Harmaa mies

Elba | 27.04.2013 | --
2:55
10.00   353 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Nelli Korhonen 12.02.2014
Jep, Anssi Kelalle terkkuja. Pidän sinun laulusaundista. Se on jotenkin puhdas ja vilpitön. Kuka tämän biisin on tehnyt? Olisi kiva nähdä sanat myös tuossa biisin alla. Ps. pistin biisikommenttiisi vastauksen tänne: http://www.mikseri.net... :)
0   +1 +2
 
10
jimbow 09.06.2013
Pidin aavistuksen tummasta aikuisen naisen äänestä joka Sinulla on. Kertosäkeen viimeisen rivin kanssa kuulosti tulleen kiire ensimmäisellä kerralla. Toisessa säkeessä sama rivi kuulosti paremmin soljuvalta.

Taustalaulut toimivat ja niitä käytettiin sopivan hillitysti. Kunpa osaisin upottaa lauluihin yhtä suoran viittauksen vaikutteista, Happoradiota olin myös kuulevinani sanoissa. Jos musiikkiin jotain kaipasin, niin ehkäpä jälkimmäiseen kertosäkeeseen pikkaisen selloa ja/tai viulua taustaväriksi.

Hyvä kappale.
0   +1 +2
 
Snacke 03.05.2013
Ekalla kuuntelukiekalla säkeistön melodia, tai erityisesti "valkoinen, ja hänet" sekä "koskettaa, on yksin" - lopuke ärsytti. Tämän kuitenkin aavistin hyvänä merkkinä, kun kappale jäi heti mieleen. Kertosäkeeseen kohotus on klassista poplaulunkirjoittamista, ja koko kertsi toimii hienosti. Laulaja vetää hyvin, eikä kitaristissakaan vikaa. Rohkea veto vetää sähkökitaralla ja bassolla ilman muita soittimia, kenties pieni säröttely olisi voinut olla kokeilun arvoinen juttu, vaikka toimii puhdaskin hyvin. Yllättävän harvoin vedetään sähkökitara + laulu kombolla, tai ainakin harvemmin kuin akustinen + laulu. kekseliäsyydestä ja laadusta pisteet
+1   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat