rotten 28.03.2005
Eka asiallinen industriaali-biisi, mitä täällä tulee vastaan. Hyvä gruuvi ja särökitara antavat hyvät mausteet. Eikä pidä unohtaa asiallista laulua. Meininki ei pysy kasassa koko ajan. Helpin tapa parantaa tätä on tiputtaa lopusta 2 minsaa tavaraa pois. Alku lupasi enemmän kuin sitten todellisuus antoi.
0   +1 +2
 
10
mnsk13 28.03.2005
Pidin, tästä välittyy oikea asenne. Leppoisaa ja rentoa, hyvin äännettyä ja hyvällä maulla eikä turhan rypyt otsalla tehtyä. Vähän kuin INXS:n Michael Hutchence laulaisi Nine Inch Nailsin Pretty Hate Machinen aikalaista biisiä. And trust me, sillä vedetään viileyspisteet himaan ainakin täällä päässä. Jep, fanituksen paikka.
0   +1 +2
 
G-Bun 28.03.2005
-...Kommenttirinki...-: No jaa'a.. Biisi ei kokonaisuutena säväytä minua. Mitä nyt voisi nostaa huomioitavaksi niin voisi olla laulu. Ei konemusiikki osuudet ovat hyvät. Vaikea sanoa tästä biisistä mtn järkevää. Pahemmin kuullut tätä genreä paljoa niin en osaa sanoa missä petrattavaa..
0   +1 +2
 
g.o.r.e. 28.03.2005
mulle ei kyllä tämä biisi iskenyt yhtään... ei mitään erityisen mieleenpainuvaa musaa jätän ilman arvosanaa kun on niin kaukana omaa musiikkimakua...
0   +1 +2
 
Kaira 27.03.2005
Varmaan hyvä tanssibiisi, jos ois vähän nopeampi. Vokaalit olivat huvittavia efeikteineen. Joo, lopussa aletaankin irroittelemaan.
0   +1 +2
 
Migiz 27.03.2005
Todella omituinen biisi. Sekoitus vähän sitä ja tätä. Aika yleisiä sampleja käytetty parissa kohdassa. Lopputulos kuitenkin kyllä ihan kuunneltavaa. Saundit ja miksauskin toteutettu ihan hyvin, rumpuja oisin kaivannu enemmän esiin tuomaan dynaamisuutta rytmiin, ja sähkö skittaa vähän "lihavuutta". Mutta aika omalaatuinen (minulle) ja toimiva biisi, pointsit siitä!
0   +1 +2
 
9
gebo modyo 27.03.2005
Alku herättää mielenkiinnon. Mielenkiintoinen biitti. Happobassot ja siihen yhdistettynä kitarat. Soundeiltaan menee osastolle sopranosin-tunnari (jonka nimeä en muista), eli soundeiltaan biisin on kyllä toimiva.

Tässä on sekoitus depeche modea ja marilyn mansonia, jollakin tavalla synkkä, mutta kuitenkin popahtava vire, ehkä tuo laulajan äänen soundi pehmentää biisin muuten kovin tummaa imagoa. Laulajan ääni yhdistettynä biisin sanoihin "rock me" laimentaa tummansävyistä tunnelmaa.

Tästäpä jääkin sitten mietittäväksi, että onko biisi sittenkään niin synkkä, kuin mitä alku antaa olettaa, vai onko se vain erikoisten soundien taakse kätketty pop-raina? Itse kallistun vähän jälkimmäisen puolelle, kun lopussa vielä tempo nopeutuu ja mennään jo melkein discoksi.

Mutta kokonaisuudessan erittäin mielenkiintoinen ja omalaatuinen biisi! Hyvä!
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2 3 4 5

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta