Lyssofobia

Elechair | 25.03.2005 | Drum'n'Bass
5:36

http://koti.mbnet.fi/s...

8.63   1018 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Rumarimpsrempsa 29.03.2005
Toimii varmasti käyttötarkoituksessaan (strobot, savut, pimeää, psykedeliaa), muuta en osaa tästä sanoa.
0   +1 +2
 
Ilmiselvä 29.03.2005
Ei kantsi pelätä sekoamista, kaikki suuret taiteilijat ovat enemmän tai vähemmän flipanneita. Nojoo. Biisistä jotain. Hektistä biittiä tavanomaisilla dnb-rumpusoundeilla mutta höysteenä rentoja retrosoundeja. Paksu meininki, futaa minulle hyvin ja kovaa. RRRRROOOOOOAAARRRR. Melodinen puoli on kyllä vähän jäässä mutta noin muuten biisissä tapahtuu riittävästi jotta mielenkiinto pysyisi yllä. Hyvää kolinaa, pauketta ja naksahtelua. Härski bassosoundi futaa kovin. Puolenvälin tienoilla meininki alkaa nykiä niin vitusti että aivosoluni mukautuvat samaan meininkiin onnesta huutaen. Tämän kuultuani kävelen todennäköisesti robowalkia selvänäkin vielä huomisiltana.

Vähän ois ehkä saanut tapahtua enemmän noin niinku pituuteen nähden, loppua kohden tuli muutama haukotuksenvire mut ei täs. Varsin pätevää rumpubassotteluahan tämä oli. Toivottavasti ringissä tulee biisejäsi lisääkin vastaan, muuten olen turhan laiska kommentoimaan (lue: saat odottaa viikkoja-kuukausia-vuosia). Arvioisin siis mieluusti.
0   +1 +2
 
8
JM 29.03.2005
Snarerolli raikaa. Onhan tässä hienoa bassoa myös. Rumpupuoli on juuri sillä tavalla kulmikas mistä pidän.
Narahtelevat (Square?) soundit muuttaa biisin tunnelmaa nähden niihin kohtiin jossa niitä ei ole. Sillä tavalla tekee hieman sekavan tunnelman. Orkesteri ja Aah -kohdissa samplet on jotenkin tylsiä. biisin rakenne on tosiaan todella kummallinen. Hankala ymmärtää. Myös narinoita oli monenlaisia.
Biisissä tunnelma vaihtelee liikaa, muuten pidän soundeista ja tyylistä.
0   +1 +2
 
Riku Rotten 29.03.2005
Ohkaisen tuntuiset saundit. Varsinkin rummut. "Bassossa" niin kantikas soundi, että siitäkin tuntuu voima uupuvan.
0   +1 +2
 
9
Enterdead 29.03.2005
Hieman vielä Aphex Twinnin perässä, mutta hyvää vauhtia ottamassa kiinni. Upland on myös erittäin lähellä tätä ja siitä allekirjoittanut tykkää. kannattaa tarkastaa 'Upland - Obtelirated' siinä kaikki, sitten oot maailman paras täsä.
0   +1 +2
 
7
näköradiomies 29.03.2005
OK ainakin säästelemättä laittanu käyntiin :) kyllä vois vähän noita rumpuja selventää..et täähän menee tohon vanhan junglen puoleen jo, eihän siinä mitään..siitä että jaksaa tehä drum´n´bassia ni saatkin ihan seiskan..mitäs muuta, jatka samaa rataa vaan.
0   +1 +2
 
10
argon 29.03.2005
No nyt alkoi tulla sitä Drum'n'Bassia parhaimmillaan, joka puree meikäläiseen - sähäkät breakbeatit, painostava tunnelma, keyboardit kohdallaan ja kaiken kaikkiaan mainiota menoa läpi biisin!

Kehittämispuolelle jäi vielä biisin pituus, eli ehkä minuutin verran olisi ollut tiivistämistä. Kokonaisuus oli kuitenkin sen verran tanakkaa menoa, että annan tälle mielelläni kympin - hieno biisi genressään!
0   +1 +2
 
anarkia 29.03.2005
Aika hektistä kamaa. En o kyllä oikea ihminen tätä arvostelemaan, mutta yritetään. Jonkilainen punainenlanka alkaa löytymään ensimmäisen minuutin jälkeen. Keskivaiheen lusikkasoundi on hyvä, sen sijaan väliosan synasoundit kalskahtaa kömpelönä kasarisoundina korvaan. Loppujen lopuksi tästä puuttuu se musikaalisuus, mikä pitäisi biisin koossa. Biitit on varmaan ihan hyvin hanskassa. Väkivaltaista musaa. Täytyy lähtee tappelee. Moro
0   +1 +2
 
D_Steele 29.03.2005
No enpä paljon osaa tästä sanoa kun en kuuntele itse tällaista. No jääköön nyt.
0   +1 +2
 
thepax 29.03.2005
Ottaa päähän nää "en tiedä tästä genrestä mitään" kommentit mutta en oikeasti osaa tätä arvostella.Kuulostaa mun korvaan sekavalta hakkaamiselta.Mulla on tässä niin paskat kajaritkin että tulee todella diskanttivoittoinen vaikutelma. En kyllä kotona kuuntelis vapaaehtoisesti.Vähän Jazzahtavampi Rumpupasso uppoaa joskus.
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2

Viimeisimmät kuuntelijat